ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τα ίδια όπλα…

με-τα-ίδια-όπλα-608757

Με τα ίδια όπλα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει η Νίκη Βόλου, τουλάχιστον μέχρι και το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, περιμένοντας ενίσχυση στη συνέχεια, εφόσον θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 5η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Αναμφίβολα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κυανόλευκους είναι αρκετά τον τελευταίο καιρό, και ήρθαν στο προσκήνιο μετά τις δύο ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ, οι οποίοι ζητούσαν κατανόηση …αλλά και μισθούς τριών μηνών.

Μοιραία το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα, μιας και αυτό που προβληματίζει για ακόμη μία φορά το κυανόλευκο στρατόπεδο είναι το διοικητικό κομμάτι, με την ερχόμενη έκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής να είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια.

Την ίδια ώρα, παίκτες και τεχνικό τιμ προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να προετοιμαστούν -όσο το δυνατόν καλύτερα- για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, που θα βρει τη Νίκη Βόλου να φιλοξενείται από τον Διαγόρα Σεβαστής στην Κατερίνη και στο γήπεδο του Βατάν, την Κυριακή στις 3 μ.μ.

Στα αρνητικά για το παιχνίδι της Κυριακής, συγκαταλέγεται η απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού διδύμου των κυανόλευκων, αφού τόσο ο Γιώργος Ναουμίδης όσο και ο Γιώργος Παρασκευαΐδης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, λόγω συμπληρώσει τεσσάρων κίτρινων καρτών. Έτσι όπως όλα δείχνουν, για πρώτη φορά ως δίδυμο θα χρησιμοποιηθούν ο Νίκος Παπαδήμας και ο Βαλάντης Κόκκας.

Επίσης, στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Στέλιου Αλεξανδρή σε ρυθμό προπονήσεων, αλλά δύσκολα θα μπορεί να πάρει φανέλα βασικού, μιας και θα πρέπει να επανέλθει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς. Αμφίβολος θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Βέργος, που συνεχίζει αποθεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2016.

Όσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση, ένα ελαφρύ τράβηγμα ένιωσε ο Κώστας Τσιουρέλης και αποχώρησε προληπτικά.

Παρελθόν πριν γίνει παρών ο Διαμαντόπουλος

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν πριν καν γίνει παρών αποτελεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, μιας και ο βετεράνος προπονητής που επισκέφθηκε το Π. Μαγουλάς την περασμένη Δευτέρα, αποχώρησε την Τρίτη, μαζί με την τριάδα των Ουκρανών ποδοσφαιριστών.

Κάλεσμα του BlueClub

«Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Club Π. Ντοκούζης, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, σε ακόμη μία δύσκολη καμπή. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση αναφέρεται: Καλούμε όλους τους Νικιώτες στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Διαγόρα Σεβαστής, για να ενισχύσουμε με τη φωνή μας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Μόνη δεν την αφήσαμε ποτέ».

Νέα έκτακτη Γ.Σ. την Τετάρτη

Η αρχή του νέου έτους βρίσκει τους κυανόλευκους να προετοιμάζονται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, αλλά περιμένουν και τις όποιες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, μιας και μετά από ενέργειες των οργανωμένων φιλάθλων και του Blue Club, το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα και αποφάσισε στη σύγκλιση νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Θανάση Τζήμα.

Στην ανακοίνωση του ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» αναφέρεται: «Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της ΔΕ του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τζήμα.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά τη συνεδρίαση του της 2-1-2017, λαμβάνοντας υπόψη του το, με αριθμό πρωτοκόλλου 1/2-1-2017, έγγραφο προτάσεως μομφής κατά του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αθανασίου Τζήμα, που προσυπογράφεται από πενήντα (50) οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 4, περιπτ. γ΄, τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, στις 11-1-2017, ημέρα Τετάρτη, με θέματα ημερησίας διάταξης 1. εκλογή προεδρείου Γ.Σ. και 2. συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής. Η ακριβής ώρα και ο τόπος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. θα έχουν όσα μέλη του Συλλόγου είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι και τις 31-12-2016».

Συνεχίζονται οι δοκιμές

των Ακαδημιών

Σε ρυθμούς Φάντζιο Μπούις κινούνται πλέον οι Νέοι Αθλητές, μιας και οι προπονήσεις συνεχίστηκαν και χθες Τετάρτη -αλλά και την περασμένη Τρίτη- με πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Πανθεσσαλικού, με τη συμβολή του προπονητή στίβου της Νίκης, κ. Παρασκευόπουλου. Στη χθεσινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Δημητριάς, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών.

Σφυρίζει ο Τσιμεντερίδης

Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, θα διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Διαγόρα Σεβαστής, και σε ρόλο βοηθών ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι κ.κ. Χρήστος Παπαδόπουλος και Βασίλης Ιωαννίδης, επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βατανιακού και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. όπως και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Σημειώνεται πως ο ρέφερι της Κυριακάτικης αναμέτρησης έχει σφυρίξει ακόμη δύο φορές παιχνίδι της Νίκης Βόλου, και συγκεκριμένα στο Π. Μαγουλάς, όπου η Νίκη κέρδισε με 1-0 τον Θεσπρωτό τον περασμένο Οκτώβρη, αλλά και στην αναμέτρηση Πύδνα – Νίκη Βόλου 4-1 για το περσινό πρωτάθλημα. Παρατηρητής του κυριακάτικου αγώνα ορίστηκε ο κ. Δαμιανός Καραχελίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Αναλυτικά οι διαιτησίες των παιχνιδιών της 14ης αγωνιστικής:

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας-Σούζας (Αιτωλοακαρνανίας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος-Ιωαννίδης (Κοζάνης)

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης-Τσολακίδης (Αθηνών)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Διαιτητής: Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος-Καλύβας (Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κόλλιας-Θανασιάς (Ηπείρου)

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Διαιτητής: Σπυριάδης (Χίου)

Βοηθοί: Μπαλιάγκας-Μπέλτσου (Κοζάνης)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Διαιτητής: Ρίππης (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Τσόγκας (Πρέβεζας)-Σαρλής (Άρτας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας)

Βοηθοί: Τσαπράζης-Καραγιάννης (Λάρισας)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου