ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με γιορτή ολοκλήρωσε τη σεζόν η Ακαδημία «Ερμής»

με-γιορτή-ολοκλήρωσε-τη-σεζόν-η-ακαδημ-492184

Γιορτή λήξης της μαθητικής – αθλητικής χρονιάς πραγματοποίησε η ακαδημία ποδοσφαίρου «Ερμής Ν. Ιωνία Βόλος», όπου τα μικρότερα ηλικιακά γκρουπ απόλαυσαν ατελείωτο παιχνίδι στον παιδότοπο (Volos Family Land), ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν τον καθιερωμένο ετήσιο αγώνα κόντρα στους γονείς τους!

Ιδιαίτερα εποικοδομητική μπορεί να χαρακτηριστεί η μαθητική – αθλητική χρονιά που πέρασε για την ακαδημία ποδοσφαίρου Ερμής. Στο τουρνουά που διήρκεσε από 20 Ιουνίου μέχρι τις 23/6, επέδειξε θετικά αποτελέσματα. Το ηλικιακό γκρουπ 1997-1998 ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και κατέλαβε την 4η θέση.

Το ηλικιακό γκρουπ 1999-2000 νίκησε στον μικρό τελικό την ομάδα του Μαγνησιακού ΙΙ και κατέλαβε την 3η θέση. Να σημειωθεί πως 1ος σκόρερ της διοργάνωσης χρίστηκε ο Γκεράλντο του Ερμή.

Το ηλικιακό γκρουπ 2001 νίκησε στον Μεγάλο Τελικό την ομάδα του Ερμή Ηρακλείου και κατέλαβε την 1η θέση. Μαθητές – Αθλητές του «Ερμή» που στελέχωσαν με επιτυχία τις μικτές ομάδες της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσσαλίας την αθλητική χρονιά 2009/2010 κατά αλφαβητική σειρά είναι: Αγιασιώτης Πέτρος, Αργύρης Βασίλειος, Γάτσιος Περικλής, Διαμαντής Αλέξανδρος, Δήμου Βασίλειος, Λιάκος Αντώνιος, Πέτσης Βασίλειος, Πολυχρόνου Θεοδωρής, Ρουσσάς Σπύρος, Σταματίου Χρήστος.

Επίσης, όλα τα τμήματα συμμετείχαν με επιτυχία σε διάφορα τουρνουά και σε φιλικούς αγώνες. Τέλος, ο Δημητριάδης Διονύσης θα στην Β’ Π.Α.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εγγραφές

Οσοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα της ακαδημία «ΕΡΜΗΣ» μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2421062040 (κ. Σαπουνά Χρόνη).

Στις τάξεις μας θα βρείτε άψογο περιβάλλον, υπέροχες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες ανακαινίζονται τον Αύγουστο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με εμπειρία για να προαχθεί το αθλητικό ιδεώδες. Ειδίκευσή μας είναι η ενασχόληση με παιδιά ηλικίας (4 -14 ετών), όπου παρέχεται η μοντέρνα μέθοδος διδασκαλίας – εκπαίδευσης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.fcermis.com. Με συγκεκριμένη δομή και οργάνωση δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ταλέντο να αναδείξει τις ικανότητές του και να προχωρήσει σε ανώτερα κλιμάκια.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΕΡΜΗΣ» εύχεται σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι και ανακοινώνει πως έναρξη των προπονήσεων – μαθημάτων ορίζεται για τη νέα αθλητική χρονιά (2010 – 2011) Δευτέρα, 6. Σεπτεμβρίου 2010. Πρόγραμμα της νέας αθλητικής χρονιάς θα ανακοινωθεί από 15. Ιουλίου 2010, ώστε να έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά να φροντίσουν και τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους. Τέλος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ερμής ευχαριστεί τη διοίκηση του Σαρακηνού για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη συνεργασία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου