ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος ο Ο.Υ.Κ.

στη-μάχη-του-πανελληνίου-πρωταθλήματ-851206

Αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ο.Υ.Κ. Βόλου, όπου θα μετέχουν με στόχο την διάκριση οι οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.
Η βολιώτικη ομάδα μετά την τετραήμερη προετοιμασία της με την ομάδα του Π. Φαλήρου δηλώνει για μια ακόμη φορά παρούσα σε τελική φάση με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Ο προπονητής της ομάδας Τάσος Μαρινάγης δήλωσε σχετικά: «Η καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Ο.Υ.Κ. έχει δημιουργήσει ομάδες ανταγωνίσιμες σε πανελλήνιο επίπεδο. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο ορισμός της τελικής φάσης  για μια ακόμη φορά στην Αθήνα και στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, όπου ουσιαστικά παίζουμε εκτός έδρας με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά η διαιτησία θα σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων ώστε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε επί ίσοις όροις».
Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο ομίλους. Ο Ο.Υ.Κ. θα τεθεί αρχικά αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Γλυφάδα και Πανιώνιο. Ο δεύτερος όμιλος αποτελείται από το Παλαιό Φάληρο, την Βουλιαγμένη, τα Χανιά και το Ρέθυμνο.
Η σύνθεση της ομάδας έχει ως εξής: Τσιανάκας Κων/νος τερματοφύλακας, Παπαδημητρίου Βασίλης τερματοφύλακας, Μαρασλής Αργύρης αμυντικός, Πέτσης Απόστολος αμυντικός, Κούτρας Δημήτρης αμυντικός, Γραμμένος Θάνος φουνταριστός, Ιωαννίδης Γιάννης φουνταριστός, Μάρκου Ιάσων περιφερειακός, Νικολέρης Μιχάλης περιφερειακός, Σαμακοβίδης Παντελής περιφερειακός, Παπαναστασίου Κων/νος περιφερειακός, Μαρινάγης Γιώργος περιφερειακός, Βαρδάκης Δημήτρης περιφερειακός, Τζαμπάζης Θάνος περιφερειακός. Προπονητής της ομάδας είναι ο Τάσος Μαρινάγης και έφορος – συνοδός της αποστολής είναι ο Αλέκος Τσιανάκας.
 
Το πρόγραμμα του Ομίλου του Ο.Υ.Κ.:
1.  A’  ΟΜΙΛΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ   ΚΟΛ/ΡΙΟ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΑΝΟΓ – Α. ΔΗΜΗΤΡ.)  
1η  αγωνιστική                      Παρασκευή                                            25/6/10
 
ΩΡΑ:       17:00      ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ΓΣ                     ΑΝΟ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ 
ΩΡΑ:       18:00      Ο.Υ.Κ.  ΒΟΛΟΥ                                          ΠΑΟΚ
 
 
2η  αγωνιστική                      Σάββατο                                                26/6/10
 
ΩΡΑ:       10:00      ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ΓΣ                     ΠΑΟΚ
ΩΡΑ:       11:00      Ο.Υ.Κ.  ΒΟΛΟΥ                                          ΑΝΟ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ 
 
 
3η  αγωνιστική                      Σάββατο                                                26/6/10
 
ΩΡΑ:       17:00      Ο.Υ.Κ.  ΒΟΛΟΥ                                          ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ΓΣ
ΩΡΑ:       18:00      ΑΝΟ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ                                  ΠΑΟΚ
 
Οι αγώνες της τετράδας και οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν την Κυριακή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου