ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερχονται σήμερα Μαρτίν και Κάστρο

ερχονται-σήμερα-μαρτίν-και-κάστρο-504217

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου αναμένονται σήμερα στις 11.30 π.μ. οι Χουάν Πάμπλο Μαρτίν και Φακούντο Πέρεζ Κάστρο, προκειμένου να περάσουν από εξετάσεις και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός Μαρτίν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής

που ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο δεν έφθασε νωρίτερα μιας και δεσμεύονταν μέχρι τέλη Ιουνίου με την πρώην του ομάδα Ντεφένσα. Στον Βόλο ο Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν θα βρει ένα πρώην συμπαίκτη του, τον Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εστουντιάντες Μπαΐα και χρίστηκε πρώτος σκόρερ, έχοντας σημειώσει 28 γκολ σε 31 παιχνίδια. Την σεζόν που μας πέρασε ο Μαρτίν

αγωνίστηκε με την φανέλα της Ντιφένσα, ενώ σκόραρε σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές και συνολικά είχε 16 γκολ.

Πακέτο και ο Κάστρο

Μαζί με τον Μαρτίν αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα και ο Φακούντο Πέρεζ Κάστρο, με τον 28χρονο μέσο να αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή αν τελικά ολοκληρωθεί για την ομάδα του Ολυμπιακού. Σε αρκετά ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία ο Κάστρο έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Αργεντινής μετρώντας χιλιόμετρα. Ο Κάστρο που αγωνίζεται ως ανασταλτικό χαφ θα περάσει με την σειρά του από τις απαραίτητες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους Βολιώτες να ενισχύονται ακόμη περισσότερο στην μεσαία γραμμή. Ο Κάστρο τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα της Αρσενάλ Σαραντί, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε 191 ματς και τρία γκολ από το 1999 ως και το 2007. Το 2008 έπαιξε με την φανέλα της Χιμνάσια ΧουΧούι, ενώ το 2009 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σαν Μαρτίν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίν είναι και διεθνής με την ομάδα νέων της Αργεντινής με την οποία έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές. Ο Μαρτίν μπορεί να έμαθε πληροφορίες για την Ελλάδα από τον Ουμπίντεζ, αλλά ο Κάστρο ρώτησε τον Καρντόσο του Αστέρα Τρίπολης και τον Σαρμιέντο του Ατρομήτου πριν πάρει την απόφαση να επιχειρήσει το βήμα στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής η αργεντίνικη παροικία στο Βόλο μετράει τέσσερις ποδοσφαιριστές, μιας και στους ήδη υπάρχοντες Αλβάρεζ, Μόνχε και Ουμπίντες προστέθηκε και ο Φραντζιπάνε και, αν όλα πάνε καλά με τους Κάστρο και Μαρτίν, τότε η παροικία αυτή θα αριθμεί έξι μέλη.

Ακόμη δύο προς απόκτηση

Παράλληλα με την απόκτηση των Μαρτίν και Κάστρο οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται προκειμένου να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα οι θέσεις για τις οποίες ψάχνονται οι ερυθρόλευκοι είναι αυτές του τερματοφύλακα αλλά και του αμυντικού. Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός για τη θέση του τερματοφύλακα έχει αποκτήσει ήδη τον 34χρονο Χοσέ Ρόκα από τον Πανθρακικό και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός διαθέτει τέσσερις τερματοφύλακες, καθώς πέραν του Ρόκα στην προετοιμασία μετέχουν οι Κηπουρός και Κολίτσι αλλά και ο νεαρός Μαρούλης και έτσι δεν αποκλείεται κάποιος από τους παραπάνω να αποχωρήσει.

Ο Λέγες στο προσκήνιο

Εκτός όμως από τερματοφύλακα οι ερυθρόλευκοι κινούνται και για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού, αφού μετά την αποχώρηση των Λιαπάκη και Κόρμπου μία θέση έχει μείνει κενή μιας και αποκτήθηκε μόνο ο Τομάς. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν συγκεκριμένα για ένα ξένο αμυντικό, ο οποίος και θα είναι αριστεροπόδαρος. Τελευταία ακούστηκε το όνομα του Αργεντίνου Κριστιαν Νταμιάν Λέγες, ο οποίος προτάθηκε και είναι 27 χρονών με ύψος 1.80 εκ. και έχει 54 συμμετοχές και τρία τέρματα από το 2008 μέχρι και σήμερα με την φανέλα της Τίγκρε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου