ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελειώνει του Γκοβού, πάει και για Μπορντόν

τελειώνει-του-γκοβού-πάει-και-για-μπορ-503796

Στο τέλος του φαίνεται ότι φτάνει το πρώτο φετινό μεταγραφικό σίριαλ. Όλα δείχνουν μάλιστα ότι στην περίπτωση του Γκοβού θα έχουμε και «happy end». Γαλλικά δημοσιεύματα το βράδυ της Πέμπτης παρουσίαζαν την υπόθεση «τελειωμένη». Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» υπάρχει αισιοδοξία, αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρίσκουν σε διετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν το 1,7 εκατ. ευρώ και δυνατότητα επέκτασής του για ένα ακόμη χρόνο. Μια λεπτομέρεια που δεν έχει ρυθμιστεί είναι η εκμετάλλευση των εμπορικών δικαιωμάτων για την οποία ο 31ετών Γάλλος ποδοσφαιριστής, επιθυμεί να βαδίσει στο δρόμο Σισέ, δηλαδή να τα διαχειρίζεται ο ίδιος.
Ο Γκοβού βρίσκεται σε διακοπές στην Ισπανία και πιθανότατα Δευτέρα θα είναι στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με κύκλους να αναφέρουν πως ρώταγε ποια περιοχή είναι καλή στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.
Στο μεταξύ, η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αυτή που «πονάει» περισσότερο το «τριφύλλι». Ο Νίκος Νιόπλιας θεωρεί ιδανική λύση τον Μαρσέλο Μπορντόν της Σάλκε. Στη Γερμανία θεωρούν ότι ο 34χρονος Βραζιλιάνος θα αφήσει την «Bundesliga» και πιθανότερος προορισμός του θα είναι ο Παναθηναϊκός. Ενδιαφέρον υπάρχει και από Αμβούργο, όμως σε αυτήν την περίπτωση η Σάλκε δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά θα απαιτήσει χρήματα προκειμένου να τον παραχωρήσει. Πάντως, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, αφού οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν επ’ αόριστον.
Εν τω μεταξύ χθες στις 18.00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Σε αυτή δεν βρέθηκαν οι Κλέιτον και Σιμάο, που έχουν άδεια και ο Σαριέγκι, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη, ενώ μέχρι τις 12 Ιουλίου θα λείψουν οι Έλληνες διεθνείς και ο Σισέ. Στην Παιανία θα είναι και οι δανεικοί Μάντζιος, Μελίσσης, Λεοντίου, Δημούτσος και Μπουτζίκος για τους οποίος θα ληφθούν αποφάσεις πριν η ομάδα αναχωρήσει για Αυστρία. Αντίθετα, δεν έκαναν «πρώτη» οι Μόρις, Μουν, Στάθης, Σιόντης, Μάτος και ο Ντέιβιντ, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονείται με τη Φλαμένγκο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου