ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρουσία Διαμαντόπουλου η πρώτη προπόνηση

παρουσία-διαμαντόπουλου-η-πρώτη-προπ-610338

Με τον πολύπειρο προπονητή και, πλέον, τεχνικό διευθυντή στο κυανόλευκο στρατόπεδο Σταύρο Διαμαντόπουλο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για το 2017, με τη Νίκη Βόλου να ξεκινά πλέον την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, που βρίσκεται από χθες στην πόλη του Βόλου, βρέθηκε δίπλα σε παίκτες και τεχνικό τιμ, παρακολουθώντας την προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Π. Μαγουλάς. Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων γίνεται γνωστό πως:

«Παρουσία του νέου τεχνικού διευθυντή της Νίκης Βόλου κ. Σταύρου Διαμαντόπουλου, έγινε η προπόνηση της ομάδας μας, που ήταν και η πρώτη για το 2017.

Ο κ. Διαμαντόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση, είχε μία πρώτη γεύση από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της και σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, θα γίνει μία αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο ενισχυμένη στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, μαζί με τους Ουκρανούς Πανφίλοβ, Ιβάνκο και Ομελτσένκο.

Επίσης, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, αφού είχε μία σύντομη γνωριμία με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, στην συνέχεια έκανε μία σύντομη ομιλία, στην οποία επεσήμανε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα και ιστορικές ομάδες της Super League, τόνισε πως η Νίκη είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο – από κάθε άποψη – και ενημερώθηκε για τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας».

Ξεκίνημα με Διαγόρα

Με την έναρξη του νέου χρόνου, η πρώτη επίσημη αναμέτρηση βρίσκει την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου να αγωνίζεται εκτός έδρας και μάλιστα στην Κατερίνη, απέναντι στο Διαγόρα Σεβαστής (28β.), ο οποίος αν και νεοφώτιστος έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στο -5 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας (33β.) και στο -2 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Βόλου (30β.).

Όσον αφορά τη διαφορά από την 5η Νίκη Βόλου (26β.) αυτή βρίσκεται στο +2 για την ομάδα της Κατερίνης, η οποία καταλαμβάνει την 3η θέση την ώρα που στην 4η βρίσκεται η Πύδνα Κίτρους (27β.)

Με πιθανή επικράτηση των κυανόλευκων και «διπλό» στην έδρα του Διαγόρα, τότε η Νίκη Βόλου μπορεί να ανέβει κατά μία θέση στη βαθμολογία, ασχέτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων στην 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η οποία και θα είναι η προτελευταία για τον α’ γύρο.

Σημειώνεται πως, την επόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, έχοντας και πάλι ένα ντέρμπι κορυφής, μιας και φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος οδηγεί την κούρσα, και την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στη Λευκάδα, όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Τηλυκράτη.

Από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής θα απουσιάσουν οι κεντρικοί αμυντικοί Γιώργος Ναουμίδης και Γιώργος Παρασκευαΐδης, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους. Όσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση, το παρών δεν έδωσε ο Νίκος Παπαδήμας λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ οι Μπάμπης Πετράκος και Νίκος Παπαγεωργίου επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις.

Ενίσχυση με Κατσιαμήτα

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 21χρονος Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, όχι όμως με τη φανέλα της Πύδνας Κίτρους με την οποία τελείωσε το 2016, αλλά με αυτή του Διαγόρα, ενισχύοντας έτσι την επιθετική γραμμή της ομάδας της Σεβαστής. Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Διαγόρας Σεβαστής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κατσιαμήτα. Τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται να πετύχει πολλά γκολ και επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας».

Συνεχίζονται οι δοκιμές

από την Ακαδημία

Από χθες Δευτέρα 2/1 ξεκίνησαν δοκιμές για παιδιά γεννημένα από το 1999 ως και το 2001, υπό την επίβλεψη του αρχιπροπονητή των τμημάτων υποδομών κ. Φάντζιο Μπούις.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως εξής:

Σήμερα, Τρίτη 3/1: Γυμναστήριο στο Πανθεσσαλικό στάδιο

Τετάρτη 4/1: Προσέλευση στις 15:00 και προπόνηση στις 15:30 στο γήπεδο Δημητριάς

Πέμπτη 5/1: Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Προσέλευση στις 14:15

Σάββατο 7/1: Προσέλευση στις 11:00 και προπόνηση στις 11:30 στο γήπεδο του Σαμπάναγα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου