ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από Τέταρτη στο Καρπενήσι και τα πρώτα φιλικά

από-τέταρτη-στο-καρπενήσι-και-τα-πρώτ-502049

Από την ερχόμενη Τέταρτη ανεβαίνει στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στα πιο ψηλά την προετοιμασία του και να δώσει και τα πρώτα φιλικά με πρώτο τεστ εκεί κόντρα σε Ατρόμητο.
Ειδικότερα δυνατά φιλικά εντός και εκτός Ελλάδας θα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσει στις 16 Ιουλίου τον Ατρόμητο, ο οποίος θα προετοιμάζεται κι αυτός στο Καρπενήσι.
Εκτός από τον Ατρόμητο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει κι άλλα δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που επίσης θα πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι εκείνη την εποχή, με μία από αυτές -όπως όλα δείχνουν- να είναι ο Πανιώνιος, ενώ εκεί θα βρεθούν Λάρισα και Εθνικός Αστέρας.
Να θυμίσουμε πως η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τις 28 Ιουνίου στο Βόλο (Πανθεσσαλικό και ΕΑΚ ) ενώ οι Βολιώτες θα αναχωρήσουν για Καρπενήσι στις 14 Ιουλίου και θα επιστρέψουν στη βάση τους στις 23 του ίδιου μήνα.
Μάλιστα, μετά από δύο μέρες 25/7 θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Βόρεια Ιταλία. Εκεί, νότια του Τιρόλου, στο ξενοδοχείο «Garden Park», θα μονταριστεί η ομάδα και θα διεξαχθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας με δυνατές προπονήσεις και φιλικά με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου (30 Ιουλίου σε αγώνες 45’ λεπτών), με Φιορεντίνα στις 2 Αυγούστου και με Ρόμα ή Λάτσιο στις 5 Αυγούστου. Τέλος, νωρίτερα, στις 28 Ιουλίου, θα δοθεί φιλικό με την Κρεμονέζε.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, θα γίνει φιλικό ματς στις 18 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου