ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εποχή Μαρινάκη και με τη… βούλα

εποχή-μαρινάκη-και-με-τη-βούλα-504460

Επίσημο χαρακτήρα πήρε η αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, στον Πειραιά και «επήλθε πλήρηςσυμφωνία» για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον πρώτο στον δεύτερο. Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι την Τρίτη (06/07) θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών.

Η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ανακοινώνεται ότι επήλθε πλήρης συμφωνία, το κείμενο της οποίας θα υπογραφεί την Τρίτη 06/07/2010 και θα επακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών».

 
«Κλείνει» ο Μοντεστό

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φρανσουά Μοντεστό αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός, που είναι ελεύθερος, αποφάσισε να κάνει δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού, παρότι προ δύο ημερών φαινόταν να ναυαγεί η μεταγραφή. Την περασμένη περίοδο είχε 24 συμμετοχές στη Ligue 1 και 6 εμφανίσεις στο Κύπελλο Γαλλίας.

Προπονήθηκε ο Μπάμποβιτς

Στο Μόναχο βρίσκεται ο Στέφαν Μπάμποβιτς για να δοκιμαστεί από τον Έβαλντ Λίνεν. Την Τρίτη έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με τα «ερυθρόλευκα» σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα τεστάρει τον Μπάμποβιτς και τις ικανότητές του για τις επόμενες ημέρες. Εάν μείνει ικανοποιημένος, τότε θα ανάψει το «πράσινο φως» για να κλείσει ο παίκτης.

* Στη Γερμανία και στο χώρο που προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος θα πιάσει δουλειά ως τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης.

* Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα. «Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Παρί. Λατρεύω το Παρίσι, έχω και σπίτι εκεί», δήλωσε ο Κογκολέζος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου