ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σήκωσε η Χαλυβουργία

το-σήκωσε-η-χαλυβουργία-504900

Ο τελικός του εργοστασιακού πρωταθλήματος διεξήχθη χθες το απόγευμα στο ΕΑΚ του Βόλου, με τις ομάδες της Χαλυβουργίας και του ΠΕΒ να διεκδικούν το τρόπαιο κάτω από το βλέμμα αρκετών θεατών.

Τελικός νικητής ήταν ο σύλλογος της Χαλυβουργίας με σκορ 3-1, αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι για ακόμη μία φορά οι ποδοσφαιριστές-εργαζόμενοι χάρηκαν τις ομορφιές του ποδοσφαίρου και στο τέλος νικητές και ηττημένοι αποχώρησαν με μετάλλια αλλά και χαμόγελα.
Για την ιστορία, για την ομάδα της Χαλυβουργίας σκόραραν οι Μπερτζέμης, Καρυωτάκης και Κίτσιος, ενώ για το ΠΕΒ ισοφάρισε προσωρινά ο Τριχόπουλος στο πρώτο μέρος. Για την ομάδα της Χαλυβουργίας αγωνίστηκαν οι: Γκλαβίνης, Γούναρης, Παναγής, Αναγνώστου, Τσαμπράζης, Α. Κίτσιος, Κ. Κίτσιος, Μπερτζέμης, Ντάντος, Καρυωτάκης, Μελίσσης, Ντίκας, Παπασύκας, Τσοπάνος, Πεπονής, Ρίζος, Τζάγκας και Καπουράνης, ενώ προπονητής ήταν ο κ. Ανδρέας Μητρομάρας. Όσον αφορά τους ηττημένους μέρος στον αγώνα πήραν οι: Ράλλης, Κόρακας, Τσιάντος, Βεργώνης, Ζαντερίου, Τζιτζιλιώνης, Παπαδημητρίου, Βλάχος, Τζανής, Κακάβας, Αγροκώστας, Βασσάλος, Χαραλαμπίδης, Σέμπρος, Ντελάκος και Τριχόπουλος με προπονητή τον Δημήτρη Παρισσάκη και τεχνικό σύμβουλο τον Αποστόλη Γιαρένη. Τις απονομές έκαναν εκ μέρους του εργατικού κέντρου οι Θανάσης Παπαδημόπουλος και Βασίλης Βλαχάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου