ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Αμφιβολίες”… για τον Χουάν Μαρτίν

αμφιβολίες-για-τον-χουάν-μαρτίν-503371

Αμφιβολίες υπάρχουν και πάλι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντίνου Χουάν Μαρτίν, που βρίσκεται μεν στο Βόλο αλλά όχι στην κατάσταση που θα τον ήθελε ο προπονητής και προπονείται εντατικά για να διώξει και κάποια περιττά κιλά. Χθες υπό το βλέμμα και του Αχιλλέα Μπέου ο Αργεντινός έτρεξε στο Πανθεσσαλικό, σήμερα θα κάνει τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις και αν όλα είναι ο.κ. θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο. Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός της Ντεφένσα Χουάν Μαρτίν αγωνιστικά τα πήγε καλά φέτος στην πατρίδα του, ενώ την περίοδο 2007-2008 με τη φανέλα της Εστουντιάντες Μπαΐα ήταν 1ος σκόρερ με 28 γκολ σε 31 ματς, ενώ ήταν και συμπαίκτης με τον Ούμπιντες.
Ο Juan Eduardo Martin στο φετινό πρωτάθλημα με την Club Sosial Deportivo Defensa Justicia είχε ένα καλό σερί σκοράροντας σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές (8 γκολ), ενώ συνολικά πέτυχε 16 γκολ .
Ο Juan Eduardo Martin στο φετινό πρωτάθλημα με την Club Sosial Deportivo Defensa Justicia είχε ένα καλό σερί, σκοράροντας σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές (8 γκολ), ενώ συνολικά πέτυχε 16 γκολ και ήταν 2ος σκόρερ Nacional B πίσω από τον Diego Leandro Armani της Club Atletico Tiro Federal που πέτυχε 19 γκολ.
Ο Χουάν Μαρτίν σκόραρε στα 6 συνεχόμενα ματς 12/9/09 με Ινφαντίλες (1-3) στο 37′, 19/9/09 με Φέρρο (3-1) στο 51′, 25/9/09 με Ατλέτικο Πλατένσε (1-1) στο 48′, 29/9/09 με Ατλ. Μπελγράνο (2-2) στο 48′, στις 3/10/09 στο ματς με την Μπόκα Ούνιντος (3-3) πέτυχε χατ τρικ (3′,63′ 88′), ενώ στο β΄ γύρο (14/3/10) κόντρα στην ίδια ομάδα (3-1) πέτυχε δυο γκολ, όπως δυο φορές σκόραρε και στη νίκη της Ντεφένσα κατά της Σεν Μάρτιν TUK στις 6/2 /10 και τελευταίο του γκολ ήταν στις 30/4/10 .
Στο μεταξύ κι ενώ το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου αριθμεί 33 ποδοσφαιριστές. θεωρείται δεδομένο ότι θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις ώστε το ρόστερ να μικρύνει.
Σίγουρη αποχώρηση από τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Φώτης Κηπουρός, ο οποίος λύνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία. Ο 35χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Ατρόμητο και τον περασμένο Γενάρη πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο και βοήθησε στο να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Οι ερυθρόλευκοι που εκτός από τερματοφύλακα (ακούστηκε και το άνομα του Κοτσόλη) αναζητούν και έναν κεντρικό αμυντικό και σε περίπτωση που ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση ίσως αποχωρήσει από την ομάδα και ο Δημήτρης Αρβανίτης, την ώρα που ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ, ενώ του έχει γίνει και πρόταση ανανέωσης.
Ακόμη στο πλαίσιο ξεκαθαρισμένος του ρόστερ δανεικοί θα παραχωρηθούν οι Γιώργος Ιακωβάκης (25χρονος αμυντικός), Στέλιος Ανδρίκος (20χρονος αμυντικός), Κύδων Καρλόπουλος (21χρονος μέσος), Αριστείδης Μιχάλης (20χρονος επιθετικός που πέρσι έπαιξε στην Φιλιππιάδα) και Βασίλης Λιόλιος (22χρονος αμυντικός που είχε πάει στην Τσεχία).
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός πλην της ενίσχυσης στον άσο και στο κέντρο της άμυνας θα κινηθεί για έναν μεσο όπου ακούσθηκε και το άνομα του 23χρονου Κ.Σκάρου που έπαιξε σε Αιγάλεω και πιο πριν σε Ηλυσιακό, Χαϊδάρι και Κερατσίνι και έναν σέντερ φορ. Ο 24χρονος Αργεντινός στόπερ της Τίγκρε Κριστιάν Νταμιάν Λέγες έχει προταθεί και εξετάζεται, ενώ αντίθετα δεν φαίνεται να προχωρά η περίπτωση του επίσης Αργεντινού μέσου Αλεχάντρο Ντίαζ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου