ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Με έστησαν στο ραντεβού δύο επιφανείς Βολιώτες»

με-έστησαν-στο-ραντεβού-δύο-επιφανεί-851206

Στο Βόλο βρέθηκε χθες -όπως είχε προγραμματίσει και αναμενόταν άλλωστε- ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο έμπειρος παράγοντας συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές, όμως η μεγάλη είδηση για τις προθέσεις του για την ομάδα δεν βγήκε. Ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν εκ νέου υπομονή έως τις 15 Ιουλίου, ενώ αναχώρησε απογοητευμένος για την Αθήνα, καθώς όπως υποστηρίζει, τον «έστησαν» στο ραντεβού δυο επιφανείς Βολιώτες, που του είχαν μεταφέρει ότι ενδιαφέρονταν για την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν παρόντες και ο πρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου της ομάδας, Δημήτρης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Κώστας Μανιατάκης και το μέλος της πρώην διοίκησης, Γιώργος Μαστρογιάννης. Αμφότεροι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τους δυο επιφανείς Βολιώτες, που έχουν διατελέσει στο παρελθόν πρόεδροι της ομάδας, αλλά τελικά οι δυο άνδρες δεν φάνηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, για να συζητήσουν με το Στράτο Γιδόπουλο, παρά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από τους τρεις Βολιώτες παράγοντες. Πραγματικά κωμικοτραγικά γεγονότα για την ιστορική αυτή ομάδα που παραμένει σε αδιέξοδο.

«Με έστησαν στο ραντεβού δυο επιφανείς Βολιώτες. Με τον πρώτο είχα ραντεβού στις 11 το πρωί και τον περίμενα, τον ενοχλήσαμε πολλές φορές στο τηλέφωνο αλλά δεν φάνηκε. Το ίδιο έγινε και με το δεύτερο… Αυτοί είναι που αγαπάνε τη Νίκη και θέλουν να αναλάβουν; Αυτά συμβαίνουν με τους Νικιώτες. Πραγματικά είμαι απογοητευμένος», δήλωσε σχετικά.

Ο Γιδόπουλος άφησε να διαρρεύσει ότι την απόφασή του θα την πάρει νωρίτερα από τις 15 Ιουλίου, απλά ζήτησε αυτή την προθεσμία από τους ποδοσφαιριστές, ώστε να έχει ο ίδιος σε περίπτωση που μείνει, ή η ομάδα σε περίπτωση που πει «φεύγω», περιθώρια για να κινηθούν.

Οι οργανωμένοι προς το παρόν δεν πήραν θέση σε όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά γεγονός είναι πώς περίμεναν εξελίξεις και μια απόφαση από τον Γιδόπουλο. Από την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε, τότε σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις, καθώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας μετά τα μέσα Ιουλίου… Ο χρόνος περνάει και η Νίκη όχι μόνο δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτα όσον αφορά στο μέλλον της. Το σκηνικό βέβαια αυτό είναι γνωστό και επαναλαμβάνεται για ακόμη ένα καλοκαίρι, όμως οι φίλαθλοι αυτή την φορά δεν φέρονται διατεθειμένοι να αφήσουν άλλον χρόνο να περάσει και ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Εκτός αν υπάρξει άμεσα κάποια κίνηση από το Στράτο Γιδόπουλο που να υποδηλώνει ουσιαστικά ότι κάτι αλλάζει…

Δέκα ποδοσφαιριστές πήγαν στο ραντεβού

Δέκα ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συναντηθούν με τον Στράτο Γιδόπουλο, μεταξύ αυτών και δυο που ήδη έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους. Συγκεκριμένα οι Παπαστεργίου και Μωυσίδης έδωσαν κανονικά το παρών στο ραντεβού, αλλά το έκαναν μόνο και μόνο για να ενημερωθούν τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα τους, αφού ο πρώτος θα συνεχίσει στον Ατρόμητο Γεροσκήπου και ο δεύτερος στην Καβάλα. Μάλιστα ο Παπαστεργίου όπως έχει γίνει ήδη γνωστό είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή την Δευτέρα, εκτός αν άλλαξε γνώμη μετά τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές ο Γιδόπουλος. Επίσης στα γραφεία ήταν οι Αντώνης Σωτρίνης, Θανάσης Μάγγος, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Χρήστος Ζαρίφης, Κώστας Καρακώστας, Αλέκος Γεωργιάδης και Δημήτρης Μοράλες. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί φαίνεται πώς περιμένουν τον Στράτο Γιδόπουλο, αλλά από την άλλη αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συζητούν και με άλλες ομάδες για την συνέχεια της καριέρας τους. Οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν γιατί βρίσκονταν είτε εκτός Βόλου, είτε σε διακοπές, όπως πχ ο Κακαζούκης που ήταν στην Ρόδο.

Ο Γιδόπουλος μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή μέχρι τις 15 Ιουλίου: «Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος μετά από μένα και μπορείτε να εξασφαλίσετε τα χρήματα σας, κάντε προσφυγή. Ομως αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος. Επειδή τα δικαιώματα σας δεν τα χάνετε, σας ζητάω να κάνετε υπομονή έως τις 15 Ιουλίου για να πάρω και εγώ την απόφαση μου και να δω τι θα κάνω. Αν φύγω εγώ όμως και προσφυγή να κάνετε, το πιο πιθανό είναι να διαλυθεί η ομάδα και χάσετε τα χρήματα σας. Οπότε κάντε λίγο ακόμη υπομονή», είπε στους παίκτες.

Με κανέναν δεν μίλησε ξεχωριστά, σε κανέναν δεν έδωσε χρήματα έναντι των οφειλομένων και δεν ξεκαθάρισε, σε περίπτωση που ο ίδιος πει μένω, αν θέλει να κρατήσει κάποιον από αυτούς στις τάξεις της ομάδας…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου