ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θετικές προθέσεις»

θετικές-προθέσεις-505108

Το όνομα του Τάκη Δανιηλίδη ήρθε στο προσκήνιο για τη Νίκη Βόλου. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, που «πέρασε» επίσης και από την Καστοριά, φαίνεται πως βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την κυανόλευκη ΠΑΕ. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, ενώ ο ίδιος ο Στράτος Γιδόπουλος λέει πως δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής κάτι για το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τον κ. Δανιηλίδη, που δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον για την κυανόλευκη ΠΑΕ, αλλά δεν μπορούσε όμως να πει και περισσότερα πράγματα: «Δεν μπορώ ούτε να το διαψεύσω, αλλά ούτε και να το επιβεβαιώσω. Οι προθέσεις μου είναι θετικές, αλλά προσπαθώ να βρω μια άκρη. Ακόμα δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Ισως να υπάρξει κάτι νεότερο τις επόμενες μέρες. Αλλά μέχρι στιγμής δεν υφίσταται κάτι συγκεκριμένο και επίσημο για το οποίο να μπορώ να μιλήσω».

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει όντως κάποια επαφή επιβεβαίωσε και ο Στράτος Γιδόπουλος, που από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον του Τάκη Δανιηλίδη: «Με παίρνουν τηλέφωνο από τον Βόλο και μου λένε ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται. Οτι υπάρχει διάδοχη κατάσταση, αλλά σε εμένα δεν έχει έρθει κανείς, ούτε και με έχει πάρει τηλέφωνο για να μου δηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του. Εγώ έχω πει ότι περιμένω, αλλά προς το παρόν δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου κάποιος ενδιαφερόμενος. Δεν ξέρω αν η διάδοχη κατάσταση για την οποία μου μιλάνε οι Βολιώτες, είναι ο συγκεκριμένος κύριος του οποίου το όνομα ακούγεται για την ΠΑΕ Νίκη. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω συζητήσει με κανέναν».

Αν ο κ. Δανιηλίδης αποφασίσει να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για τη ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού και ο Στράτος Γιδόπουλος είναι σίγουρα ανοιχτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εδώ και αρκετό καιρό άλλωστε έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει και έχει βάλει πωλητήριο στην κυανόλευκη ΠΑΕ. Ο Τάκης Δανιηλίδης δραστηριοποιείται ως εργολάβος και υπήρξε πρόεδρος για μερικούς μήνες και στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν μεγαλομέτοχος ήταν ο Θεόφιλος Βασιλειάδης. Τελευταία του ανάμειξη με το ποδόσφαιρο ήταν με την Καστοριά, η οποία όμως λόγω χρεών αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε στην Δ’ Εθνική. Επίσης έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά του ΠΑΟΝΕ και της Καβάλας.

Εν τω μεταξύ χθες αργά το βράδυ οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» θα πραγματοποιούσαν άτυπη συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Οι οργανωμένοι θα έπαιρναν αποφάσεις για την περαιτέρω στάση που θα κρατήσουν, από την στιγμή που υπάρχει στασιμότητα στην ομάδα και ο Στράτος Γιδόπουλος δεν προχωρά σε προγραμματισμό και κινήσεις. Είναι φυσικό οι φίλαθλοι της ομάδας να ανησυχούν από την στιγμή που βλέπουν ότι περνάει ο χρόνος και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την αγαπημένη τους ομάδα. Η Νίκη δεν έχει διοίκηση, δεν έχει προπονητή, έχει ελάχιστους και συγκεκριμένα μόλις πέντε παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και το μέλλον της είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Να θυμίσουμε ότι η προθεσμία που έχει ζητήσει ο Στράτος Γιδόπουλος από τους ποδοσφαιριστές είναι μέχρι τις 15 Ιουλίου για να δει τι τελικά θα γίνει και να πάρει τις αποφάσεις του γύρω από την ομάδα. Μερικοί πάντως δεν περίμεναν και δεν έδωσαν βάση στα λόγια του, αφού χθες έγιναν οι πρώτες προσφυγές.

Προσφυγή ο Παπαστεργίου

Κατέθεσε προσφυγή τελικά ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τελικά πράξη τις απειλές του και κατέφυγε στη Δικαιοσύνη για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του. Ο Παπαστεργίου ήταν παρών στο ραντεβού της Πέμπτης με το Στράτο Γιδόπουλο, αλλά απογοητεύτηκε από τη στάση του μεγαλομετόχου. «Περίμενα ότι θα μας έδινε κάποια χρήματα έναντι τουλάχιστον. Ομως αυτό που γίνεται είναι κοροϊδία. Είναι τα λεφτά που έχουμε δουλέψει και τα δικαιούμαστε. Κατέθεσα προσφυγή γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για να διασφαλίσω τα χρήματά μου», είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι προσφυγή είναι έτοιμος να καταθέσει και ο Σεραφείμ Μωυσίδης.

Δυσάρεστη εξέλιξη αναμφίβολα για τη ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που δεν πρόλαβε να «τελειώσει» καλά – καλά με τα παλιά χρέη από προσφυγές και έρχονται νέες στο προσκήνιο για να την επιβαρύνουν. Το θέμα είναι ότι αν δεν υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τις 15 Ιουλίου, τότε θα υπάρξει σίγουρα νέο κύμα προσφυγών από τους παίκτες της περασμένης σεζόν, ώστε να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου