ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρική πρώτη με αποδοκιμασίες

πανηγυρική-πρώτη-με-αποδοκιμασίες-505131

Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές καλείται να εκτελέσει μέσα στον επόμενο χρόνο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι του Αχιλλέα Μπέου ξεκίνησαν χθες μέσα σε κλίμα ευφορίας αλλά και γκρίνιας το χτίσιμο μιας νέας ομάδας, αφού οι οπαδοί του για ακόμη μία φορά εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη χρησιμοποίηση του Πανθεσσαλικού.

Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς με τους οργανωμένους να δίνουν το δικό τους χρώμα στις θύρες 3 και 4 του ΕΑΚ στις 7 μ.μ. Στις 7.30 την εμφάνισή του στο γήπεδο έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος και ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι ερυθρόλευκοι παίχτες. Από τους παλιούς παρόντες ήταν οι: Ανδρέας Κολίτσης, Ηλίας Μαρούλης, Φώτης Κηπουρός, Δημήτρης Αρβανίτης, Λέαντρο Άλβαρεζ, Στέλιος Ανδρίκος, Γιάννης Ζαραδούκας, Νίκος Ψυχογιός, Χαβιέ Ουμπίντες, Κύδων Καρλόπουλος, Κώστας Καπετάνος, Γιώργος Ιακωβάκης, Βιθέντε Μόνχε, Παύλος Μητρόπουλος, Δημήτρης Πλιάγκας, Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς, Λεωνίδας Καμπάνταης, Ανδρέας Τσεκούρας, Ηλίας Σολάκης, από την ομάδα νέων οι Γιώργος Ναουμίδης, Γιάννης Ζαχαράκης και Απόστολος Σφάκας. Από τους δανεικούς που επέστρεψαν στην ομάδα και πάλι του Βόλου παρόντες ήταν οι Βασίλης Λιόλιος και Μιχάλης Αριστείδης, ενώ αποθεώθηκαν και τα μεταγραφικά αποκτήματα Πάολο Φραντζιπάνε, Στάθης Ρόκας, Χαβιέ Τομάς, Χοσέ Ρόκα, Βαγγέλης Γκότοβος και Ζόλταν Σέλεζι, οι οποίοι έδειξαν εντυπωσιασμένοι με την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

Από τον αγωνιστικό χώρο δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και το τεχνικό τιμ,

αποτελούμενο από τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και τους Γεώργιο Χερίδη, Στέφανο Διονυσόπουλο, Στράτο Κοσμά, Φίλιππο Μπολοβίνη, τους φυσιοθεραπευτές Στέφανο Βαρούτα και Στάθη Δασκαλόπουλο, τους φροντιστές Μανώλη Κοτρώνη και Δημήτρη Τόρα και τον τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Βόλου Τάκη Γιαννόπουλο. Παρών ήταν και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ενώ από τους τοπικούς άρχοντες ο Απόστολος Παπατόλιας ως Νομάρχης Μαγνησίας. Μετά τον αγιασμό ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το λόγο στο νομάρχη Μαγνησίας, ο οποίος ευχήθηκε να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στο ΕΑΚ, να είναι ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά και να κατακτήσει την έξοδο στην Ευρώπη, παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, όπως έκανε στη Β’ Εθνική. Στην αναφορά του όμως στο ΕΑΚ ο κ. Παπατόλιας άκουσε από την εξέδρα αρκετά αρνητικά σχόλια αλλά και συνθήματα, μιας και η ομάδα θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στο Πανθεσσαλικό και όχι στη φυσική της έδρα.

Από την μεριά του ο κ. Μπέος τόνισε:«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, όμως η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου ενωμένη και δεμένη μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Ο φετινός μας στόχος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να καθιερωθεί στην κατηγορία και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε και διακρίσεις. Το μόνο που ζητά η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι όλοι οι φίλαθλοι να συμπαρασταθούν στην ομάδα με την αγορά ενός εισιτηρίου. Στόχος μας φέτος είναι να καθιερωθούμε στη Σούπερ Λιγκ και για του χρόνου, όσοι δεν έχετε διαβατήριο, φροντίστε να το βγάλετε». Σχετικά με το θέμα του ΕΑΚ τόνισε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε στο Πανθεσσαλικό και ελπίζω την Πέμπτη να υπογραφεί η σχετική σύμβαση. Δυστυχώς είναι αδύνατον να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στη φυσική του έδρα, στο ΕΑΚ, όπως είναι σήμερα το γήπεδο, σε αυτήν την άθλια κατάσταση. Δεσμευόμαστε όμως πως η ομάδα θα επιστρέψει στο «σπίτι» της, στο ΕΑΚ».

Τσιώλης: «Σημαντική σεζόν»

Από την μεριά του ο κ. Τσιώλης τόνισε:«Αρχίζει μία σημαντική σεζόν για την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Με τέτοια παρουσία κόσμου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα βάλουμε τις βάσεις ώστε ο Ολυμπιακός να καθιερωθεί στη Σούπερ Λιγκ και να βρει τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα εκφράζει την ιστορία και τον κόσμο του συλλόγου».

Σολάκης: «Να είμαστε οικογένεια»

Από την πλευρά των παλιών παικτών ο Σολάκης επεσήμανε: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και μεγάλα πράγματα. Όλοι πρέπει να είμαστε μία οικογένεια, από αυτό ξεκινάνε όλα. Έχουμε φιλοδοξίες και ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μία ομάδα που θα προσφέρει ωραίο θέαμα με καλό ποδόσφαιρο».

Ρόκας: «Πρωτόγνωρο συναίσθημα»

Εκ μέρους των νέων μεταγραφών ο Στάθης Ρόκας σχολίασε: «Είναι μια ιστορική σεζόν, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ. Αξίζει αυτή η ομάδα να είναι στην ελίτ και δεν είμαστε για να σωθούμε απλά, αλλά για να διεκδικήσουμε μία θέση στην πρώτη επτάδα. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα στην πρώτη να βλέπω τόσο κόσμο».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου