ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο

δύσκολο-αλλά-όχι-ακατόρθωτο-504911

Στα κόκκινα επιθυμούν να ντύσουν τον Ιταλό Αλεγκρέτι και τον Αργεντίνο Κάστρο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου που ψάχνουν συνολικά ακόμη δύο με τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου να συμπληρώσουν το ρόστερ τους. Στο μεταξύ χθες ανακοινώθηκε ο 16χρονος Α. Ζέρης των Νέων Αθλητών Νίκης.
 
Τέσσερις μεταγραφές είχε τονίσει πως θέλει να κάνει ακόμη η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης και τότε οι ερυθρόλευκοι θα είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Για τον λόγο αυτό η ερυθρόλευκη διοίκηση επιθυμεί την απόκτηση των Αλεγκρέτι και Κάστρο με τον τελευταίο να φαίνεται να είναι πιο κοντά στο να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας του Βόλου.
Ο Κάστρο αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει περισσότερο ανασταλτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του από ότι ο Αλεγκρέτι που είναι και σπεσιαλίστας στα φάουλ. Η υπόθεση του Κάστρο φέρονταν ως τελειωμένη την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο κάτι στράβωσε και ο εν λόγω παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
 
Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων όμως φαίνεται να βρίσκονται και πάλι σε καλό δρόμο προκειμένου να τα βρουν και ο παίκτης να βρεθεί στην Ελλάδα ίσως και αύριο Παρασκευή οπότε και αναμένονται επίσης ο μάνατζερ του Φρατζιπάνε προκειμένου να τελειώσει το θέμα του συμβολαίου του. Μαζί του θα έρθει και ο επιθετικός Χουάν Μαρτίν ο οποίος ανακοινώθηκε πρώτος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Θα πρέπει να τονιστεί πάντως πως τόσο η περίπτωση του Κάστρο όσο και του Ιταλού είναι δύσκολες και δαπανηρές. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Αλεγκρέτι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάρι με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι σε 19 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Όσον αφορά τον Φακούντο Πέρες Κάστρο όπως είναι το πλήρες όνομα του 28χρονου μέσου που την τελευταία χρονιά έπαιξε για την Αρσεναλ Σαραντί, η ιστοσελίδα transfermarkt υπολογίζει πως η αξία του φθάνει στις 800 χιλ. ευρώ. Ο Κάστρο έπαιξε με την Αργεντίνος Τζούνιορς σε 191 ματς έχοντας τρία γκολ από το 1999 ως το 2007. Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε στη Χιμνάσια ΧουΧούι και πρόπερσι έπαιξε με την φανέλα της Σαν Μαρτίν από την οποία και μεταπήδησε στην Αρσενάλ Σαραντί. Τέλος έχει πέντε συμμετοχές με την ομάδα νέων της Αργεντινής.
 
Η καριέρα του Κάστρο
Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)
1999/00 Αρχεντίνος Τζούνιορς 9 (-)
2000/01 Αρχεντίνος Τζούνιορς 20 (-)
2001/02 Αρχεντίνος Τζούνιορς 29 (1)
2002/03 Αρχεντίνος Τζούνιορς 32 (1)
2003/04 Αρχεντίνος Τζούνιορς 22 (-)
2004/05 Αρχεντίνος Τζούνιορς 25 (1)
2005/06 Αρχεντίνος Τζούνιορς 34 (-)
2006/07 Αρχεντίνος Τζούνιορς 20 (-)
2007/08 Χιμνάσια                  15 (1)
2008/09 Σαν Μαρτίν 34 (-)
2009/10 Άρσεναλ Σαραντί 25 (-)
 
Στα ερυθρόλευκα ο Ζέρης
Την απόκτηση του Αλέξανδρου Ζέρη για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τον νεαρό μέσο να παίρνει την ελευθέρας του από τους Νέους Αθλητές Νίκης. Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του 16χρονου διεθνή με την Εθνική Παίδων, Αλέξανδρου Ζέρη με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 χρόνων. H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συγχαίρει δημόσια τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, η οποία με την ενέργειά της να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή Ζέρη Αλέξανδρο απέδειξε έμπρακτα ότι οι αρρωστημένες νοοτροπίες και η διχόνοια ανήκουν οριστικά στο παρελθόν».
Παράλληλα με την απόκτηση του Ζέρη ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του
18χρονου αριστεροπόδαρου μπακ, Διονύση Δημητριάδη ο οποίος ανήκε στον Ερμή αλλά τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τις φανέλες του ΓΣ Αλμυρού, αλλά και του Πυράσου.    
 
Ευχαριστήριο προς Νομάρχη
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Νομάρχη Μαγνησίας Απόστολο Παπατόλια εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με αφορμή την ενασχόληση για τα θέματα της ομάδας εξέδωσαν χθες οι ερυθρόλευκοι αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το Νομάρχη Μαγνησίας κ. Απόστολο Παπατόλια, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της ομάδας και συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην εξεύρεση λύσεων, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου». Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Παπατόλιας βρέθηκε και στην πρώτη της ομάδας την περασμένη Δευτέρα εκπροσωπώντας την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου