ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενισχυμένος θα είναι και στην Α΄ Κατηγορία ο Εθνικός

ενισχυμένος-θα-είναι-και-στην-α΄-κατηγ-499307

Στα τέλη του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Εθνικού Βόλου ενόψει της ερχόμενης χρονιάς στην Α’ τοπική κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Κούτσικα, που πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία σηκώνοντας πολύ εύκολα την κούπα του πρωταθλητή στη Β’ κατηγορία, φιλοδοξεί και φέτος να πρωταγωνιστήσει και στη μεγαλύτερη κατηγορία. Βέβαια οι απαιτήσεις φέτος θα είναι περισσότερες, ωστόσο η ομάδα κρατώντας τον κορμό των πρωταθλητών ήδη κάνει και τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Ο Αποστόλης Τσίρος από το Ορμίνιο, ο έμπειρος σέντερ φορ Κώστας Αναστασίου, που πέρυσι αγωνιζόταν για λογαριασμό του Κενταύρου και ο Θανάσης Κουτσουνίδης από τον Ιάσονα Α.Μ θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες του Εθνικού, και αν μη τι άλλο θα βοηθήσουν σημαντικά τις προσπάθειες της ομάδας, καθώς πρόκειται για πολύ ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Ο Τσίρος που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου έχει περάσει κατά το παρελθόν και από τον Ολυμπιακό Βόλου και αποτελεί πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή. Πέρυσι αγωνιζόταν στο Ορμίνιο που υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας ωστόσο πολύ καλή σεζόν.
Ο Κουτσουνίδης από την άλλη είναι αμυντικός και πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιάσονα Αλλης Μεριάς, έχοντας πολύ καλή παρουσία, όπως και στον Αστέρα στη Δ’, αλλά και σε Θησέα και Ολυμπιακό Β.
Ο επιθετικός Κώστας Αναστασίου πέρυσι ήταν στον Κένταυρο, πετυχαίνοντας 7 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΠΟΒ, Διμήνι, Κανάλια και Αχιλλέα Φαρσάλων.
Πάντως εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Σταυρίδης αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα κάνουν αίσθηση. Ήδη τα κιτρινόμαυρα προβάρει ο Άρης Τσουρέλης, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αλμυρό και αναμένεται να υπογράψει αύριο, όπως και δυο άλλοι παίκτες.
Να σημειωθεί πως η ομάδα θα λειτουργήσει σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα και τη νέα χρονιά, καθώς μετά τις πρώτες μέρες, όταν και η προετοιμασία θα γίνει στο Βόλο, στις 16 Αυγούστου θα μετακομίσει στα Χάνια Πηλίου, όπου και θα παραμείνει έως τις 22 του μήνα για να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τέλος, να αναφέρουμε πως όλοι οι παίκτες που πέρυσι αποτέλεσαν το βασικό κορμό της ομάδας θα παραμείνουν και φέτος, επομένως καταλαβαίνουμε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη τη νέα σεζόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου