ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τη Ν. Αφρική στη Νέα Ιωνία για τουρνουά

από-τη-ν-αφρική-στη-νέα-ιωνία-για-τουρν-454315

Από τη Νότιο Αφρική στη Νέα Ιωνία… Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος το Σωκράτη Παπασταθόπουλο αρκετοί μικροί ποδοσφαιριστές. Σε ένα γεγονός που δεν προβλήθηκε όσο θα έπρεπε από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, μια και ο «Σόκρατες» βρίσκεται στην περιοχή μας για διακοπές μετά από μια πολύ επίπονη σεζόν, ο διεθνής αμυντικός μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές.
Η διοργάνωση ήταν ένα ανεπίσημο τουρνουά που μοναδικό στόχο είχε τη διασκέδαση των παιδιών και μετείχαν σε αυτό τρεις ομάδες από αθλητές που ήταν από 10-14 ετών. Συγκεκριμένα μετείχε η ομάδα του Ορφανοτροφείου Βόλου, η ομάδα της Νέας Ιωνίας Κέρβερος και η Δημητριάς. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια ήταν η ομάδα της Δημητριάδας που κέρδισε και το Ορφανοτροφείο και τον Κέρβερο.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα. Μοίρασε αυτόγραφα, βγήκε φωτογραφίες με την κάθε ομάδα ξεχωριστά και με όλα τα παιδιά μαζί και μίλησε για λίγο στα παιδιά. Ευχαρίστησε τους διοργανωτές και είπε μάλιστα δυο λόγια για το ποδόσφαιρο. 
Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα για την παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή, τον οποίο φυσικά όλα είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από την τηλεόραση στα παιχνίδια του Μουντιάλ με την φανέλα της Εθνικής, να «σταματά» τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη και συγκεκριμένα τον Μέσι στον αγώνα της Ελλάδος με την Αργεντινή. Είναι πολύ σημαντικό άλλωστε σε αυτή την μικρή ηλικία να έρχονται σε επαφή με τέτοιους διεθνούς κλάσης πλέον ποδοσφαιριστές και να δημιουργούν τα πρότυπά τους. 
Οι συνθέσεις των τριών ομάδων που αγωνίστηκαν στο τουρνουά:
Κέρβερος: Γεωργαλής, Βαλαχής, Σακελλάρης, Γκαβόπουλος, Χριστοδούλου, Αναγνωστόπουλος, Τσίντζος, Μπασδάνης, Ευγενιάδης, Ξηραδάκης, Καραγιάννης, Καπούλας, Γιαννακούρας, Μπραχιμάι, Αγριδόπουλος, Καραγιάννης, Μπαρμπάκης.
Δημητριάς: Κωλόνιας, Ρ. Αποστολίδης, Καρακώστας, Ζαρίφης, Μαργαρίτης, Δημούλας, Γαλάνης, Κ. Αποστολίδης, Μελέτης, Καμπέρης, Πάγκαλος, Τσακίρης, Κωλόνιας Δ., Δημητρίου, Μπάφας, Ζαφειρόπουλος, Σαμπάνης, Μελέτης Α., Αποστολίδης Χ., Μελέτης Α., Μπαντής.
Ομάδα Ορφανοτροφείου: Παναγιωτοπούλος, Δημητρίου, Γεωργαλάς, Κοσμάς, Χατζηγεωργίου, Σκυριάνης, Λασκαράτος, Κοσμάς.
 
      
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου