ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός

επί-τάπητος-ο-μεταγραφικός-σχεδιασμό-505095

Σε προχωρημένες συζητήσεις με ορισμένους καλαθοσφαιριστές για την ενίσχυσή τους ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών βρίσκονται οι δυο εκπρόσωποι της Μαγνησίας, Νίκη Βόλου και Μεταμόρφωση.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκινούν από τον σέντερ

Πρώτος στόχος για τη Νίκη συνεχίζει να παραμένει ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ο έμπειρος σέντερ που πέρυσι αγωνίζονταν στην Αναγέννηση/Φλόγα. Ο Ζαρογιάννης που επιθυμεί και ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους να έρθει στον

Βόλο και να αγωνιστεί στη Νίκη, μιλάει με την διοίκηση των κυανολεύκων και βρίσκεται στις τελικές επαφές για το οικονομικό κομμάτι. Ετσι αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τον Θεσσαλονικιό καλαθοσφαιριστή. Από κει και πέρα, η Ερασιτεχνική σε συνεργασία με τον προπονητή του συγκροτήματος, Γιώργου Ζαφειρούδη, αναζητούν επίσης έναν πάουερ φόργουορντ και έναν πλέι μέηκερ. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες στα υπόψιν και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται.

Εν τω μεταξύ όσον αφορά στο ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό, ήδη παρελθόν αποτελούν οι Βογιατζής και Ορνιθόπουλος, ενώ αναμένεται να μείνουν οι περισσότεροι Βολιώτες από τον περσινό κορμό. Φυσικά και ο Κώστας Κυλεριώτης θα σταματήσει το μπάσκετ, ενώ υπάρχει εκκρεμότητα με τους νεαρούς Παναγιώτη Παπούλια και Γιώργο Μαυρογιάννη. Για τον δεύτερο θεωρείται δύσκολο να παραμείνει, αφού παρακολουθείται στενά μέσω της εθνικής εφήβων από μεγάλες ομάδες, αλλά προς το παρόν επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης. Στα σχέδια των ιθυνόντων του τμήματος είναι να προωθηθούν στην ομάδα και κάποιοι νεαροί από τα τμήματα υποδομών, όπως οι Μιχάλης Μαυρογιάννης και Μάνος Καραμανώλης.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

«Κράτησε» τελικά Τοπούζη

Ο Νίκος Τοπούζης θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Μεταμόρφωσης στη Γ’ Εθνική και θα ενισχύσει την προσπάθεια των Βολιωτών. Παρά το γεγονός ότι στην αρχή υπήρξε κάποια διαφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή», υπήρξε μια βελτιωμένη προσφορά από το σύλλογο και ο έμπειρος σέντερ παρέμεινε στην ομάδα. Αντίθετα, όπως έχει ήδη γραφεί, ο Παρασκευάς αποτελεί παρελθόν, αφού θα συνεχίσει στον Αμπελώνα, ενώ για την Αθήνα έφυγε ο Νίκος Θεοχάρης. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής των Σερμέτη και Δροσόπουλου. Με τον πρώτο υπάρχουν συζητήσεις για το οικονομικό κομμάτι, ενώ ο δεύτερος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση. Η Μεταμόρφωση ενδιαφέρεται για τον σέντερ Αντρέα Κόκκα, του οποίου επιθυμεί την επιστροφή του στις τάξεις της ομάδας, ενώ ενδιαφέρον υφίσταται και για τον σμολ φόργουορντ, Μιχάλη Σαράντη.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου