ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-503732

Στην ημιτελική φάση οι μίνι – παίδες του Ο.Υ.Κ.

Αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλονίκη η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του Ο.Υ.Κ. Βόλου προκειμένου να συμμετάσχει στην Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Ιουλίου 2010.

Οι μικροί υδατοσφαιριστές έχουν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες του Ηρακλή – ΠΑΟΚ – Αθω Χαλκιδικής και ΝΑΟ Κέρκυρας. Στην τελική φάση που θα γίνει στις 13-15 Ιουλίου, θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από τους τρεις ομίλους που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση.
Η ομάδα του Ο.Υ.Κ. θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το πρωί στις 13.00 τον ΠΑΟΚ και το απόγευμα στις 19.30 την Κέρκυρα. Την Κυριακή το πρωί στις 10.00 τον Αθω και το απόγευμα στις17.00 τον Ηρακλή.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξείς παίκτες: Δίπλας Γιάννης, Ξηρός Χρήστος, Χατζηαποστόλου Νίκος, Χαμίτης Δημήτρης, Κυριαζής Αλέξανδρος, Παπαγιάννης Στέργιος, Κιουλαφλής Δημήτρης, Μανώλης Χρήστος, Γαλάνης Γιώργος, Σταθόπουλος Γιάννης, Τζαμπάζης Χάρης,Βραζιώτης Χαράλαμπος, Λιβογιάννης Παναγιώτης, Καραΐσκος Μάνος, Τσιμπανογιάννης Χρήστος.
Προπονητές της ομάδας είναι οι Μεφσούτ Θωμάς και Ντόνας Γιώργος. 
Έφορος συνοδός της αποστολής είναι ο Καλιτζαίος Θανάσης.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ο.Υ.Κ. εύχονται καλή επιτυχία στην αποστολή.
Για εγγραφές στο τμήμα της Υδατοσφαίρισης μπορείτε να απευθύνεστε στον Εφορο κ. Καλιτζαίο στο τηλ. 6978550015 και στην πισίνα τις ώρες προπόνησης 8.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ.
 
 
 
 
 
 
 
Ταλαιπωρία για το ΕΑΚ, ταλαιπωρία και για το Πανθεσσαλικό… Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε τελικά μετά από δικές της υποχωρήσεις σε συμφωνία με τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Μέσα σε ένα απόγευμα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έβγαλε τέσσερις ανακοινώσεις που να αφορούν στο γήπεδο και από χθες έπαψε να είναι άστεγη. Η σύμβαση υπογράφηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί αίσιο τέλος για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, που μπαίνει σε ένα νέο οικονομικό πλαίσιο.
 
Η πρώτη ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες ήταν σκληρή κατά της διοίκησης των Ολυμπιακών Ακινήτων. Ολοι πίστεψαν ότι η περίπτωση του Πανθεσσαλικού «ναυάγησε». Στη συνέχεια αναρτήθηκε πρόσκληση στους δημοσιογράφους για συνέντευξη Τύπου, όπου ο Αχιλλέας Μπέος θα μιλούσε για τους λόγους που δεν συμφώνησε η ΠΑΕ με την Εταιρία που διαχειρίζεται το Πανθεσσαλικό. Οσοι την διάβασαν θεώρησαν ότι ένας μαινόμενος Μπέος θα έριχνε ευθύνες και θα υπερασπιζόταν για άλλη μια φορά με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας του. Τελικά λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, όλα άλλαξαν… Η συνέντευξη παρέμεινε αναρτημένη στο επίσημο site της ΠΑΕ, ωστόσο άλλαξε ο λόγος της πραγματοποίησής της και το θέμα της, που έγινε ξαφνικά «Εισιτήρια διαρκείας και λειτουργία» του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Τι έγινε τελικά και άλλαξαν ξαφνικά όλα; Ο Ολυμπιακός στην τελευταία ανακοίνωση του δηλώνει ότι η ΠΑΕ έλαβε υπόψιν της το συμφέρον της ομάδας, καθώς το να αγωνιστεί μακριά από τον Βόλο θα ήταν καταστροφικό.
Μάλιστα ξεκαθαρίζεται οτι ήταν η βολιώτικη ομάδα που έκανε πίσω στους όρους και όχι τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Η μη κατασκευή του ΕΑΚ λοιπόν άλλαξε πολλά περισσότερα από ότι περίμενε κανείς. Δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός στην περιπέτειά του στη Σούπερ Λίγκα θα στερηθεί τη φυσική του έδρα, αλλά άλλαξαν και τα οικονομικά δεδομένα και ο οικονομικός προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν, μια και οι άνθρωποι της ΠΑΕ κάνουν λόγο για όρους που είναι εξοντωτικοί για την ερυθρόλευκη ομάδα.
Στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, που το θέμα της όπως είπαμε άλλαξε, αφού τελικά υπογράφηκε η σύμβαση με τα Ολυμπιακά Ακίνητα, θα γνωστοποιηθούν κάποιες αλλαγές που θα αφορούν στα εισιτήρια διαρκείας. Αλλάζουν όπως είναι φυσικό πάρα πολλά και θα πρέπει να ανακοινωθούν στους φιλάθλους αρκετά πράγματα γύρω από την λειτουργία του Σταδίου και την «κατανομή» των φιλάθλων.
Μέχρι χθες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι παρά το γεγονός ότι οι οικονομικοί όροι δυσκολεύουν κατά πολύ τις «συνθήκες», η ΠΑΕ δεν προτίθεται να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει η ΠΑΕ τους εξοντωτικούς όρους για το Πανθεσσαλικό, είναι να πείσουν στην πράξη οι φίλαθλοι της βολιώτικης ομάδας ότι όντως άξιζε τον κόπο.
 

 

 
Ταλαιπωρία  
Την ταλαιπωρία από μια πολύωρη πτήση υπέστησαν χθες οι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν για χάρη του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και χάθηκε η ανταπόκριση από τη Ρώμη και χρειάστηκε να περιμένουν στο αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας.
Ζ.Ε.Ι.
 
Για καφεδάκι…
Τις διακοπές του απολαμβάνει μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο Βόλο και χθες επέλεξε την παραλιακή καφετέρια «Τζαμ» για να πιει το καφεδάκι του και να χαλαρώσει. Ο διεθνής αμυντικός δεν είπε όχι στο φωτογράφο του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για μια φωτογραφία, αλλά από κει και πέρα προσπαθεί να κρατήσει μακριά του τους δημοσιογράφους και τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλωστε έχει πολύ λίγες ημέρες να ξεκουραστεί και θέλει για λίγο να απέχει απ’ όλα.
Αγ. Θαν.
 
Εντυπωσιάστηκαν
Εντυπωσιασμένοι από τη σωματική διάπλαση και τα φυσικά προσόντα του Χουάν Μαρτίν έμειναν όσοι δεν τον είχαν δει μέχρι χθες. Ο Αργεντινός είναι πραγματικά θηριώδης και αναμένεται να γεμίσει τις αντίπαλες περιοχές.
Ζ.Ε.Ι.
 
«Δεν τον ξέρει»
Στην Ερασιτεχνική Νίκη υποστηρίζουν ότι ο Στράτος Γιδόπουλος ούτε που ξέρει τον Αλέξανδρο Ζέρη και απορούν για την επίθεση που δέχονται για το νεαρό, από την στιγμή που θεωρούν πως δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την ΠΑΕ. «Δεν ξέρει καν το όνομά του», διαρρέουν τα μέλη της Ερασιτεχνικής, ωστόσο αυτή η δικαιολογία δεν μπόρεσε να ηρεμήσει τους φιλάθλους για την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό.
Αγ. Θαν.
 
Τους έπεισαν;
Οι φήμες λένε ότι κάποιος γνωστός «γραφικός τύπος» πήγε παρακαλώντας στους οργανωμένους του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» για να μη βγάλουν ανακοίνωση κατά της Ερασιτεχνικής. Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο αληθεύει, αλλά το Blue Club, αντίθετα με τους δυο άλλους ομίλους, δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το θέμα Ζέρη χθες. Κάποιοι ανέφεραν ότι ίσως προχωρήσει σήμερα πάντως σε ανακοίνωση.Αγ. Θαν.
 
Ζητούνται εθελοντές…
Το τουρνουά Στριτ Χάντμπολ στην Αγριά ξεκινάει στις 8 Ιουλίου και οι διοργανωτές ψάχνουν για εθελοντές, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην αρτιότερη διεξαγωγή των αγώνων. Μάλιστα η αναζήτηση γίνεται και μέσω διαδικτύου με την αποστολή μηνυμάτων τα οποία καλούν σε… βοήθεια! Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Θ.Δ.Κ

 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Ποιος ήταν ο κύριος που θίχτηκε και φώναζε στην παραλία για επιταγές;
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου