ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταίες μεταγραφές πριν το Καρπενήσι

τελευταίες-μεταγραφές-πριν-το-καρπεν-501608

Τις τελευταίες του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη να περιμένει να έχει συμπληρωμένο κατά 99% το ρόστερ την άλλη εβδομάδα που η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι και θα δώσει και τα πρώτα φιλικά.
Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι στις 14 Ιουλίου και θα επιστρέψει στη βάση του στις 23 του ίδιου μήνα, έχοντας δώσει και φιλικά , ενώ η συνέχεια της προετοιμασίας θα είναι στη Βόρειο Ιταλία.
Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον αμυντικό μέσο του Αιγάλεω Κώστα Σκάρο, ο οποίος , έχει καταθέσει προσφυγή, περιμένοντας να εξασφαλίσει την ελευθερία του κι όταν αυτό γίνει, τότε οι Βολιώτες θα ανακοινώσουν την απόκτησή του.
Εκκρεμότητα είναι και η υπογραφή του συμβολαίου του Χουάν Μαρτίν με τον Αργεντινό επιθετικό μέρα με τη μέρα να πείθει για την αγωνιστική του αξία… καθώς ερχόμενος στο Βόλο έδειξε απροπόνητος αφού είχε περίπου 40 μέρες να προπονηθεί.
Πρόβλημα που είναι προσωρινό, είναι ο τραυματισμός του άλλου Αργεντινού, Ντάνιελ Φρατζιπάνε, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και χάνει αρκετό μέρος της προετοιμασίας.
Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει ένα ακόμη θέμα , αυτό του γκολκίπερ , στο πρόσωπο του Έλντιν Γιακούποβιτς που βρίσκεται στο Βόλο και μάλιστα συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη .
Ο υψηλόσωμος (1,91 μ.) τερματοφύλακας, ο οποίος είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Ελβετίας, έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκρασχόπερς. Οι πληροφορίες αναφέρουν , ότι ο Γιακούποβιτς θα συναντηθεί σήμερα με τους διοικούντες στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία δυο ετών.
Πέρα από τον Γιακούποβιτς , συνεχίζεται η αναζήτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού , με το όνομα του Αλεξόπουλου να μην έχει “σβηστεί” από τη λίστα , ενώ τελευταία ακούγονται ονόματα παικτών που έχουν προταθεί , όπως του 28χρονου Αργεντινού επιθετικού της Μπάνφιλντ, Λουίς Ανχελ Σαλμερόν (αγωνίζεται δανεικός από την Ταγιέρες), του Ντάριο Ραμίρεζ (ανήκει στη Ρασίνγκ) και του 24χρονου στόπερ της Τίγκρε Κριστιάν Νταμιάν Λέγες .
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη , που θα δανείσει σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών παίκτες όπως οι Γιώργος Ιακωβάκης , Στέλιος Ανδρίκος , Αριστείδης Μιχάλης και Βασίλης Λιόλιος, θα αρχίσει τα φιλικά σε μια εβδομάδα , αφού θα αντιμετωπίσει στις 16 Ιουλίου τον Ατρόμητο, ο οποίος θα προετοιμάζεται κι αυτός στο Καρπενήσι. Εκτός από τον Ατρόμητο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει κι άλλα δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που επίσης θα πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι εκείνη την εποχή, με μία από αυτές -όπως όλα δείχνουν- να είναι ο Πανιώνιος. Να θυμίσουμε πως στις 25/7 οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Βόρεια Ιταλία. Εκεί, νότια του Τιρόλο, στο ξενοδοχείο «Garden Park», θα μονταριστεί η ομάδα και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας με δυνατές προπονήσεις και φιλικά με Νάπολι και Χέρτα Βερολίνου (30 Ιουλίου σε αγώνες 45’ λεπτών), με Φιορεντίνα στις 2 Αυγούστου και με Ρόμα ή Λάτσιο στις 5 Αυγούστου. Τέλος νωρίτερα, στις 28 Ιουλίου, θα δοθεί φιλικό με την Κρεμονέζε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου