ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκορ και θέαμα

σκορ-και-θέαμα-851206

Χωρίς άγχος, μιας και ουσιαστικά και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί, Πορτογαλία και Βραζιλία, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα το απόγευμα στις 17.00 (ΝΕΤ), στο «Μαμπχίμπα» του Ντέρμπαν, με στόχο την πρωτιά του ομίλου. Γκολ και θέμα περιμένουν άπαντες οι φίλαθλοι με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με όλα τους τα αστέρια.

Το κορυφαίο ματς του 7ου ομίλου, και ένα από τα σημαντικότερα, έως τώρα της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί σήμερα, με την Πορτογαλία να κοντράρεται με τη Βραζιλία, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας.
Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη θέση με τους Βραζιλιάνους να προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού (3-1) και τους Πορτογάλους από τη σαρωτική επιτυχία επί της Βόρειας Κορέας με 7-0!
Ο Κάρλος Ντούνγκα για τη Βραζιλία δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Κακά και τον τραυματία Ελάνο, με τους Ντάνι Αλβες και Μπαπτίστα να παίρνουν τις θέσεις τους. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν τη νίκη γοήτρου στο σημερινό ματς και δε σκοπεύουν να χαριστούν, καθότι καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μπορεί να έχουν και καλύτεροι κλήρωση στους «16» αποφεύγοντας για παράδειγμα ένα πιθανό σενάριο που μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με την Ισπανία.
Από την άλλη πλευρά ο Κάρλος Κεϊρός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, όπως στο ματς με την Κορέα. Φυσικά και οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους, θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν την πρωτιά και ότι δίκαια τους αποκαλούν «Βραζιλία της Ευρώπης». Θέμα αποκλεισμού από την επόμενη φάση δεν υπάρχει καθώς πρέπει να έρθει ο κόσμος ανάποδα, με τους Πορτογάλους να ηττώνται και την Ακτή να κερδίζει με εννιά ή δέκα τέρματα την Β. Κορέα, ανάλογα με το πόσο θα χάσει η Πορτογαλία. Σενάριο λίγο…απίθανο.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μεξικανός, Μπενίτο Αρτσούντια και οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Κάρλος Κεϊρόζ): Εντουάρντο, Μιγκέλ, ‘Αλβες, Καρβάλιο, Κοεντράο, Μέντες, Μέιρελες, Τιάγκο, Ρονάλντο, Σαμπρόσα, Αλμέιδα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Ντούνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος, Φελίπε Μέλο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Αλβες, Μπαπτίστα, Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου