ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε με γιορτή η σεζόν στην Αγία Παρασκευή

ολοκληρώθηκε-με-γιορτή-η-σεζόν-στην-αγ-429052

Με μεγαλύτερη έως τώρα παρουσία μαθητών αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου στην Αγία Παρασκευή η γιορτή για την λήξη των μαθημάτων-προπονήσεων για την περίοδο 2009-2010.
Ο Διευθυντής της Σχολής κ. Γεράσιμος Σαρρής, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε τις δραστηριότητες και τους σκοπούς που χαρακτηρίζουν την λειτουργία της Σχολής όχι μόνο σε τοπικό αλλά και Πανελλήνιο επίπεδο. Ανέφερε επίσης για την επιτυχία του διεθνές σεμιναρίου τερματοφυλάκων το οποίο ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα .
Τέλος τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος της Σχολής που ήταν η δημιουργία του νέου γηπέδου 11×11 που ολοκληρώθηκε στην αρχή της περιόδου μια υπόσχεση που πραγματοποιήθηκε.
Τόνισε ότι στόχος της Σχολής δεν είναι μόνο να δημιουργήσει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά πρώτιστα σωστούς χαρακτήρες και να παρέχει ότι καλύτερο για τους μαθητές – αθλητές από προγράμματα και αθλητικούς χώρους. Για το σκοπό αυτό έγινε και η συνεργασία με τις σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς από την περίοδο 2006-2007.
Τα τμήματα που λειτούργησαν την φετινή περίοδο αθλήθηκαν συνολικά 200 μαθητές αθλητές δείχνοντας την δυναμική που έχει η Σχολή στην κοινωνία της πόλης μας.
Συμπαραστάτες όλης αυτής της προσπάθείας ήταν οι εκπαιδευτές – προπονητές της κ. Καρρόπουλος Αγγελος, Καραλής Λεωνίδας, Πετσιμέρης Σωτήρης, Κυριάκος Γεώργιος Μπράτσος Κων/νος, Μαλακασιώτης Βασίλης και Γρηγοριάδης Κώστας.
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην διάρκεια της γιορτής βραβεύθηκαν οι μαθητές αθλητές α) με τις περισσότερες συμμετοχές στις προπονήσεις 1)Κώστας Αλεξάνογλου ηλικία 1996-1995 2) Φάνης Μαλακασιώτης ηλικία 1996 3) Στέφανο Μπατσκίνι ηλικία1997 4) Θεοδόδης Αλιάτης και Βύρωνας Μακαρωνάς, ηλικία 1998 5) Απόστολος Σαρρής και Απόστολος Τερλέξης στην ηλικία 1999 6) Ακης Ζαντερίου ηλικία 1999 7) Κωνσταντίνος Τασιόπουλος στην ηλικία 2000 8) Ευάγγελος Ναούμ και Θράσος Σιάφας, ηλικία 2001 9) Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ηλικία 2002 8) Οδυσσέας Πρίφτης ηλικία 2002-2003 9) Αριστείδης Παππάς, ηλικία 2003-2004.
Κατόπιν βραβεύθηκε η ομάδα JUNIOR 1η στο διεθνές τουρνουά ΛΑΡΙΣΑΣ και 1η στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Θ. καθώς και οι ομάδες ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ και ΠΑΙΔΕΣ που ήρθαν πρώτες στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Θ.
Επίσης βραβεύθηκαν οι πρώτοι σκόρερ Απόστολος Βουκούτος, Γιώργος Τασιόπουλος και Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος.
Τέλος από την ανδρική ομάδα ο σύλλογος τίμησε τον πρώτο σκόρερ της ομάδος για την περίοδο 2009-2010 Καρτάλη Γιώργο καθώς και τους Ντούσαν Ποτσουτσα και Κώστα Αποστολόπουλο για την προσφορά τους και το ήθος τους
Τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή λήξης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας κ. Κοζακης Γεώργιος και ο κ. Γαϊτάνης Λάζαρος εκ μέρους του ΑΟΝΑΜ και της ΠΕΦΟ Βόλου.
Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ γονέων και μαθητών –αθλητών και φυσικά νικητές ήταν οι μικροί αθλητές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου