ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επεσε η αυλαία στο «Κύπελλο Ηθους Μίμης Παπαϊωάννου»

επεσε-η-αυλαία-στο-κύπελλο-ηθους-μίμη-505120

Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα έπεσε η αυλαία του τουρνουά ποδοσφαίρου «Κύπελλο Ήθους Μίμης Παπαϊωάννου» σε μία ατμόσφαιρα ιδιαίτερα πανηγυρική. Η τελετή λήξης ξεκίνησε στις 18:00 με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους διαγωνισμούς δεξιοτήτων (ευστοχία, ποδαράκια, κεφαλιές και σλάλομ), χαρίζοντας ένα απολαυστικό θέαμα σε γονείς και προπονητές αλλά και στο φίλαθλο κοινό που έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Αμέσως μετά τη λήξη των δεξιοτήτων ακολούθησαν οι απονομές στους μικρούς νικητές, που είχαν την τιμή να βραβευθούν από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Ελλάδος, όπως είναι ο κ. Μίμης Παπαϊωάννου, ο κ. Στέλιος Σεραφίδης και ο κ. Χρήστος Αρδίζογλου. Στη διαδικασία των απονομών συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας κ. Απόστολος Καναβός, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Κωνσταντίνος Σακελλαρίου, ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλος 2004 κ. Δημήτρης Κλόντζας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού κ. Δημήτρης Κωστόπουλος και η Διευθύντρια της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού κα Σοφία Ζαχαροπούλου.
Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Χρήστος Παππούς απένειμε επίσης αναμνηστικά στον Αθλητικό Οργανισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου που συνεργάστηκαν για την διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς επίσης και στον Τεχνικό Διευθυντή του Πανθεσσαλικού Σταδίου κ. Αναστάσιο Μιλάνο για την άριστη συνεργασία που προσέφερε κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων. Τέλος βραβεύθηκαν ο κ. Βαγγέλης Κεχαγιάς από τον Α.Σ.Β. Μαγνησιακός για την αμέριστη βοήθεια που παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά αλλά και όλοι οι προπονητές ξεχωριστά για την άριστη συνεργασία και προπόνηση των αθλητών.
Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για όλη τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι ο Δήμος Νέας Ιωνίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Μαγνησία, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ο πρόεδρος του ΑΟΝΑΜ κ. Απόστολος Καναβός, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τα παρότρυνε να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό χωρίς να αμελούν τα μαθήματά τους και τη σχολική τους πρόοδο και στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι ο ΑΟΝΑΜ θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε ανάλογες πρωτοβουλίες. Στη συνέχεια ο κ. Μίμης Παπαϊωάννου ευχαρίστησε προσωπικά όλα τα παιδιά για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, τους συμβούλεψε να συνεχίσουν τον αθλητισμό, καλλιεργώντας μέσα από αυτόν σημαντικές αρχές, όπως το ήθος και η ευγενής άμιλλα, και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά ασφαλή επιστροφή στα σπίτια τους, τονίζοντας ότι μόνο έτσι εξασφαλίζεται η επιτυχία του τουρνουά.
Οι Αθλητικοί Οργανισμοί της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου ευχαριστούν θερμά το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για όλη την ευθύνη και υποστήριξη στη διεξαγωγή του τουρνουά, τόσο την οικονομική, όσο και την οργανωτική, καθώς επίσης τον κ. Χρήστο Παππού, υπεύθυνο της διοργάνωσης, που με την προσωπική του επίβλεψη και φροντίδα για όλη την προετοιμασία, έβαλε τη δική του σφραγίδα στην επιτυχία του τουρνουά, που είχε αναμφισβήτητα μεγάλα οφέλη για το μαγνησιώτικο αθλητισμό.
Τέλος ευχαριστούν τον Α.Σ.Β. Μαγνησιακός για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και τον κ. Βαγγέλη Κεχαγιά για την άριστη συνεργασία, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και τον Προϊστάμενο του μουσείου κ. Σταύρο Τραγάκη για την παραχώρηση του μουσείου Τσαλαπάτα, όπου έγιναν οι ενημερωτικές επισκέψεις και οι εκπαιδευτικές ομιλίες, την διαιτολόγο – διατροφολόγο κα Ευδοξία Πάσχου – Νταφοπούλου για την ενημέρωση των αθλητών και των γονέων τους γύρω από τις διατροφικές συνήθειες και την παιδική παχυσαρκία, τα Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. και τον υπεύθυνο του Πανθεσσαλικού Σταδίου κ. Αναστάσιο Μιλάνο για την παραχώρηση των γηπέδων καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και τέλος τον γιατρό του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Σταμνά για την ενημέρωση των παιδιών στην παροχή πρώτων βοηθειών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου