ΤΟΠΙΚΟ

Φινάλε α΄ γύρου στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΘ

φινάλε-α΄-γύρου-στην-α΄-κατηγορία-επσθ-586453

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με την 14η αγωνιστική, που δεν είχε γίνει λόγω του χιονιά το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου, ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΘ, κι ενώ θα εκκρεμεί ένας αγώνας για τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Αλμυρού (της 15ης στη Σκόπελο).

Ο ΓΣΑ την Κυριακή θα υποδεχτεί στον Αλμυρό (όπου έχει μόνο νίκες) την ομάδα του Σαρακηνού, η οποία είναι αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες όπου θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι οι αδελφοί Κοντοβά, κάτι που είχε γίνει και στην 11η αγωνιστική στο ματς Ηρακλής – Αλμυρός (2-3).Τώρα, ο Γιάννης Κοντοβάς άλλαξε ομάδα αφού μεταγράφηκε στον Σαρακηνό, ενώ ο Παναγιώτης συνεχίζει στον Αλμυρό…

Επίσης, Αλμυρός και Σαρακηνός θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι στον φετινό τελικό του κυπέλου ΕΠΣΘ με τις δυο ομάδες να έχουν ξαναβρεθεί σε τελικό (Το 1978 είχαμε Γ.Σ.Α. – Σαρακηνός 2-0 και το 1991 μετά από το 0-0 στα 90 λεπτά και στην παράταση ο ΓΣΑ νίκησε 4-1 στα πέναλτι).

Σήμερα ο Παγασητικός υποδέχεται την Ακρόπολη, ο Άρης Μελισσατίκων θα υποδεχτεί τον Αίαντα Σούρπης, ενώ ο Πρωτεσίλαος παίζει με την ΑΕ Διμηνίου .

Έτσι με την ετεροχρονισμένη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί ο α΄ γύρος για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Γηπ. Πτελεού, 15.00, Πρωτεσίλαος-Α.Ε. Διμηνίου: Θεοχάρης, Μπέλλου, Κυριαζής.

Γηπ. Νεάπολης, 15.00, Παγασητικός-Ακρόπολη: Γ. Τασιόπουλος, Α. Αναστασίου, Μαγουλιανίτης.

Αύριο, Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Γηπ. Αγίας Παρασκευής, 11.00, Άρης-Αίας: Τριάντος, Αντωνίου, Κ. Τασιόπουλος.

Γηπ. Βασδέκειο, 11.00, Ηρακλής Β.-Αγία Παρασκευή: Βλάχος, Μπασδέκη, Μπαρτζιάλης.

Γηπ. Αγριάς, 11.00, Θησέας-Πύρασος: Δημητριάδης, Γοργόρης, Σαμαράς.

Γηπ. Στεφανοβικείου, 12.00, Διαγόρας-Σκόπελος: Κούστας, Π. Σακκάς, Τρυφωνίδης.

Γηπ. Σκιάθου, 12.00, Σκιάθος-Απόλλων Καν.: Ρούσης, Τσάγγαρης, Δημητράκης.

Γηπ. Αλμυρού, 15.00, Γ.Σ. Αλμυρού-Σαρακηνός: Χαλβατζάκος, Θ. Τασιόπουλος, Π. Αναστασίου.

Οι σκόρερ

12 ΓΚΟΛ: Πάσχος (Διαγόρας).

10 ΓΚΟΛ: Νούσιας (Άρης), Κατσαβριάς (Αίας).

8 ΓΚΟΛ: Σιώμος (Πύρασος).

7 ΓΚΟΛ: Π. Κοντοβάς (Γ.Σ.Α.), Σαμαράς (Σαρακηνός), Καραγιάννης (Αγία Παρασκευή).Αλ. Αραπίτσας (Πρωτεσίλαος).

6 ΓΚΟΛ: Κωτσιαρίδης (Γ.Σ.Α.), Κουβελάς (Διαγόρας),

5 ΓΚΟΛ: Κρανάς (Γ.Σ.Α), Ασλάνογλου (Ηρακλής), Μ. Τσουκάλης (Ακρόπολη), Ι. Κοντοβάς (Σαρακηνός/Ηρακλής), Βλάχος (Θησέας), Θ.Θ. Κωστούλας (Αίας).

4 ΓΚΟΛ: Νασιακόπουλος (Γ.Σ.Α.), Ν. Βούλγαρης (Γ.Σ.Α.), Βαλωτής(Σαρακηνός), Μαριγκλέν (Πρωτεσίλαος), Παπαϊωάννου (ΑΕΔ), Χριστέλος (Αίας), Σφάκας(Πύρασος), Τσιουρής (Κανάλια), Κοτζαθανάσης (Πύρασος).

3 ΓΚΟΛ: Αραμπατζής (ΓΣΑ), Λάιος (Παγασητικός), Ιμπρα (Άρης), Καπούλας (Διαγόρας), Ταφίλης (Σκόπελος), Συνοδινός (Σκόπελος), Σατελιάν (Ηρακλής), Μαυρίδης (Ηρακλής), Πετρόπουλος (ΑΕΔ), Στ. Μαλακασιώτης (Αγία Παρασκευή), Μόσιος (Ακρόπολη), Γκουγκούδης (Θησέας), Κόρμπας (Θησέας), Ι. Αντζούρης (Πύρασος), Μαλισσόβας (Πύρασος), Π. Βούλγαρης (Πρωτεσίλαος/ΓΣΑ).

Μακρινίτσα – Α.Γαζής στη Β΄

Στο γήπεδο της Πορταριάς, σήμερα Σάββατο (28/1), στις 15.00, θα γίνει ο εξ αναβολής αγώνας της Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Μακρινίτσα και Άνθιμο Γαζή. Ο Δ. Βαρτσάκης ορίστηκε να είναι ο διαιτητής με βοηθούς τους Π. Αναστασίου και Χ. Γιάννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου