ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-851206

Εκδήλωση μίνι τένις από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τένις του Πανθεσσαλικού Σταδίου η ετήσια γιορτή μίνι-τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας, που σηματοδότησε και τη λήξη της φετινής χρονιάς. Οι λιλιπούτειοι μαθητές του ομίλου πήραν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια και κέρδισαν πολλά και πλούσια δώρα. Εκτός από ασκήσεις δεξιότητας που έκαναν όλα τα παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, οι αθλητές πήραν μέρος και σε απλούς αγώνες όπου μετρούσαν, αντί για πόντους, τις συνεχόμενες μπαλιές. Έτσι, σε μικρό χρονικό διάστημα έπαιξαν όλα τα παιδιά, το κάθε ένα με όλα τα υπόλοιπα (σύστημα Round Robin). Τα παιδιά που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν και οι νικητές. Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς ανταποκρίθηκαν σχεδόν όλα τα μικρά παιδιά του ομίλου. Δεν θα ήταν ωστόσο τίποτα εφικτό χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση από τον υπεύθυνο του Πανθεσσαλικού Σταδίου κ. Τάσο Μιλάνο, ο οποίος έδωσε την άδεια για τη χρήση των γηπέδων. Η πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας κα Σοφία Κατσούπη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν οι υπεύθυνοι για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης, ενώ η προπονήτρια των μικρών αθλητών-τριών κα Παπαθεοδωροπούλου Ελένη, πάντα με κέφι και αγάπη για τα παιδιά, διεκπεραίωσε ένα ακόμα ευχάριστο πρόγραμμα, γεμάτο παιχνίδια και διαγωνισμούς.
Τα μαθήματα τένις για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών ξαναρχίζουν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 6945-280902, Παπαθεοδωροπούλου Ελένη, 10-12 π.μ.
 
 
 
 
 
Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των Νέων Αθλητών Νίκης Αλέξανδρος Ζέρης ήταν το πρόσωπο της ημέρας χθες, χωρίς να το θέλει… Στην πλάτη του 16χρονου παίχτηκε ένα απίστευτο παιχνίδι εντυπώσεων και δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος, όσος κανείς δεν το περίμενε.
 
 
Εντάξει, έχουν δίκαιο οι φίλαθλοι της Νίκης να μην το έχουν πάρει το όλο θέμα με… χαρά. Όμως, αλήθεια, από τη στιγμή που δεν γίνεται τίποτα από την κυανόλευκη ομάδα για να «κρατήσει» τους παίκτες της και τα ταλέντα της, τι πρέπει να κάνει ο κάθε αθλητής και ο κάθε γονιός που θέλει το καλύτερο για το παιδί του; Όμως οι φίλαθλοι και ο Γιδόπουλος δεν τα έχουν με το παιδί και τους γονείς του που πήραν την απόφαση αλλά με την Ερασιτεχνική Νίκη.
Ο Αλέξανδρος Ζέρης ήταν στους ποδοσφαιριστές που άρεσαν ιδιαίτερα στον Χόρχε Μπάριος και μάλιστα τον είχε ζητήσει η κυανόλευκη ομάδα τον Ιανουάριο. Η Ερασιτεχνική το είχε αρνηθεί, γιατί όπως υποστήριζαν τότε οι διοικούντες τον σύλλογο υπήρχε κατάσταση αβεβαιότητας στην ΠΑΕ. Ο νεαρός είχε αρχίσει να κάνει προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, ενώ τις προσπάθειές του ήρθε να επιβραβεύσει και η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Παίδων της Ελλάδας. Δεν είχε προσελκύσει τα βλέμματα μόνο του Ολυμπιακού Βόλου. Αλλά από τη στιγμή που του πρόσφερε την ευκαιρία για να πάρει έστω και γεύση λειτουργίας και προπονήσεων από μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα, γιατί να «ξενιτευτεί» από τόσο νωρίς και να φύγει από την πόλη του; Η λύση για τον αθλητή και για την οικογένειά του ήταν η καλύτερη από τη στιγμή που υπήρχε πρόταση και ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και στη Νίκη υπήρχε μόνο καμένη γη. Ο Ολυμπιακός λοιπόν καλώς έπραξε και εκμεταλλεύτηκε όλη αυτή την ολιγωρία και στασιμότητα που επικρατεί στη Νίκη και έκανε τον παίκτη δικό του. Η Νίκη τι κάνει για να «κρατήσει» τα παιδιά της;
Αυτό που «πυρπόλησε» ακόμα περισσότερο το κλίμα ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχαριστήρια προς την Ερασιτεχνική Νίκη. Η ανακοίνωση θεωρήθηκε στη Νέα Ιωνία ότι ήταν ειρωνική και ήθελε να δείξει ότι όποτε θέλει ο Ολυμπιακός κάνει δικό του παίκτη από την κυανόλευκη ομάδα. Γι’ αυτό το πήραν βαρέως στη Νέα Ιωνία. Η μεταγραφή από ένα 16χρονο παλληκαράκι προκάλεσε όλο αυτό τον θόρυβο!
Από την Ερασιτεχνική Νίκη υποστηρίζεται ότι υπέγραψαν το χαρτί της
μετακίνησης του νεαρού αθλητή ως μεταγραφή και όχι ως αποδέσμευση, αλλά χωρίς να γνωρίζουν ότι η ομάδα που θα πάει είναι ο Ολυμπιακός και επίσης λένε πως ποτέ ο Ολυμπιακός δεν έδωσε άμεσα τουλάχιστον χρήματα για τον ποδοσφαιριστή! Τα χρήματα όπως λένε μπήκαν στο ταμείο της ΠΑΕ από άλλα χέρια… Αυτό υποστηρίζεται από την Ερασιτεχνική Νίκη!
Η ομάδα έβαλε ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της, είναι αλήθεια, όμως αυτό δεν φτάνει να «σβήσει» την οργή των φιλάθλων. Ο Κώστας Μανιατάκης υποστηρίζει επίσης όταν είχε έρθει ο Γιδόπουλος την τελευταία φορά στο Βόλο, του είχε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου. Του ζήτησε να πάρει κάποια παιδιά τηλέφωνο και να εκδηλώσει η ΠΑΕ το ενδιαφέρον της για αυτά (εκτός του Ζέρη ήταν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές από τους Νέους Αθλητές), προκειμένου να μη δελεαστούν από άλλες ομάδες. Ομως ο κ. Γιδόπουλος είχε απαντήσει ότι δεν ξέρει τι θα κάνει ο ίδιος κι αν θα παραμείνει στην ΠΑΕ.
Είναι κρίμα πάντως για ένα 16χρονο παιδί να γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι εντυπώσεων στην πλάτη του. Οχι τίποτα άλλο, αλλά πρόκειται για ένα ταλαντούχο παιδί, που ακόμα δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Πρέπει όλοι λοιπόν να διαφυλάξουμε τον χαρακτήρα του και την προσωπική του εξέλιξη, ώστε να μην μείνει μόνο ταλέντο, αλλά επιτέλους ο Βόλος να καταφέρει να βγάλει έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου στα επόμενα χρόνια. Κι αν γίνει, τότε θα έχει μερίδιο και ο Ολυμπιακός και η Νίκη.
 
Για τη Νέων
Μπορεί ο Αλέξανδρος Ζέρης να αποκτήθηκε και να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο το νεαρόν τη ηλικίας του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Λογικά ο πρώην κυανόλευκος θα έχει χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες «U21» και «U17» των ερυθρόλευκων, ωστόσο θα προπονείται με την πρώτη ομάδα.
Ζ.Ε.Ι.
 
«Κόπια» Πίρλο
Το παν για την απόκτηση του Αλεγκρέτι θα κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και ο παίκτης είναι αυτός που μπορεί να δώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή, ενώ διαθέτει και ικανότητα στις εκτελέσεις φάουλ. Ο «Αλέ» είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στον άξονα σε όλες τις θέσεις και χαρακτηρίζεται ως «Πίρλο» έστω και αν εμφανισιακά δεν μοιάζουν.
Ζ.Ε.Ι.
 
Δικαιολογούνται
Ελλείψει αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων χθες όσοι παίκτες κατέβηκαν να πιουν το καφέ τους στην παραλία το έριξαν στα κουτσομπολίστικα περιοδικά όπως είναι το CIAO ή το ΟΚ για μια μέρα δικαιολογούνται.
Ζ.Ε.Ι.
 
Χρειάζεται εκσυγχρονισμός
Κάποιες Δημοτικές Επιχειρήσεις και μερικοί Αθλητικοί Οργανισμοί θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Δεν μπορεί τα δελτία Τύπου ενημερώσεων των πολιτών για τις αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου να έρχονται μόνο με φαξ και πολύ περισσότερο τα ίδια ακριβώς εδώ και χρόνια με λίγες αλλαγές και τα ίδια λάθη…
Αγ. Θαν.
 
Παρουσίαση
Την παρουσίαση του βιβλίου του θα κάνει μέσα στον Ιούλιο ο Νίκος Τοπούζης. Φυσικά και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το μπάσκετ… Ο καλαθοσφαιριστής της Μεταμόρφωσης έχει και άλλα ταλέντα και μέσα από το ιστορικό μυθιστόρημα «Ιμέρα Πολέμου» το αποδεικνύει περίτρανα.
Αγ. Θαν.
 
Γάμος
Στις 10 Ιουλίου ο καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Παναγιώτης Τσιώλης και η πρώην καλαθοσφαιρίστρια της Αρτέμιδος και της Νίκης Βόλου Σταθούλα Γεωργούλα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Διμήνι. Ο γάμος αναμενόμενος για την αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας, που ετοιμάζεται σύσσωμη να δώσει το παρών.
Αγ. Θαν.
 
Από αναβολή σε αναβολή
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου μετά και τη νέα αναβολή που πήραν οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η ομάδα του Βελεστίνου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και με αυτές τις συνθήκες ο προγραμματισμός πηγαίνει αρκετά πίσω. Κάποιοι φαίνεται δεν το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό…
Θ.Δ.Κ
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Τελικά ποιος έδωσε τα χρήματα για να φύγει ο Ζέρης για τον Ολυμπιακό;
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου