ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υποχρεωμένη να περιμένει…

υποχρεωμένη-να-περιμένει-601903

Αποκλειστικά στην έκτακτη Γ.Σ. της ερχόμενης Δευτέρας είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων της Νίκης Βόλου, αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες την εκ νέου αναβολή των αγώνων της Γ’ Εθνικής, άρα και της προγραμματισμένης για αύριο αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Νίκη Βόλου.

Οι καιρικές συνθήκες της τελευταίας εβδομάδας δεν επέστρεψαν στις ομάδες της Γ’ Εθνικής να βρεθούν και πάλι στα γήπεδα για την 14η αγωνιστική, η οποία ήταν και η πρώτη για το 2017, με τη Νίκη Βόλου να μην αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Διαγόρα Σεβαστής, ενώ η επιστροφή της στα επίσημα παιχνίδια δεν θα γίνει ούτε αύριο στη Λάρισα.

Η ΕΠΟ αποφάσισε την εκ νέου αναβολή της τρέχουσας-αυριανής αγωνιστικής, και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος από την επόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου, με τη Νίκη Βόλου να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Διαγόρα Σεβαστής, ορίζοντας την 15 αγωνιστική με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Λάρισα, για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της για τον 2ο όμιλο: «Εκτός των αγώνων Εθνικός Φιλιππιάδας ΑΠΣ-Διαγόρας Σεβαστής, Αμβρακία Κωστακίων ΑΟ-Ένωση Απολλωνίου ΑΣ/Ιστιαίας ΑΟ, αναβάλλονται όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της 15ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένοι για τις 15 Ιανουαρίου, και ορίζονται να διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου».

Αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου αύριο θα έπαιζε η Νίκη, παρέμεινε καλυμμένο από χιόνι, και οι θερμοκρασίες στη γειτονική Λάρισα ήταν πολικές, φθάνοντας ακόμη και στους -16. Εξάλλου, η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ξεκίνησε μετ’ εμποδίων, αφού λόγω του χιονιού, δεν μπόρεσαν να προπονηθούν τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη. Η λύση βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, όπου παίκτες και τεχνικό τιμ χρησιμοποίησαν την κλειστή αίθουσα στίβου της Νίκης Βόλου.

Σημειώνεται πως για την επόμενη πλέον αναμέτρηση με τον Διαγόρα στην Κατερίνη δεν μπορούν να υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Γιώργος Ναουμίδης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι είναι και πάλι οι Στέλιος Αλεξανδρής και Γιάννης Βέργος, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι και τη διακοπή του πρωταθλήματος κατάφεραν να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αποχαιρέτησε ο Τσιουρέλης

Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί από το σύλλογο και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιουρέλης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έκλεισε το κεφάλαιο Νίκη Βόλου στην καριέρα του, και σε προσωπική του δήλωση αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τη διοίκηση καθώς και τους φιλάθλους της Νίκης για την άριστη συνεργασία. Επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω, ευχόμενος οι στόχοι της ομάδας να υλοποιηθούν και οι προσδοκίες των φιλάθλων να πραγματοποιηθούν». Πλέον ο Κώστας Τσιουρέλης να συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Αγίας Άννας και στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Σημειώνεται πως την πόρτα της εξόδου αναμένεται να διαβεί και ο Κώστας Ζενούνης για διαφορετικούς λόγους, με τον ποδοσφαιριστή να εξετάζει την μεταπήδηση του στο εξωτερικό, έχοντας ζητήσει αλλά και συζητήσει το ενδεχόμενο με την Ερασιτεχνική Νίκη, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Εφόσον ολοκληρωθεί και η αποχώρηση του Ζενούνη, πλέον οι αποχωρήσεις το τελευταίο διάστημα θα φθάσουν στις τέσσερις, μετά και από εκείνες των Μάριου Παπαδόπουλου και Φράνκο Τορεζάνι, αφήνοντας ακόμη πιο γυμνή τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Δευτέρα η Γ.Σ.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ήταν η αιτία και για την αναβολή της έκτακτης Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης, η πρόταση μομφής θα συζητηθεί και ψηφιστεί κατά τη Γενική Συνέλευση που ορίστηκε ξανά για τη Δευτέρα, και θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα μέλη που ήταν οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι τις 31-12-2016, ενώ την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Τζήμα, υπογράφουν 50 οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Αιτία της αναβολής ήταν τεχνικά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, και έτσι η Γ.Σ. πρόκειται πλέον να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Η ανακοίνωση: «Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για Τετάρτη, έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ. Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου Η ΝΙΚΗ μετά από επικοινωνία υπευθύνων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, για τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν λόγων των καιρικών φαινομένων, αποφάσισε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στις 5 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 6 το απόγευμα».

Πρόταση για… συμβιβασμό

Μέχρι σήμερα πάντως, δεν δείχνει να υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη λύση για την επόμενη μέρα της Νίκης Βόλου και στη μετά Τζήμα εποχή εφόσον υπερψηφιστεί η πρόταση μομφής με το 50+1% των συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό δεν λείπουν κι εκείνοι που προωθούν μία όσο το δυνατόν πιο επωφελή για όλους διευθέτηση, με αναζήτηση λύσεων και αποφάσεων που θα εκτονώσουν το κλίμα αντιδικίας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν και αμοιβαίες υποχωρήσεις, με σκοπό να κυλήσει ομαλά η σεζόν και να αποτιμηθεί η χρονιά μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Άλλωστε, κανείς δεν έχει δηλώσει επίσημα ότι εγγυάται την επόμενη ημέρα, εφόσον αποπεμφθεί ο κ. Τζήμας από την από την Δ.Ε.

Κάλεσμα στον αγώνα πόλο της Νίκης Βόλου

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας πόλο απευθύνεται από τους κυανόλευκους στην οποία αναφέρεται: «Αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι η ομάδα μας αποκαλύπτεται μπροστά στο κοινό της. Αντίπαλος της η ομάδα του Νηρέα Γέρακα, για πολλούς είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Είναι η ομάδα που πριν δύο χρόνια στον Γέρακα, μας είχε κερδίσει στο μεταξύ μας ματς και μας είχε ρίξει κατηγορία. Την Κυριακή γίνε ο όγδοος παίχτης μας. Χειροκρότησε την προσπάθεια των παιδιών μας μα πάνω από όλα δείξε με την παρουσία σου ότι είσαι δίπλα στην ομάδα, που εδώ και 8 χρόνια σε κάνει υπερήφανο όπου και να αγωνίζεται. Μην μείνεις αμέτοχος. Κάνε το Β. Πολύμερος πραγματική έδρα και στα 7 ματς που θα δώσει η ομάδα μας φέτος στην Α 2, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου