ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ζητούμενο η καλή εικόνα του συλλόγου

ζητούμενο-η-καλή-εικόνα-του-συλλόγου-608106

Η αναβολή της Κυριακάτικης αγωνιστικής, της πρώτης για το 2017, ίσως βοηθήσει τη Νίκη Βόλου να βρει την εσωτερική της ηρεμία, αφού πλέον το ζητούμενο είναι η καλή εικόνα του συλλόγου και η αξιοπιστία.

Η Νίκη των προβλημάτων ετοιμαζόταν για τον Κυριακάτικο αγώνα της 14ης αγωνιστικής στην Πιερία με τον Διαγόρα Σεβαστής, αλλά τελικά ο πρώτος αγώνας για το 2017 θα είναι στη Λάρισα με τον Απόλλωνα την άλλη Κυριακή 15 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική…

Την αναβολή όλων των αναμετρήσεων του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε η ΕΠΟ, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν από αύριο σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Οι αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής μετατίθενται για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας (3 μέρες μετά τα ματς κυπέλλου).

Η Νίκη Βόλου μέχρι σήμερα μετρά σε 13 παιχνίδια 8 νίκες, 2 ισοπαλίες (εντός έδρας με Ιστιαία και Ολυμπιακό Βόλου) αλλά και 3 ήττες σε Βελεστίνο, Πιερία (με Πύδνα Κίτρους) και Ελευθεροχώρι Τρικάλων.

Πλέον το πρόγραμμα της Νίκης διαμορφώνεται ως εξής:

15η(15/1) Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου

16η (22/1) Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας

17η (29/1) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Βόλου

18η (5/2) Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος

19η (12/2) Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου

20η (19/2) Νίκη Βόλου-Αστέρας Πετριτή

Κύπελλο(22/2) ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

14η (25/2) Διαγόρας Σεβαστής-Νίκη Βόλου*

21η (5/3) Ένωση Ιστιαίας-Νίκη Βόλου

22η (12/3) Τηλυκράτης Λευκάδας-Νίκη Βόλου

23η (19/3) Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους

24η (2/4) Αμβρακία Κωστακιών-Νίκη Βόλου

25η (9/4) Νίκη Βόλου-Πιερικός

26η (23/4) Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

27η (30/4) Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί

28η (7/5) ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

29η (14/5) Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής

30η (21/5) Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας.

Η αναβολή της Κυριακάτικης αγωνιστικής μπορεί να βοηθήσει τη Νίκη Βόλου να βρει αγωνιστικά την ηρεμία της, με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να προσπαθούν να κρατήσουν την καλή εικόνα της ομάδας σε συνθήκες που δεν είναι και οι καλύτερες όταν υπάρχουν προβλήματα και διοικητική αναταραχή.

Έτσι ενώ παίκτες για μεταγραφή ήρθαν… άλλοι έφυγαν κι άλλοι δεν ανακοινώθηκαν επίσημα …το επικοινωνιακό «πυροτέχνημα» με πρόσληψή (ως τεχνικού διευθυντή) του Σταύρου Διαμαντόπουλου αποδείχτηκε απλή επίσκεψη. Μετά την παραίτηση του γενικού αρχηγού Γ.Διάκου παραιτήθηκε και ο γυμναστής Αργύρης Παλάσκας, ενώ ο μέχρι τώρα λαλίστατος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής έχει «σωπάσει» περιμένοντας προφανώς την εξέλιξη στην γενική συνέλευση της επόμενης εβδομάδας με θέμα τη μομφή εναντίον του!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγε πίσω αφού ο Σάκης Τζήμας δεν μπορεί να συζητά μετά την πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του, η οποία οδεύει προς ψήφιση στη γενική συνέλευση της 11ης Ιανουαρίου, οι ποδοσφαιριστές με πίκρα αφού δεν τηρηθήκαν όσα τους υποσχέθηκε «ψάχνονται» για το αύριο και όλοι περιμένουν την επομένη μέρα ή μάλλον την άμεση λύση …στη «φυγή» Τζήμα!

Το να αλλάξει η κατάσταση ως την ερχόμενη Τετάρτη και να υπάρξει αξιοπιστία ως προς τον άνθρωπο που έταξε πολλά …χωρίς πράξεις… θεωρείται απίθανο και έτσι θα «περάσει» η πρόταση μομφής κατά του …χωρίς να έχει λεχθεί κάτι για εναλλακτική λύση συνέχειας.

Μπορεί κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αξιόπιστη λύση «αντικατάστασης», άλλα επισήμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται με ονόματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης η πρόταση μομφής θα συζητηθεί και ψηφιστεί κατά τη γενική συνέλευση που ορίστηκε για τις 11/1/2016. Στη συνέλευση θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα μέλη που ήταν οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι τις 31-12-2016 ενώ την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Τζήμα, υπογράφουν 50 οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά τη συνεδρίαση του, της 2-1-2017, λαμβάνοντας υπόψη του το με αριθμό πρωτοκόλλου 1/2-1-2017 έγγραφο προτάσεως μομφής κατά του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αθανασίου Τζήμα, που προσυπογράφεται από πενήντα (50) οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 4, περιπτ. γ΄, τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, στις 11-1-2017, ημέρα Τετάρτη, με θέματα ημερησίας διάταξης 1. εκλογή προεδρείου Γ.Σ. και 2. συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής.

Η ακριβής ώρα και ο τόπος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. θα έχουν όσα μέλη του συλλόγου είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι και τις 31-12-2016.

Παραίτηση Παλάσκα-λύση με Παπαδόπουλο

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης πάντως χθες σε ανακοίνωσε την παραίτηση Παλάσκα και τη λύση συνεργασίας με τον Μάριο Παπαδόπουλο.

Οι δυο ανακοινώσεις: «Την παραίτησή του από την θέση του γυμναστή της Νίκης Βόλου, γνωστοποίησε ο κ. Αργύρης Παλάσκας, με δήλωσή του, στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο κ. Αργύρης Παλάσκας, απείχε από τις εκδηλώσεις της Νίκης Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η δήλωσή του: «Η αγάπη μου για την ομάδα είναι δεδομένη…

Όμως, ηθικοί αλλά και οικονομικοί λόγοι, με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη θέση του γυμναστή». Με τιμήΑργύρης Παλάσκας».

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Παπαδόπουλο.

«Δυστυχώς οι καταστάσεις δεν με άφησαν να προσφέρω αυτά που ήθελα στην ομάδα της Νίκης…

Ελπίζω να συναντηθούμε πάλι με την Νίκη και να προσφέρω αυτά που δεν κατάφερα τώρα!

Καλή τύχη στην ομάδα της Νίκης, εύχομαι να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, γιατί η Γ΄ Εθνική είναι μικρή για τη συγκεκριμένη ομάδα…».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου