ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μένει «πράσινος» ο Λέτο

μένει-πράσινος-ο-λέτο-851206

Και επίσημα τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Κάρλος Φρέιτας ο οποίος χθες πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Πορτογάλος συνομίλησε για πολλές ώρες με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα και αργότερα εξερχόμενος από το κτίριο μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εργαστώ στον Παναθηναϊκό, μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πρόοδος για την καριέρα μου", τόνισε και απευθυνόμενος προς τους οπαδούς της ομάδας δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολλή και σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε και να κατακτήσουμε τίτλους».

«Προσβλέπουμε να πάρουμε πολλά από την εμπειρία και τη γνώση του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας.

Οι συμπατριώτες του Πορτογάλου… στέλνουν μαζί του στην Αθήνα τους Άλαν και Αλμπερτο Ροντρίγκεζ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έκδοση της «Correio do Minho» ο Φρέιτας έχει στη λίστα του ήδη δύο παίκτες για τους νταμπλούχους Ελλάδας με αυτούς να είναι όπως προαναφέραμε παραπάνω οι Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ και Άλαν, τους οποίους γνωρίζει αμφότερους από την θητεία του στην Μπράγκα.

Ο Ροντρίγκεζ είναι 26χρονων, είναι κεντρικός αμυντικός ενώ αριθμεί 31 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 30χρονος Άλαν είναι Βραζιλιάνος, κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, και αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Τζένοα για Τζόρβα

Στο στόχαστρο της Τζένοα φέρεται να βρίσκεται ο Αλέξης Τζόρβας. Η ιταλική ομάδα ψάχνει για τερματοφύλακα και το όνομα του πορτιέρο του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της.

Μένει πράσινος ο Λέτο

Τα 10 εκατομμύρια που αξιώνει ο Παναθηναϊκός τον Σεμπαστιάν Λέτο φαίνεται ότι φρενάρουν την Μπενφίκα, η οποία εξετάζει πιο οικονομικές λύσεις για το κενό που θα αφήσει ο Ντι Μαρία. Η επικείμενη αποχώρηση του Αργεντινού άσου με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει οδηγήσει τον σύλλογο της Πορτογαλίας στην αναζήτηση λύσεων για την αριστερή πτέρυγα. Μία από τις λύσεις της Μπενφίκα ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Record», τα 10 εκατομμύρια ευρώ που ζητά ο Παναθηναϊκός είναι πολλά για την ομάδα της Λισσαβόνας, η οποία θα στραφεί στον Ροντρίγκεζ που κοστίζει τα μισά λεφτά από τον άσο του «τριφυλλιού».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου