ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Χολέμπας… παίρνει Ρόμενταλ

πήρε-χολέμπας-παίρνει-ρόμενταλ-500223

Ο Χοσέ Χολέμπας αποτελεί παίκτη του Ολυμπιακού και με τη… βούλα, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Γερμανού αριστερού αμυντικού την ώρα που έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Ντένις Ρόμενταλ.

Ο Χοσέ Χολέμπας, πρώην πια, παίκτης της Μόναχο 1860 πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ο Χολέμπας, μετά τη Μόναχο 1860, συνεργάζεται εκ νέου με τον Εβαλντ Λίνεν και μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει πως τον υπολογίζει για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπέσα στα Τίρανα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Μόναχο 1860, με τη μεταγραφή να αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, μαζί με τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του 26χρονου Γερμανού, με ελληνικές ρίζες, αμυντικού.

Έφτασε ο Ρόμενταλ

Στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, βρίσκεται ο Ντένις Ρόμενταλ. Ο 32χρονος διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός, ήρθε στην ελληνική πρωτεύουσα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τους εκπροσώπους του και αναχώρησε από το "Ελ Βενιζέλος" χωρίς να μιλήσει. Δέχθηκε ωστόσο να κάνει το χατίρι σε έναν οπαδό με ειδικές ανάγκες, ο οποίος ήθελε απλά μία φωτογραφία μαζί του…

Ο Ρόμενταλ αναμένεται να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και του "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ το βράδυ δείπνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές γύρω στις 750.000 ευρώ…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου