ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίθεση και αστειότητες…

επίθεση-και-αστειότητες-504194

Χάος στη Νίκη! Δεν έφτανε που η κατάσταση από μόνη της ήταν έκρυθμη, ήρθε και η παραχώρηση του Αλέξανδρου Ζέρη στον Ολυμπιακό για να ανάψει το φυτίλι… Ο Γιδόπουλος χθες με ειρωνική ανακοίνωση επιτίθεται στην Ερασιτεχνική Νίκη για την απόφασή της, ενώ στο θέμα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου ο Τάκης Δανιηλίδης, που πριν λίγες μέρες είχε κάνει δηλώσεις στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και επιβεβαίωνε τις πληροφορίες για ενδιαφέρον του, λέγοντας πως ψάχνει να βρει την άκρη, τώρα τα «γυρίζει» και λέει πως δεν ενδιαφέρεται.
 
Γιδόπουλος: «Ξεσκεπάστηκαν»
Εξαλλος ήταν χθες ο Στράτος Γιδόπουλος με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Νίκης που παραχώρησαν στον Ολυμπιακό τον Αλέξανδρο Ζέρη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τον Ιανουάριο είχε ζητήσει τον παίκτη και δεν είχε παραχωρηθεί στην ΠΑΕ, γιατί η Ερασιτεχνική δεν ήθελε. Από την άλλη η Ερασιτεχνική διαρρέει προς τα έξω ότι όταν ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιδόπουλος, του είχαν μεταφέρει να προσπαθήσει να κρατήσει από τώρα κάποιους νεαρούς παίκτες από τους Νέους Αθλητές, καθώς τους έχουν πλησιάσει άλλοι σύλλογοι, αλλά ο ίδιος είπε ότι δεν ξέρει αν θα είναι στην ομάδα.
«Ξεσκεπάστηκαν ποιοι είναι και τι θέλουν», δήλωσε ο Στράτος Γιδόπουλος και συνέχισε φανερά εκνευρισμένος: «Τον Ιανουάριο ζητήσαμε τον παίκτη και δεν τον έδωσαν. Προτείνω να πάει όλο το συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης στον Ολυμπιακό. Αφού έδειξαν τελικά ότι με αυτόν συνεργάζονται». Αυτά ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, που εκνευρίστηκε από την κατάληξη του νεαρού ποδοσφαιριστή, παρότι ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του για την ομάδα. Μάλιστα αργά χθες το απόγευμα εξέδωσε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Χαιρετίζω με ενθουσιασμό τη μεγαλειώδη απόφαση της Ερασιτεχνικής Νίκης να δώσει τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Ζέρη στο συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου. Με αυτήν τους την ενέργεια δείχνουν το μεγαλείο ψυχής που τους διακατέχει και την απεριόριστη αγάπη τους για τη Νίκη Βόλου. Πιστεύω ότι μετά από αυτή την μεγαλειώδη απόφαση, πάρα πολλοί επενδυτές από αύριο θα προσπαθήσουν να επενδύσουν στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου».
 
Τα «γύρισε» ο Δανιηλίδης
Εν τω μεταξύ ο Τάκης Δανιηλίδης τα «γύρισε», ολοκληρώνοντας το θέατρο του παραλόγου που παίζεται γενικότερα στη Νίκη, ώστε να ταιριάζει ασορτί στο κλίμα που επικρατεί στη Νίκη. Ο ίδιος που είχε πει ότι ναι μεν τον ενδιαφέρει, αλλά ψάχνει να βρει την άκρη, χθες έλεγε ότι ενδιαφέρεται ένας φίλος του από την Αθήνα και ο ίδιος τελικά θα είναι ο διαμεσολαβητής για την επαφή με τον Γιδόπουλο! Βέβαια από τις φήμες που «κυκλοφορούσαν» στα ποδοσφαιρικά στέκια, Βολιώτες φίλοι του τον παρότρυναν να μην ασχοληθεί με τη Νίκη Βόλου, ώστε να μην χαλάσει τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, του οποίου υπήρξε πρόεδρος στο παρελθόν…
Από την πλευρά του ο Στράτος Γιδόπουλος δηλώνει ότι κανείς μέχρι στιγμής που να ενδιαφέρεται για την ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του. Ετσι η στασιμότητα συνεχίζει να υφίσταται και η αβεβαιότητα επίσης.
 
Κίνδυνος για κύμα προσφυγών
Ετοιμος για προσφυγή είναι και ο Σεραφείμ Μωυσίδης. Μετά τον Παπαστεργίου που ήδη κατέθεσε προσφυγή, ο Μωυσίδης ετοιμάζεται να πράξει το ίδιο μέχρι την Παρασκευή. Ο ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία και από την στιγμή που στην συνάντηση της Πέμπτης δεν υπήρξε κάποια λύση, δεν έχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσει σε προσφυγή. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας φυσικά και έχουν την ίδια λύση στο μυαλό τους, αλλά προς το παρόν περιμένουν τις εξελίξεις. Αν όμως δεν σηματοδοτηθούν σύντομα εξελίξεις, τότε αναμένεται να υπάρξει νέο κύμα προσφυγών, αφού οι ποδοσφαιριστές ανησυχούν και θέλουν να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.  
 
Κι άλλοι για Κωνσταντινίδη
Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το Βασίλη Κωνσταντινίδη. Ο υψηλόσωμος μέσος συζητά με Πιερικό και Πανθρακικό, ενώ στο παιχνίδι της διεκδίκησής του από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής μπήκε και η Κόρινθος.    

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου