ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο περιφερειακές στην «μηχανή» του Ολυμπιακού Βόλου

δύο-περιφερειακές-στην-μηχανή-του-ο-502526

Στις τρεις μεταγραφές έφτασε αισίως η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που παράλληλα κατάφερε να κρατήσει και τις παίκτριες του περσινού κορμού. Συγκεκριμένα, μετά την Κυριτσάκα, που αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα, αποκτήθηκαν και δύο ακόμα περιφερειακές, οι Μαγκλάρα και Ζήτη, ενώ ανανέωσαν οι περισσότερες παίκτριες του περσινού ρόστερ.
Εν τω μεταξύ, η Δήμητρα Χαβαλέ κατέληξε σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Χίο, αφού ο Ολυμπιακός μετά την Μαγκλάρα δεν χρειάζεται να κινηθεί για άλλη παίκτρια στην περιφέρεια, εκτός αν είναι κάποια ξένη και κάτι το εξαιρετικό. Παράλληλα, η Μαντώ Ψυχογιού που πέρυσι φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην Καλαμαριά, που θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Οπως γνωστοποιήθηκε επίσημα, μετά τη συμφωνία με την Κυριτσάκα, ο Ολυμπιακός Βόλου, προγραμμάτισε τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του με στόχο την ενίσχυση του δυναμικού του, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στις υποχρεώσεις και τις προκλήσεις της νέας περιόδου.
Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώνεται η απόκτηση δύο ικανών και έμπειρων αθλητριών καθώς και μια παράταση παραχώρησης.
1)Μαγκλάρα Αριστέα, 27 ετών, αγωνίζεται ως play maker, ύψος 1.65. Εχει αγωνιστεί στην Α1 με τον Άρη Χολαργού, τον Σπόρτιγκ και τον Αστέρα Εξαρχείων.
2)Ζήτη Ελένη, Βολιώτισσα, 31 ετών, παίζει στις θέσεις δύο και τρία πρώην παίκτρια της Ολυμπιάδας Λάρισας.
3)Κυριατζίδου Εύη, 23 ετών, συμφωνήθηκε η παραχώρησή της από τον Λασσάνη για ένα ακόμη χρόνο.
Από το περυσινό ρόστερ συνεχίζουν οι Ελένη Δημητρέλια, Αγγέλα Θανασούλη, Ασημίνα Κουτσουνούρη, Κωστούλα, Λυμπερίδου, ενώ εκτός από την απόκτηση των αθλητριών που ανακοινώθηκαν, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση και δύο ξένων, πιθανότατα Αμερικανίδων. Θα εξεταστούν πολλές αθλήτριες και με την εισήγηση του προπονητικού team, θα είναι παίκτριες χρήσιμες σε θέσεις που θα χρειαστεί η ομάδα ουσιαστική ενίσχυση.
Στη σκέψη της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, είναι, πέρα από την παραμονή στην Α1, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, να εκπροσωπεί επάξια το όνομα του λαοφιλούς συλλόγου και την πόλη ολόκληρη, τιμώντας παράλληλα και το ένδοξο παρελθόν του τμήματος. Γι’ αυτό και η στήριξη του κόσμου στο σύλλογο, θεωρείται επιβεβλημένη. Η εποχή των κριτών και των επικριτών έχει παρέλθει. Τώρα είναι η ώρα των ενεργών φιλάθλων, που θέλουν να εκφράσουν στην πράξη την αγάπη για τον Ολυμπιακό όλων μας, τον Ολυμπιακό του Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου