ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νέα πρόσωπα για την κορυφή

με-νέα-πρόσωπα-για-την-κορυφή-614256

Με τον Ούγκο Μασάντο νέο πρόσωπο στην προπόνηση, και σε αναμονή νέων αποκτημάτων που θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν το σύνολο της ομάδας, περνούν οι τελευταίες μέρες του 2016 για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον προπονητή Τίμο Καβακά να δουλεύει και να περιμένει ώστε η νέα χρονιά να είναι χρονιά ανόδου..

Ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο πρωί, και ρεπό θα έχουν μόνο την Πρωτοχρονιά, στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι μεταγραφικές κινήσεις, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» μετά τους Μουκάμ και Μασάντο θα αποκτήσουν άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, επιθετικό, αριστερό εξτρέμ, στόπερ και δεξί μπακ.

Ο Πορτογάλος μέσος, Ούγκο Μασάντο έκανε χθες πρώτη προπόνηση αφού πρώτα γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ και, πλέον, θα αρχίσει να μπαίνει το κλίμα της νέας του ομάδας, ώστε να είναι σιγά-σιγά έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού άλλωστε είναι από τις μεταγραφές που θα κάνουν την διαφορά…

«Επέλεξα τον Ολυμπιακό, γιατί οι άνθρωποι της ομάδας, ο πρόεδρος, ο προπονητής ακόμη και οι παίκτες, έδειξαν ότι ήθελαν να έρθω και είναι καλό όταν μία ομάδα σου δείχνει ότι σε θέλει τόσο πολύ. Βέβαια, ήθελα και εγώ να έρθω και επιθυμώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να βρεθεί στη θέση που του αξίζει να είναι» ανέφερε ο Πορτογάλος μέσος που στόχο έχει να συμβάλει στην επάνοδο του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες..

Στο μεταξύ, στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι άλλες μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου και, όπως τόνισε και ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ανδρέας Μπονόβας, οι παίκτες θα έρθουν στον Ολυμπιακό πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στις 8 Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός Β. ξέρει τι θέλει να αποκτήσει, ενώ οι κινήσεις των ιθυνόντων στρέφονται στην απόκτηση ενός στόπερ, ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενός φορ (με προσόν του την ταχύτητα) και ενός ακραίου με προτίμηση να έχει ως καλό του πόδι το αριστερό. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των παικτών, για τους οποίους λέγεται έντονα ότι ήδη υπάρχουν συμφωνίες, θα πρέπει να είναι η ετοιμότητά τους, ώστε να μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Θα αποκτηθούν τέσσερις παίκτες ανώτερης κατηγορίας, και η απόκτησή τους βεβαίως θα μεγαλώσει και τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Στο μεταξύ, από πλευράς Νίκης διέρρευσε πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι και αυτή του Γιώργου Νικλητσιώτη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Νίκη Βόλου, αν και επίσημα κάτι τέτοιο δεν έχει προχωρήσει από πλευράς ερυθρολεύκων.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει παίξει φέτος και στα 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νίκης, σε όλα ως βασικός, ενώ έχει σημειώσει και τέσσερα τέρματα, δύο με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και δύο με τον Πιερικό. Επίσης, έχει αγωνιστεί και σ’ ένα παιχνίδι Κυπέλλου με την Πύδνα στο Κίτρος, στο οποίο σκόραρε και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας των «κυανολεύκων» με 3-2.Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν βεβαίως ο Νικλητσιώτης φύγει από την ομάδα της Νίκης.

Επίσης, ένας παίκτης για την ομάδα Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θα αποκτηθεί άμεσα, θα είναι ένας κεντρικός αμυντικός, και οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο στόπερ, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

Πάντως οι μεταγραφές θα τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, χωρίς αυτό να μεταφράζεται σε βιασύνη, γιατί ο Ολυμπιακός Β. ξέρει τι θέλει να αποκτήσει.

Η Τιμητική Επιτροπή για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού όρισε εξαμελή Εκτελεστική Επιτροπή των 80 χρόνων, που αποτελείται από τον κ. Ιάσονα Χατζή, πρόεδρο, και μέλη τους κ.κ. Χαρμάνη Αθανάσιο, Μεταφτσή Αλέκο, Θεοδωρίδη Ιωάννη, Καψιώτη Απόστολο και Γκανάτσιο Σωτήριο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να αποφασίσει για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν. Σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές θα ανακοινωθεί το πλήρες χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου