ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μας ταιριάζει ο Κουμουρτζί»

μας-ταιριάζει-ο-κουμουρτζί-851206

Στο Μόναχο βρίσκεται από χθες η ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Εβαλντ Λίνεν, ζήτησε μεταγραφές. Με πολλά κενά στο ρόστερ και πολλούς τραυματίες, η "ερυθρόλευκη" αποστολή αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για την Γερμανία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Εβαλντ Λίνεν μίλησε για την προετοιμασία στο Μόναχο, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.
«Μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν έχουμε καιρό μπροστά μας, καθώς σε τρεις εβδομάδες θα έχουμε τα επίσημα παιχνίδια. Όσον αφορά το ρόστερ φυσικά θα κάνουμε κινήσεις, κάτι το οποίο το έχουμε συζητήσει με την διοίκηση. Είναι φανταστικό το γεγονός πως υπάρχουν μαζί μας νέοι και καλοί παίκτες, που θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν το τι αξίζουν και μετά θα έχουμε την δυνατότητα να διαλέξουμε ποιοι θα μείνουν μαζί μας. Πρέπει να κάνουμε προσθήκες, όλοι ξέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, το καλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.
Τα τελευταία χρόνια ξέρω πως έχει χάσει εμβληματικές προσωπικότητες. Έχασε παίκτες όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς, ο Στολτίδης, για εκείνον δεν είμαι σίγουρος, ίσως επιστρέψει, αλλά και οι Πάντος, Ζεβλάκοφ, Πατσατζόγλου, που είχαν βοηθήσει την ομάδα.
Στο ρόστερ μας πέρσι υπήρξαν τραυματισμοί όπως του Γκαλέτι, του Ντουντού και του Ντιόγκο. Κάποιοι παίκτες δεν είναι στο 100% που θέλουμε, όπως ο Ντούντού, ο Ντιόγο και ο Ζαϊρί. Πρέπει να γίνει κάτι για αυτό, πρέπει να φτιάξουμε το ρόστερ ώστε να φτάσει ο Ολυμπιακός στους στόχους του».
Για τις φήμες που θέλουν τον Γερμανό τεχνικό να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μπερνάρντ Κουμορτζί, ο κ. Λίνεν τόνισε πως θα τον ήθελε στην ομάδα του. «Φυσικά και ταιριάζει ο Κουμoυρτζί στην ομάδα μας. Η ουσία είναι να κάνουμε κινήσεις άμεσα, έχουμε αυτή την στιγμή την βήτα ομάδα μαζί μας, που είναι κάτι καλό αλλά πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα, για να έχει συνέχεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου