ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τάκης Τσόγκας και τη νέα χρονιά προπονητής στον Απόλλωνα Κ.

ο-τάκης-τσόγκας-και-τη-νέα-χρονιά-προπο-502493

Ο Τάκης Τσόγκας θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του Απόλλωνα Καναλίων και τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς και παλαίμαχος άσος της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, που ως παίκτης πέρασε και από Πιερικό και Καλλιθέα συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου να συνεχίσει στο τιμόνι του Απόλλωνα και την ερχόμενη χρονιά, οδηγώντας τον σε μια πορεία ανάλογη ή και καλύτερης της φετινής.
Στο μεταξύ μετά και τις εκλογές που διεξήχθησαν στην ομάδα προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο ηγείται και πάλι ο Δ. Καραβάς με νέα όλα τα άλλα μέλη και το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής: πρόεδρος: Δημήτρης Καραβάς, αντιπρόεδρος: Αντώνης Παπανικολάου, Γενικός Γραμματέας: Νίκος Αντωνίου, ταμίας: Τζώρτζης Ιωάννης, γενικός αρχηγός: Ανέστης Σανίδας, έφορος υλικού: Σταύρος Καράμπελας, μέλος: Αθανάσιος Αλεξίου.
Να σημειωθεί πως στις 17 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί χοροεσπερίδα την οποία διοργανώνει η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τους τοπικούς παράγοντες και η οποία θα έχει καλεσμένο το Δημήτρη Τερζόπουλο και την ορχήστρα του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου