ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη επαρχιακή ομάδα και πρωτιά στην κερκίδα

πρώτη-επαρχιακή-ομάδα-και-πρωτιά-στην-502932

Διπλός στόχος με διπλό κέρδος είναι ο φετινός για τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λίγκα, αφού όπως τόνισε χθες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος η ομάδα θα αναδειχθεί πρώτη επαρχιακή δύναμη στη Σούπερ Λιγκ και παράλληλα πρέπει να κερδίσει το βραβείο καλής συμπεριφοράς των φιλάθλων που έχει θεσπίσει η διοργανώτρια αρχή για τις ομάδες που δεν εμπλέκονται σε επεισόδια.
Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι είχε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση με όλους τους οργανωμένους συνδέσμους του Ολυμπιακού Βόλου, από τους οποίους ζήτησε να δείξουν υπευθυνότητα και να βοηθήσουν ώστε να κατακτηθεί το συγκεκριμένο βραβείο, που θα είναι βασική προτεραιότητα της ΠΑΕ, αφού η ομάδα κάτοχος του συγκεκριμένου βραβείου εκτός από την ηθική ανταμοιβή θα εισπράξει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ.

«Στη σύσκεψη με τους Οργανωμένους βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Τέθηκε το ζήτημα της συμπεριφοράς των φιλάθλων και ως ΠΑΕ τονίσαμε πως περιμένουμε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μας κάνουν όλους περήφανους με τη συμπεριφορά τους και να μας φέρουν μία χορηγία της τάξης των 200.000 ευρώ, η οποία θα έρθει στην ΠΑΕ, εφόσον ο κόσμος του Ολυμπιακού αποφύγει τα επεισόδια, κερδίζοντας το έπαθλο Fair Play. Ο στόχος μας φέτος είναι διπλός. Μέσα από την καθιέρωση της ομάδας στη Super League να κερδίσουμε ταυτόχρονα και το έπαθλο ως η καλύτερη επαρχιακή ομάδα, όπως επίσης και το έπαθλο Fair Play για την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων μας. Γνωρίζω πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν και το ήθος και την κουλτούρα να στείλουν ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Η συμπεριφορά των Βολιωτών φιλάθλων απέναντι στους φιλάθλους των ομάδων που θα έρθουν στο Βόλο θα πρέπει να είναι η ανάλογη. Όλοι πρέπει να προστατέψουμε την πόλη και να δείξουμε πόσο φιλόξενοι είμαστε, για να έχει οφέλη και η πόλη αλλά και όλος ο νομός Μαγνησίας από την παρουσία του Ολυμπιακού στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Τους 30 αλήτες φιλάθλους οι οποίοι δημιουργούν επεισόδια δεν τους θέλουμε. Ούτε ο Ολυμπιακός Βόλου τους θέλει ούτε άλλωστε και η πόλη.
Οι Βολιώτες φίλαθλοι αγαπούν την ομάδα και τους δίνεται η δυνατότητα φέτος να το αποδείξουν. Είμαι σίγουρος πως με άριστα το δέκα θα πάρουν έντεκα» τόνισε οΑχ. Μπέος, που έκανε έκκληση στον κόσμο: «Μας δίνεται φέτος μία μοναδική ευκαιρία και δεν πρέπει να πάει χαμένη και μόνο έτσι θα δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αρρωστημένες νοοτροπίες και κατάλοιπα του παρελθόντος. Έχουμε υποχρέωση να αγκαλιάσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια, αφήνοντας στην άκρη χρώματα, ιδέες και νοοτροπίες. Όλοι μαζί να παρασύρουμε τους συμπολίτες μας να πάνε στο γήπεδο, να δουν ποιοτικό θέαμα και να δώσουμε χαρά σ’ αυτή την πόλη».
Ακόμη ο Αχ. Μπέος διευκρίνισε πως ουδέποτε αναφέρθηκε και κατηγόρησε άλλη ομάδα της πόλης, γιατί κάθε ομάδα έχει την ιστορία της: «Έχω αναφερθεί μόνο σε πρόσωπα και ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής που θα δικαιώσει τους μεν ή τους δε. Ευελπιστώ και πιστεύω πως όλοι οι ουδέτεροι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως χρώματος και ιδέας, θα παραβρεθούν στο Πανθεσσαλικό, θα στηρίξουν την ομάδα της πόλης και θα απολαύσουν ωραίο ποδόσφαιρο μεταξύ των ομάδων της Super League. Ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας δεν θα πρέπει να αφήσει τη μοναδική ευκαιρία που μας παρουσιάζεται να πάει χαμένη. Η ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη στη Super League έχει ανάγκη από ένα γεμάτο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μπορούμε να κάνουμε «καυτή» έδρα το Πανθεσσαλικό. Οφείλουμε να χειροκροτήσουμε το καλό και να το υποστηρίξουμε» τόνισε, ενώ έκανε γνωστό πως την Τετάρτη 18 Αυγούστου θα υπάρχει φιλικό είτε με μεγάλη ομάδα της Αθήνας, είτε με ομάδα από το εξωτερικό (Ιταλία ή Γερμανία).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου