ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερη δόση στο Αθλητικό Καλοκαίρι 2010

δεύτερη-δόση-στο-αθλητικό-καλοκαίρι-2010-502551

Το πρόγραμμα «Αθλητικό Καλοκαίρι» του ΑΟΔΒ & ΕΑΚ, συνεχίζεται με την υλοποίηση της δεύτερης περιόδου που ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Ιουλίου.
Τα παιδιά απολαμβάνουν πολλά αθλήματα μέσα σε παιγνιώδη μορφή, σε ασφαλή περιβάλλον και με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, με τη συνοδεία γιατρού και με την πολύτιμή αρωγή αθλητικών συλλόγων της πόλης.
Οι δραστηριότητες που ασχολούνται τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους είναι τα εξής: Παιδαγωγικά παιχνίδια, Ομαδικά αθλήματα (βόλεϊ, χάντμπολ,), κολύμβηση, ενόργανη, τζούντο, τένις, τάεκ βοντό, ξιφασκία, ρυθμός και μουσική, σκοποβολή, τοξοβολία, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, κανόε – καγιάκ, ιππασία, παραδοσιακοί χοροί.
Οι σύλλογοι με τους οποίους συνεργάζεται ο ΑΟΔΒ – ΕΑΚ για την υλοποίηση του προγράμματος είναι οι εξής: ΓΣΒ, ΟΕΑ-ΝΑΒ, ΝΟΒΑ, Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, Α.Σ Νικόμαχος Βόλου, ΙΠΠΟΤΙΣ ΒΟΛΟΥ, Α. Σ Beachvolleyball Βόλου «ΑΡΓΩ», Σύλλογος Ξιφασκίας «Αστέρας Βόλου», Α. Σ ΕΥΡΥΤΟΣ Βόλου, Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας, Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου.
Επίσης μέσα από ώρες «δημιουργικής απασχόλησης» ασχολούνται με το μουσικό παιχνίδι, τη ζωγραφιά, τις καλλιτεχνίες και το μαγικό κόσμο των παραμυθιών.
Στόχος είναι να περάσουν τα παιδιά αξέχαστες καλοκαιρινές ώρες που η δημιουργία να συνδυάζεται με τη ζωντάνια τους και η φαντασία με την αποδοτικότητά τους.
Αρωγός του προγράμματος είναι και η Coca – Cola Τρία Έψιλον πού, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους νέους ανθρώπους αναγνωρίζει ότι ο ρόλος της στην ισορροπημένη ανάπτυξη μπορεί να είναι ουσιαστικός. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει δράσεις που στοχεύουν στην εξέλιξη των δεξιοτήτων και ενδιαφερόντων τους. Η υποστήριξή της στο Αθλητικό Καλοκαίρι του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βόλου συνδυάζει τόσο το ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη των νέων ανθρώπων και την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής όσο και το συνεπές και συνεχές ενδιαφέρον για τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.
Η τρίτη περίοδος ξεκινά στις 19 Ιουλίου και διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν καθημερινά αίτηση εγγραφής για τα παιδιά τους στα γραφεία του ΑΟΔΒ (Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, τηλ. 2421044268) από τις 09.00 – 14.00

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου