ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Παν. Βούλγαρη απέκτησε ο Πύρασος

τον-παν-βούλγαρη-απέκτησε-ο-πύρασος-504205

Οι προετοιμασίες ενόψει της νέας χρονιάς στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα αυξάνονται σε Πύρασο και Ρήγα Φεραίο. Ο Πύρασος σαφώς σε πιο προχωρημένο επίπεδο, αφού δεν υπήρχαν αλλαγές στη διοίκηση σε σχέση με πέρυσι, συνεχίζει να κλείνει μεταγραφές και να ενισχύει το ρόστερ, ενώ και ο Ρήγας από σήμερα θα έχει επίσημα νέα διοίκηση, και θα έχει ως πρώτο μέλημα το θέμα του προπονητή και των μεταγραφών.

Απέκτησε και Βούλγαρη ο Πύρασος

Σε μία σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της νέας περιόδου προχώρησε ο Πύρασος καθώς ενέταξε σε αυτό τον Παναγιώτη Βούλγαρη, τον 24χρονο μέσο που έπαιζε μέχρι πέρυσι στον Αλμυρό. Μετά την προσθήκη των νεαρών παικτών που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ο Πύρασος άρχισε τις κινήσεις για την απόκτηση παικτών οι οποίοι θα αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας τη νέα σεζόν. Εκεί αποσκοπεί και η μεταγραφή του Παναγιώτη Βούλγαρη. Ο Αλμυριώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, στον άξονα, είτε σε ανασταλτικό είτε σε δημιουργικό ρόλο. Γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου 1986, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, έχει περάσει από τις μικτές Ε.Π.Σ.Θ. και την εθνική παίδων, ενώ έχει αγωνιστεί τρία χρόνια στη Δ’ Εθνική με τη Νέα Τρίγλια και με την Αναγέννηση Επανωμής στον ανταγωνιστικό κι απαιτητικό όμιλο Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής και των γύρω νομών. Στη Δ΄ έπαιξε και με τον ΓΣΑ με 5 γκολ την περίοδο 2005-06,ενω πέρσι στην Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ. ήταν βασικό μέλος, έχοντας σημαντική προσφορά σκοράροντας 6 φορές, ενώ την περίοδο 2008-2009 είχε πετύχει 12 γκολ.

Ωστόσο η ενίσχυση της ομάδας δε σταματά εδώ. Η διοίκηση του Πυράσου περιμένει την επίσημη επιστροφή παίκτη της που είχε δοθεί δανεικός, έχει έρθει σε συμφωνία με πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές κι απομένει το τυπικό μέρος για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Φήμες θέλουν τους δύο από αυτούς να είναι παίκτες των Νέων Αθλητών Νίκης, όπως επίσης και ο νεαρός επιθετικός της ομάδας Δημητριάς, Ταφίλης.

Νέο Δ.Σ. για το Ρήγα Φεραίο

Την Κυριακή το βράδυ έγιναν οι πολυαναμενόμενες εκλογές που διεξήχθησαν μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, μέσα από τις οποίες προέκυψε νέο Δ.Σ. για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Ανθρωποι που είναι χρόνια δίπλα στο Ρήγα με ρόλους και σε προηγούμενα Δ.Σ., όπως ο Γιάννης Τσελεπής και άλλοι, αλλά και κάποιοι που βοηθούσαν εξωδιοικητικά συνθέτουν το νέο Δ.Σ. που σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί όπως έχει καταρτιστεί, καθώς θα διανεμηθούν οι ρόλοι ενώ θα γίνουν και γνωστά τα ονόματα του νέου προεδρείου. Παράλληλα θα αρχίσουν να «τρέχουν» και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, που ήδη έχουν πάει αρκετά πίσω, αφού πρώτα διευθετηθεί και το ζήτημα του προπονητή, με τις πιθανότητες να παραμείνει ο Νίκος Χατζηκυριακίδης και τη νέα χρονιά να είναι μοιρασμένες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου