ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Γάλλοι «ανακοίνωσαν» Γκοβού…

οι-γάλλοι-ανακοίνωσαν-γκοβού-504900

Μέχρι αύριο Τετάρτη, πιθανώς και σήμερα, θα γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα, που θα καθορίσει και τις εξελίξεις στα υπόλοιπα «μέτωπα» του Παναθηναϊκού. Ο τελευταίος φέρεται πλέον να συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής στην προεδρία της ΠΑΕ, αλλά όχι άνευ όρων. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η διατήρηση του Κώστα Αντωνίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, παρότι υπάρχει συμφωνία με τον Κάρλος Φρέιτας για την αντικατάστασή του.

Ο κ. Πατέρας θα ζητήσει κι άλλες εγγυήσεις, που θα αφορούν τις σχέσεις των μετόχων και το βαθμό ανάμειξής τους στο έργο του. Είναι, δε, βέβαιο πως αν τελικά η μεγάλη επιστροφή γίνει πραγματικότητα, ο Νικόλας Πατέρας θα έχει βγει εμφανώς ενισχυμένος από όλο το σίριαλ που ακολούθησε την παραίτησή του.

Ενδιαφέρον «ναι», συμφωνία «όχι»

Με τον τίτλο "Ο Γκοβού στον Παναθηναϊκό" η γαλλική "L’ Equipe" χθες το πρωί επιβεβαίωνε πάντως με τον πιο ηχηρό τρόπο τα σενάρια που ήθελαν τον πρώην άσο της Λιόν, να έρχεται στο "τριφύλλι". "Μετά από έντεκα χρόνια αφοσίωσης στην Λιόν, ο Σίντνεϊ Γκοβού θα δεσμευτεί για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα. Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος είναι 30 ετών, θα συναντηθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση, όπως επιθυμούσε ο Νίκος Νιόπλιας" αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα.

Σαφώς και η είδηση από την έγκυρη γαλλική εφημερίδα έκανε τον γύρο του κόσμο άμεσα. Η «L’ Equipe» έκανε λόγο για δεδομένη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σίντνεϊ Γκοβού. Από πλευράς πράσινης ΠΑΕ επιβεβαιώνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γάλλο δεξιό μεσοεπιθετικό, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στο επίπεδο που να μπορεί να γίνεται λόγος για συμφωνία. Ο διεθνής άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν, έχει κασέ που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και από πλευράς Παναθηναϊκού λέγεται πως είναι δύσκολο να δοθούν πλέον τόσο πολλά χρήματα για ένα συμβόλαιο.

Οχι για Νίνη

Πρόταση για Νίνη κατέθεσε η Ρόμα. Τα 3.000.000 ευρώ, που προσφέρει ωστόσο είναι πολύ λίγα για να συγκινηθεί ο Παναθηναϊκός, που είπε όχι στην πρόταση των Ρωμαίων. Από τη στιγμή, που η ρήτρα του Νίνη είναι 10.000.000 ευρώ, αποκλείεται να συζητήσει μια τόσο "μικρή" πρόταση. Οι Ιταλοί, πάντως, είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν αλλά μοιάζει δύσκολο να ξεπεράσουν τα 5-6 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟ, αν δεν έχει πρόταση, τουλάχιστον, 7εκατ. δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου