ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο χιονιάς έφερε την αναβολή στη Μαγνησία… και όχι μόνο

ο-χιονιάς-έφερε-την-αναβολή-στη-μαγνησ-606113

Με την κακοκαιρία να έχει πλήξει για τα καλά όλη τη χώρα, ο Νομός Μαγνησίας και οι εκπρόσωποί του δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι και έτσι οι υποχρεώσεις τους μετατίθενται σε νέες ημερομηνίες, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.

Ξεκινώντας από τους αγώνες ποδοσφαίρου και όπως είχε προβλέψει η ΕΠΟ, αναβλήθηκε η 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, όπου το ενδιαφέρον υπήρχε στον 2ο Ομιλο με τον Ολυμπιακό Βόλου να φιλοξενεί το Ρήγα Φεραίο στο τοπικό ντέρμπι της Μαγνησίας και τη Νίκη Βόλου να φιλοξενείται από το Διαγόρα Σεβαστής. Φυσικά οι αναμετρήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν και η 14η αγωνιστική μετατίθεται για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

ΕΠΣΘ

Στο έλεος του χιονιά και οι αναμετρήσεις για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, με τη διοργανώτρια αρχή να περιμένει μέχρι και το Σάββατο την πορεία των καιρικών φαινομένων για να ανακοινώσει έτσι την αναβολή της 14ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία, όπως και του εξ’ αναβολής αγώνα ανάμεσα σε Μακρινίτσα και Ανθιμο Γαζή, αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Λαμβανομένων υπόψιν των αιφνιδίων και εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΠΘ αποφάσισε την αναβολή του συνόλου των αγώνων των πρωταθλημάτων της, για την παρούσα 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ καθώς και για τον εξ αναβολής αγώνα Μακρινίτσα – Άνθιμος Γαζής της Β’ ΕΠΣΘ». Πλέον αναμένεται να οριστούν νέες ημερομηνίες με πιθανότερο να μοιάζει το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου πριν από την Καθαρά Δευτέρα.

ΕΣΚΑΘ

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα αναβλήθηκαν και οι αναμετρήσεις της ΕΣΚΑΘ. Με απόφαση της ΕΣΚΑΘ, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλία, ανέβαλε τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν την Κυριακή (8/1) για τη Β’ κατηγορία, το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΘ και τα πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων. Υπενθυμίζεται πως για τον ίδιο λόγο η ΕΣΚΑΘ ανέβαλε και το Final 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου στο κλειστό του ΕΑΚ Λάρισας με τη συμμετοχή του Ίωνα από το Βόλο.

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε πως εξαιτίας της εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται από έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναβλήθηκαν οι αγώνες των τριών κατηγοριών του γυναικείου ποδοσφαίρου, στην οποία ήταν προγραμματισμένη η συμμετοχή των Βόλος 2004 και Μαγνησιακού για τη Β’ Κατηγορία και τον 1ο Ομιλο και πλέον ο Μαγνησιακός θα φιλοξενήσει τον Μέντεκα Καλαμαριάς στις 22 Ιανουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί και ο αγώνας ανάμεσα σε Πιερίδες Μούσες και Βόλος 2004 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ενώ οι αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, η οποία αναβλήθηκε θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου.

Γυναικείο μπάσκετ

Λόγω της κακοκαιρίας και των συνεπειών της, αποφασίστηκε από την ΕΟΚ η μαζική αναβολή όλων των αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ (Α1 και Α2 Γυναικών, Β’ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών), που ήταν προγραμματισμένοι για χθες Κυριακή, με εξαίρεση την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την Α1.

Ετσι τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου δεν ταξίδεψαν στην Κατερίνη, όπου ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση κόντρα στον Πιερικό/Αρχέλαο για την 10η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, στην οποία ήταν προγραμματισμένη η επανέναρξη των αγώνων για το 2017.

Η ανακοίνωση: «Η κακοκαιρία που εξαπλώνεται και προκαλεί προβλήματα στις μετακινήσεις σε όλη τη χώρα, οδήγησε το ΔΣ της ΕΟΚ στην απόφαση για αναβολή όλων των αγώνων που ήταν να διεξαχθούν αύριο (8/1), σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα (Α1 και Α2 Γυναικών, Β’ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών).

Εξαίρεση αποτελούν οι αναμετρήσεις Πρωτέας Β.-Νίκη Λευκάδας (Α1 Γυναικών), Σαντορίνη-Πανναξιακός και Εργοτέλης-Περιστέρι, καθώς οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν ταξιδέψει νωρίτερα».

Επίσης, αναβλήθηκαν και όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών, όπου υπάρχει εκπροσώπηση από τους Νίκη Βόλου, ΓΣ Αλμυρού και Αργώ.

Τέλος, σε εθνικό επίπεδο αναβλήθηκε το Βέροια-Ηρακλής που κανονικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο, όπως και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου