ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πατάει Ελλάδα ο Φραντζιπάνε

πατάει-ελλάδα-ο-φραντζιπάνε-426462

Το πόδι του στην Ελλάδα πατάει σήμερα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου ο Αργεντινός Πάολο Ντανιέλ Φραντζιπάνε. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έρχεται να μεγαλώσει την αργεντίνικη παροικία στο Βόλο και από την πρώτη Ιουλίου αναμένεται στην Ελλάδα και ο Χουάν Πάμπλο Μαρτίν.

Ο Φραντζιπάνε αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να τον παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στην συνέχεια ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από εργομετρικές αλλά και ιατρικές εξετάσεις και αφού βγουν καθαρές τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με την ομάδα του Βόλου.

Ο 30χρονος Πάολο Ντανιέλ Φραντζιπάνε είναι μέσος με ευχέρεια στο σκοράρισμα και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν για την Αλντόσιβι, ενώ έχει αγωνισθεί επίσης στις Ντεπορτίβο Εσπάνια, Τίγκρες, Λος Αντες, Ουρακάν Μπελγκράνο, Κάλι και Κρουζ. Φέτος αγωνίστηκε στη Nasional B. με την Αλντοσίβι με την οποία και σκόραρε 7 φορές. Συγκεκριμένα στις 17/9/09 κόντρα στην ομάδα του Μαρτίν την Ντεφένσα (3-1), στις 14/11/09 στο 3-2 με την Ινφαντίλες, στις 23/11 στο 2-1 επί της Φέρρο, στις 28/3 στο εκτός έδρας 1-4 επί της Ντεφένσα, στις 9/4 όταν στο 89΄ πέτυχε το χρυσό γκολ της ομάδας του στο εκτός έδρας 3-4 επί της Τιρο Φεντεράλ και ακόμη στις 13/4 στο 3-1 επί της Σαν Μάρτιν και στις 15/5 στο 3-1 επί της Μπόκα Ούιντος.

Ακολουθεί ο Μαρτίν

Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Χουάν Πάμπλο Μαρτίν αλλά με καθυστέρηση λίγων ημερών. Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός Μαρτίν μπορεί να είχε ανακοινωθεί νωρίτερα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ωστόσο στην Ελλάδα θα βρίσκεται είτε την 1η είτε την 2α Ιουλίου μιας και δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την πρώην του ομάδα την Ντεφένσα. Υπενθυμίζεται πως ο Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν πριν 2 χρόνια υπήρξε συμπαίκτης με τον Ούμπιντες, ενώ την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εστουντιάντες Μπαΐα, όντας 1ος σκόρερ με 28 γκολ σε 31 ματς. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την C.S.Deportivo Defensa Justicia, σκοράροντας μάλιστα σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές σημειώνοντας συνολικά 16 γκολ. Πλέον οι Αργεντίνοι του Ολυμπιακού φθάνουν τους πέντε, μιας και από την πρώτη χρονιά του Αχιλλέα Μπέου στην ομάδα βρίσκεται ο Λεάντρο Αλβάρεζ

ο οποίος πριν λίγους μήνες συμφώνησε να μείνει και για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα μετά την πρώτη καλή χρονιά του Αλβάρεζ στην Ελλάδα έδωσαν βάρος στην Λατινική Αμερική, φέρνοντας στον Βόλο και τους Βιθέντε Αλφρέδο Μόνχε και Χαβιέ Οράσιο Ούμπιντες οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην φετινή επιτυχία της ομάδας για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Έτσι οι Αργεντίνοι φθάνουν τους έξι και δεν αποκλείεται να γίνουν έξι μιας και καταρχήν συμφωνία υπάρχει και με τον Αντρές Αλεχάντρο

Ντίαζ, το θέμα του οποίοι όμως καθυστερεί να ολοκληρωθεί μιας στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν να βρουν κάτι ακόμη καλύτερο.

Τα ευρωπαϊκά δίχτυα

Για τη φετινή σεζόν οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει δίχτυα και στην Ευρώπη και από το γαλλικό πρωτάθλημα κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ο

24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός Χαβιέ Τομά, που με την φανέλα της Τουρ είχε 28 συμμετοχές φέτος. Ο Τομά ανήκει τα τελευταία τρία χρόνια στο δυναμικό της Τουρ, ενώ έχει θητεία σε Γκενιόν και Ροντέν. Εκτός όμως από τον Τομά ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Γερμανό μέσο Φίελ της Αλεμάνια Άαχεν.

Είδε και Λόγκας

Στο ταξίδι του στην Ισπανία ο τιμ μάνατζερ των ερυθρόλευκων Τάκης Γιαννόπουλος δεν είδε μόνο τον Αντόνιο Ιδάλγκο, μιας και στο παιχνίδι της Αλμπαθέτε με την Καρταγένα άρεσε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής το όνομα του οποίου είναι Αντόνιο Λόγκας Φερέρ. Ο 26χρονος μέσος Λόνγκας που έχει γεννηθεί στη Σαραγόσα αγωνίστηκε με βήτα ομάδα της Σαραγόσα την περίοδο 2002 μέχρι το 2006 από όπου και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα για την οποία και αγωνίστηκε μόλις για μία σεζόν σε δέκα παιχνίδια, αφού την περίοδο 2007-08 πήγε ως δανεικός στην Τενερίφη όπου και είχε 28 συμμετοχές. Η επόμενη περίοδος τον βρήκε να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’ σε 35 αγώνες έχοντας και δύο τέρματα. Την τρέχουσα περίοδο αγωνίζεται με την ομάδα της Καρταγένα όπου μετράει ήδη 20 συμμετοχές.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου