ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκοβού στα «πράσινα»!

γκοβού-στα-πράσινα-851206

Η μεταγραφική βόμβα του Παναθηναϊκού έσκασε! Αποκαλύφθηκε ότι ο Γάλλος Γκοβού έστειλε το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο και αναμενόταν χθες το βράδυ στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου θα επικρατούσε ντελίριο ενθουσιασμού από τους πράσινους οπαδούς που του ετοίμαζαν υποδοχή.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Γάλλο επιθετικό που συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή του είχε αίσιο τέλος. Το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια δύο ετών με προοπτική ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό για ακόμη ένα χρόνο, ενώ οι ετήσιες αποδοχές ανέρχονται στο 1,7 εκατομμύρια ευρώ.  

Ο Γκοβού θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θα πάει στην Παιανία για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες! Στη συνέχεια θα αναχωρήσει από την Αθήνα, για να ενσωματωθεί οριστικά στην ομάδα, στις 15 Ιουλίου, μαζί μάλιστα με τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τον οποίον άλλωστε, πέρασαν σχεδόν 20 μέρες μαζί στη Νότια Αφρική για το Μουντιάλ, ως μέλη της αποστολής της Εθνικής Γαλλίας!

Η είδηση της μεταγραφής έχει ήδη προκαλέσει σάλο στον κόσμο της ομάδας καθώς ο Γκοβού, που στις 27 του μήνα θα κλείσει τα 31 του χρόνια, μαζί με τον Σισέ θα κάνουν δίδυμο φωτιά στην επίθεση!

 
Οι Γάλλοι στέλνουν και Γκαλάς
Η μεταγραφή που… ταράζει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι έγινε, αφού ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και ήδη η μετακινησή του στο «τριφύλλι» αποτελεί πρώτο θέμα στο «francefootball.fr».

Μάλιστα η γαλλική ιστοσελίδα αναρωτιέται αν τον Γκοβού στην Αθήνα θα ακολουθήσει ακόμα ένας Γάλλος, αφού γίνεται λόγος για πιθανή απόκτηση και του Γουιλιάμ Γκαλάς από τους «πράσινους»:

«Ο Σίντνεϊ Γκοβού αλλάζει σελίδα στην καριέρα του και μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Λυών, ο Γάλλος διεθνής θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όπου θα βρει τον φίλο του και συμπαίκτη στην εθνική της χώρας, Τζιμπρίλ Σισέ.

Η επιθυμία του προπονητή του ελληνικού συλλόγου, Νίκου Νιόπλια έγινε πραγματικότητα και ίσως δει την γαλλική παροικία στην Αθήνα να μεγαλώνει αν αποκτηθεί και ο Ουιλιάμ Γκαλάς»!

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η επίσης γαλλική «Le Parisien» , η οποία κάνει λόγο για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή που ολοκληρώθηκε από μέρους του Παναθηναϊκού, ενώ τονίζει ότι τον Σίντνεϊ Γκοβού θα ακολουθήσει στην Ελλάδα και το «τριφύλλι» και ο Ουιλιάμ Γκαλάς, αναφέροντας τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στον αθηναϊκό σύλλογο και τον Ουιλιάμ Γκαλάς. Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα χαρεί πολύ πάντως αν συμβεί και αυτό»!

Η μεταγραφή του Γκοβού αναφέρεται στα πρώτα θέματα της επίσημης ιστοσελίδας της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο γαλλικός σύλλογος ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γάλλου άσου.

Παράλληλα γίνεται λόγος ότι ο Παναθηναϊκόςκαι η Παρί… παλεύουν για την υπογραφή του Γκαλάς: «Ο Παναθηναϊκόςκατάφερε να προλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν και να αποκτήσει τον Σίντνεϊ Γκοβού, ενώ πλέον οι δύο σύλλογοι παλεύουν για την υπογραφή ενός ακόμα σούπερσταρ της εθνικής Γαλλίας, του αμυντικού Ουιλιάμ Γκαλάς».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου