ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από αύριο σε… αύριο

από-αύριο-σε-αύριο-430958

Από αύριο σε αύριο μεταθέτει την έλευσή του στη Μαγνησία ο Στράτος Γιδόπουλος. Απαντες περιμένουν να έρθει για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του προς τους ποδοσφαιριστές και να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την ομάδα, αλλά ο ίδιος διέρρευσε στο περιβάλλον του ότι ούτε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα μπορέσει να έρθει στο Βόλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται στη Νέα Ιωνία αύριο το πρωί και θα έχει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει να τον περιμένουν.
Ο Στράτος Γιδόπουλος αρχικά είχε πει ότι θα έρθει την Τρίτη το βράδυ, αλλά μετά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ερχόταν το αργότερο σήμερα. Τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανέβαλε εκ νέου το ταξίδι του… Οσοι έχουν ζήσει τις καταστάσεις στη Νίκη αυτά τα δυο χρόνια, γνωρίζουν ότι αυτή η τακτική έχει επαναληφθεί πάρα πολλές φορές. Αναβολή στην αναβολή και παράταση στην αγωνία… Αυτό είναι το σκηνικό που επικρατεί στην κυανόλευκη ομάδα και η αλήθεια είναι ότι έχει κουράσει. Ο Γιδόπουλος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, να έρθει στη Νέα Ιωνία και επιτέλους να πάρει την τελική του απόφαση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα ταλαιπωρείται και χάνει πολύτιμο χρόνο. Δεν ξέρει αν θα μείνει ή όχι ο μεγαλομέτοχος, αν θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει στην Γ’ Εθνική σε περίπτωση που πει «φεύγω» και σε τελική ανάλυση όλα τα παραπάνω καθορίζουν και την κατηγορία που θα αγωνίζεται… Γιατί αν δεν βρεθεί κάποιος που να ενδιαφερθεί να την «κατεβάσει» στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, τότε θα υποβιβαστεί στο Περιφερειακό…
Ολα λοιπόν συνεχίζουν, αν είναι στον αέρα. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν και αυτοί από την πλευρά τους και εύχονται η τελευταία υπόσχεση του Γιδόπουλου για την αυριανή άφιξή του στο Βόλο να πραγματοποιηθεί αυτή την φορά. Αλλωστε οι παίκτες κάνουν υπομονή και περιμένουν, αν και βρίσκονται ένα βήμα πριν πάρουν την απόφαση να καταθέσουν τις προσφυγές, κάποιοι από τους οποίους τις έχουν ήδη έτοιμες.
Κωνσταντινίδης, Μάγγος, Σωτρίνης, Μοράλες, Κουτσογιάννης, Καρακώστας, Ζαρίφης, είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που τηρούν προς το παρόν στάση αναμονής. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Στράτος Γιδόπουλος.
Ηδη και τυπικά παρελθόν αποτελούν οι Σάντσεζ (θα συνεχίσει στην Βέροια, άλλωστε το όριο ηλικίας δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική), Γκάλβεζ, Νάνι, Παπαστεργίου που θα συνεχίσει στην Κύπρο, Μωυσίδης που από τον Μάιο είναι παίκτης της Καβάλας και ο Καριώτης που θέλει να επιστρέψει στην Αμερική. Για τους υπόλοιπους η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν και οι περισσότεροι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.
Τον ερχομό του Γιδόπουλου περιμένουν και οι οργανωμένοι, που επίσης από την πλευρά τους κάνουν υπομονή αλλά όχι για πολύ ακόμα. Οι φίλαθλοι έχουν απαιτήσει κινήσεις για τον προγραμματισμό και δεν δίνουν πολλά περιθώρια ακόμα. Απλά περιμένουν να έρθει στον Βόλο ο μεγαλομέτοχος και να ανακοινώσει την απόφασή του για το τι θα πράξει σχετικά με την δική του παρουσία στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι γενικότερα όλη αυτή η στασιμότητα έχει κουράσει και το γεγονός ότι ο Γιδόπουλος αναβάλλει συνεχώς το ταξίδι του και δεν παίρνει τελικές αποφάσεις δημιουργεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα.
Ο ίδιος πάντως επιμένει ότι θα έρθει στη Νέα Ιωνία προκειμένου να πει «αντίο», αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα πιστευτό από τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και τους πρώην συνεργάτες του. Ενδιαφερόμενος προς το παρόν δεν υπάρχει κανείς, παρά κάποια σενάρια που ακούστηκαν και στη Νέα Ιωνία δεν ξέρει κανείς ποια θα είναι η επόμενη μέρα.
Φυσικά και υπάρχει έντονη ανησυχία… Ολοι εύχονται τουλάχιστον να πραγματοποιήσει την υπόσχεση του ο Γιδόπουλος και αύριο να είναι στον Βόλο. Αλλιώς η υπομονή εξαντλείται από όλες τις πλευρές και ίσως υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου