ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραντεβού με τους παίκτες

ραντεβού-με-τους-παίκτες-851206

Επιτέλους θα υπάρξει εξέλιξη στη Νίκη… Αυτό διαφαίνεται από το γεγονός ότι ο Στράτος Γιδόπουλος έκλεισε ραντεβού μέσω της γραμματέως τής ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές για σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα οι παίκτες ενημερώθηκαν να βρίσκονται στα γραφεία της ομάδας στις 12 μ. για να τους μιλήσει ο έμπειρος παράγοντας για το τι μέλλει γενέσθαι.
Από όσα μεταφέρει ο μεγαλομέτοχος στους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει να τον περιμένουν, ίσως βγει τελικά η πολυαναμενόμενη είδηση για την παρουσία του στην ομάδα ή όχι, αλλά και για το μέλλον της. Κανείς δεν ξέρει βέβαια πόσοι παίκτες θα ανταποκριθούν στο σημερινό κάλεσμα του Στράτου Γιδόπουλου, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες στη μέση το πιο πιθανό είναι να δείξουν ενδιαφέρον για το τι έχει να τους μεταφέρει. Να θυμίσουμε πάντως ότι τα συμβόλαια των περισσοτέρων λήγουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να θέλουν να παραμείνουν υπό ορισμένες προϋποθέσεις στην ομάδα. Από όσα ακούσουν σήμερα οι παίκτες από τον Γιδόπουλο, θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ αν δεν υπάρξει ξεκαθάρισμα για το οικονομικό θέμα και για τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν, τουλάχιστον κάποιος διακανονισμός ή μια νέα προθεσμία για την καταβολή τους, τότε κάποιοι από αυτούς σκέφτονται την προσφυγή.
Στο ρόστερ της Νίκης για τη νέα σεζόν ανήκουν μόλις πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι νεαροί Χρήστος Ζαρίφης, Γιάννης Φλάμος, Χρήστος Κατσίβελος και Σπύρος Ντακούρ, οι οποίοι και έχουν συμβόλαιο έως το 2011, ενώ ο Πολύβιος Παπαϊωάννου έως το 2013. Ηδη παρελθόν αποτελούν οι Μωυσίδης, Παπαστεργίου, Νάνι, Σάντσεζ, Γκάλβεζ, επιθυμία να μη συνεχίσει έχει εκφράσει και ο Καριώτης, ενώ λήγουν τα συμβόλαια των Αντώνη Σωτρίνη, Φανούρη Γκινή, Βασίλη Κωνσταντινίδη, Κώστα Καρακώστα, Αλέξανδρου Κακαζούκη, Θανάση Μάγγου, Πέτρου Καριώτη, Σπύρου Ζάγκα, Δημήτρη Μοράλες, Μιχάλη Κουτσογιάννη και Αλέκου Γεωργιάδη. Από αυτούς οι περισσότεροι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Επίσης λήγει η συνεργασία με την ομάδα των Μάριου Μαυρουδή, Φώτη Τάσσο, Χρήστου Στάμου (πήγε ήδη στην Παναχαϊκή) και Σταμάτη Σαπαλίδη, που έχουν όμως κάνει προσφυγή.
Ο Γιδόπουλος από την πλευρά του δεν ανοίγει τα χαρτιά του, αλλά ο ίδιος διέρρεε στο περιβάλλον του ότι έρχεται στη Νέα Ιωνία προκειμένου να πει στους παίκτες ο ίδιος ότι φεύγει από την ομάδα και να κανονίσει κάποιες εκκρεμότητες. Από τη στιγμή όμως που δεν ξεκαθαρίσει επίσημα τη θέση του απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, φαίνεται πώς όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.
Την σημερινή του έλευση περιμένουν άπαντες με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι οργανωμένοι παρακολουθούν τα γεγονότα και βρίσκονται στην αναμονή, περιμένοντας μήπως στις επόμενες ημέρες υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, που αν δεν αφορά στην αποχώρηση του έμπειρου παράγοντα, να προδικάζει τουλάχιστον ότι ο Γιδόπουλος ξεκινά τον προγραμματισμό. Σε αντίθετη περίπτωση, που δεν επαληθευτεί κανένα από τα δυο παραπάνω, τότε θα υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις. Πολύτιμος χρόνος άλλωστε χάνεται και στην κυανόλευκη ομάδα επικρατεί στασιμότητα σε όλους τους τομείς. Πάντως η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι αν ο Γιδόπουλος έχει αποφασίσει να παραμείνει, θα έχει ήδη αποφασίσει για κάποια πράγματα και ετοιμάσει το έδαφος για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός.
Αυτή τη στιγμή όμως όλα είναι στον αέρα. Ολα εξαρτώνται από την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου. Αλλά και να πει «μένω» ο μεγαλομέτοχος και να αποφασίσει να συνεχίσει, οι οργανωμένοι περιμένουν να δουν κινήσεις που θα χρίζουν την ομάδα φαβορί. Περιμένουν να δουν διάθεση για πρωταγωνιστική πορεία. Αλλιώς δηλώνουν ότι δεν θα στηρίξουν σε καμία περίπτωση την προσπάθεια.
Στην αναμονή άπαντες λοιπόν σήμερα στη Νέα Ιωνία για τις τοποθετήσεις του Στράτου Γιδόπουλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές, που ίσως βγάλουν είδηση. Αλλες συναντήσεις εκτός από αυτές με τους ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανακοινωθεί από πλευράς Στράτου Γιδόπουλου. Ο καθένας θα περίμενε να βρεθεί με τους συνεργάτες του για να τους ενημερώσει για τις σκέψεις του. Κάτι τέτοιο ίσως να γίνει με τον πρώην πρόεδρο κ. Ιωαννίδη, αλλά επίσημα δεν έχει προγραμματιστεί κάτι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου