ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμία εξέλιξη για το «αύριο»

καμία-εξέλιξη-για-το-αύριο-502027

Μια εβδομάδα ακόμα φτάνει στο τέλος της και από το ρεπορτάζ της Νίκης δεν προκύπτει η παραμικρή είδηση, το παραμικρό στοιχείο ή λεπτομέρεια που μπορεί να δείχνει ότι κάτι καλό είναι στα σκαριά για να συμβεί. Χθες ήταν η σειρά του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» να βγάλει ανακοίνωση για το γεγονός, που τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσε ένταση και «τάραξε τα νερά» στην ανησυχητική ηρεμία που επικρατούσε στη Νέα Ιωνία. Οι οργανωμένοι καλούν ΠΑΕ και Ερασιτεχνική να αφήσουν το «κυνήγι εντυπώσεων» και να κοιτάξουν το καλό της ομάδας.
Η μεταγραφή ενός 16χρονου παιδιού ήρθε να «ξυπνήσει» από το λήθαργο το Στράτο Γιδόπουλο, την Ερασιτεχνική και να θυμίσει στους φιλάθλους ότι ακόμα υπάρχει η Νίκη. Ωστόσο μετά τον «εμφύλιο που ξέσπασε» ίσως θα πρέπει άπαντες να σταματήσουν να αναλώνονται σε επιθετικές ανακοινώσεις και να ανασυνταχθούν, με στόχο να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε αυτά τα παιδιά να έχουν όραμα για να παίξουν στην ομάδα της Νίκης και όχι να φύγουν για άλλες ΠΑΕ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα και στην σημερινή ημέρα δεν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Οπως και χθες άλλωστε… Περί σχεδιασμού και προγραμματισμού δεν υπήρξε απολύτως τίποτα.
Μόνο μια ανακοίνωση των οργανωμένων ήταν ό,τι νεότερο είχε να αντιπαραθέσει η Νίκη στις κινήσεις των υπολοίπων ομάδων, που ναι μεν λόγω της οικονομικής κρίσης γενικότερα οι σύλλογοι της Γ’ Εθνικής κινούνται σε ρηχά νερά, όμως αυτό που μετρά είναι ότι οι περισσότερες κάνουν τις κινήσεις τους στην μεταγραφική «σκακιέρα».
Δέκα ημέρες απομένουν μέχρι την τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Στράτος Γιδόπουλος και καμία λύση δεν φαίνεται στο προσκήνιο. Αβεβαιότητα, ανησυχία και κανένα σημάδι ελπίδας. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατούσε μέχρι χθες στη Νίκη. Δεν είναι μόνο η μέχρι χθες στασιμότητα… Το ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει κάτι να περιμένουν στη Νέα Ιωνία. Κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την ΠΑΕ, κανένας δεν έχει εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον για το πωλητήριο του Στράτου Γιδόπουλου, ενώ λύση δεν διαφαίνεται στο προσκήνιο.
Δηλαδή, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σε σχέση με την επόμενη μέρα και με την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να εκπροσωπήσει κανονικά την ομάδα στην συνέλευση της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής. Οπως ο ίδιος διαρρέει ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο δεν φανερώνει προθέσεις, αλλά εκτελεί τις υποχρεώσεις του, εκπροσωπώντας την ομάδα, μέχρι επίσημα να αποτελέσει παρελθόν από αυτή.
Την Τετάρτη η συγκρότηση των ομίλων στη Γ’ Εθνική
Την Τετάρτη 7 Ιουλίου θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Eνωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής με θέμα το διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό, αλλά και τη συγκρότηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Τρεις – τέσσερις ομάδες από το Νότιο Ομιλο φέρονται να έχουν ζητήσει να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου, μεταξύ αυτών η Παναχαϊκή και η Ζάκυνθος που θέλει να επιστρέψει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου