ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιώργος Καραμίχαλος προπονητής στο Ρήγα

ο-γιώργος-καραμίχαλος-προπονητής-στο-502897

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου, αναδείχθηκε νέα διοίκηση με πολλά νέα πρόσωπα. Η είδηση όμως προέκυψε στο θέμα του προπονητή, καθώς το νέο Δ.Σ. αποφάσισε την αντικατάσταση του Νίκου Χατζηκυριακίδη με το Γιώργο Καραμίχαλο.
Ο Καραμίχαλος που έχει ξαναδουλέψει στο Βελεστίνο, έχει θητεύσει και στους πάγκους της Δάφνης, του Κένταυρου, του Θησέα, της ΑΕ Λεχωνίων, αλλά και της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, όπου είχε μεγάλη θητεία ως ποδοσφαιριστής. Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ο Καραμίχαλος έχει αγωνιστεί ακόμη και σε Μακεδονικό, Πανιώνιο, Δόξα.

Στο Ρήγα Φεραίο που φέτος επέστρεψε στη Δ΄ Εθνική, ωστόσο ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι ρόλοι στο νέο Δ.Σ., καθώς προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας είναι η συζήτηση με τους παίκτες για τις ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και το θέμα των μεταγραφών που «καίει» αυτή τη στιγμή. Πριν συσταθεί σε σώμα η νέα διοίκηση έθεσε ως προτεραιότητα τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα. Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Καραμίχαλος θα κάνει τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές, ενώ θα αποφασίσει και για τις τύχες των παικτών που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. Διερευνητικές επαφές με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ήδη έχουν γίνει, ωστόσο πρέπει να δοθεί και η συγκατάθεση του Γιώργου Καραμίχαλου.
Αναλυτικά οι εκλεγέντες στο Δ.Σ. του Ρήγα είναι οι εξής: Γιάννης Τσελέπης, Δημήτρης Τσελέπης, Θανάσης Κουσκουρίδας, Θανάσης Σαΐτης, Θανάσης Μητράκης, Στέργιος Σαράντης, Αχιλλέας Μακρής, Γιώργος Παπανίκος, Γιώργος Μπέλας, Αποστόλης Κακλιάς, Θανάσης Καζάς, Γιάννης Μπαλαμώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου