ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στο… περίμενε για Γιδόπουλο

ξανά-στο-περίμενε-για-γιδόπουλο-430958

Ξανά στο… περίμενε βρίσκονται στη Νέα Ιωνία για το Στράτο Γιδόπουλο. Ο έμπειρος παράγοντας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την έλευσή του την προηγούμενη εβδομάδα και άπαντες βρίσκονται στην αναμονή για την άφιξη του που θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στην κυανόλευκη ΠΑΕ. Μόνο η έλευση του μεγαλομετόχου μπορεί να δώσει ένα τέλος στη στασιμότητα και στην αδιαφορία που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Ακόμα και να πει φεύγω ο Στράτος Γιδόπουλος, θα είναι κάτι που τουλάχιστον θα ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι θα αφήσει τη Νίκη να πέσει στη Δ’ Εθνική, όμως πριν τις τελικές του αποφάσεις δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος. Αλλωστε αρκετές φορές το έχει πει μέχρι σήμερα, αλλά ποτέ δεν έκανε πράξη την αποχώρησή του. Αυτή τη στιγμή μπορεί ο «κόμπος να έχει φτάσει στο χτένι» και οι σχέσεις με τους οργανωμένους να είναι σε οριακό σημείο, αλλά οπωσδήποτε κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει ακόμα τις σκέψεις του Γιδόπουλου για την ομάδα και να καταλήξει σε συμπεράσματα. Χθες μάλιστα εκπροσώπησε κανονικά τη Νίκη στην άτυπη Γενική Συνέλευση της Ενωσης, κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο ότι δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα και συνεχίζει να μετέχει στα «κοινά».

Οι ποδοσφαιριστές τον περιμένουν για να συζητήσουν μαζί του για τα δεδουλευμένα και προκειμένου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του γύρω από την ομάδα, ώστε να γνωρίζουν και οι ίδιοι τι θα πράξουν στη συνέχεια για την καριέρα τους. Η αλήθεια είναι πάντως πως υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν κλείσει σε κάποιον άλλον σύλλογο, γιατί επιθυμούν να περιμένουν το Γιδόπουλο και τη Νίκη.

Διέψευσε ότι ξεκινά σχεδιασμό

Αλλωστε χθες σε κάποια site που ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρουσιάζονταν δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Νίκης ότι θα ξεκινήσει το σχεδιασμό στην ομάδα, αλλά ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά. «Αφού θέλουν να αφήσουν την ομάδα να πέσει στην Δ’, εγώ δεν μπορώ να κάνω τον ήρωα. Περίμενα μέχρι τώρα κάποια λύση, αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε. Δεν ξεκινάω σχεδιασμό. Δεν κάνω απολύτως τίποτα. Θα έρθω να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές και θα τους πω να πάνε στο καλό κι όποιος θέλει να κάνει προσφυγή».

Βέβαια η παραπάνω δήλωση γεννά και ερωτηματικά… Αν ο Γιδόπουλος δεν ήθελε να αποπληρώσει κανέναν ποδοσφαιριστή και δεν είχε την πρόθεση να συνεχίσει, τότε για ποιο λόγο να συναντηθεί μαζί τους… Ετσι όλα φαίνεται πως έχουν να κάνουν με κινήσεις τακτικής και μέτρα πίεσης περισσότερο για την στήριξή του. Το σίγουρο είναι ότι η τελική του απόφαση δεν έχει ληφθεί.

Περιμένουν κίνηση οι οργανωμένοι

Την άφιξη του Γιδόπουλου περιμένουν οι οργανωμένοι, ωστόσο δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μαζί του. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλαθλοι της ομάδας δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την αφήσουν στην τύχη της. Μπορεί εισιτήρια διαρκείας όπως θέλει ο Γιδόπουλος να μην μπορούν να προπουλήσουν και είναι φυσικό από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα στην ομάδα, αλλά προσπαθούν να κάνουν άλλες κινήσεις που θα εξασφαλίσουν κάποια έσοδα. Είτε ο Γιδόπουλος μείνει, είτε κάποιος άλλος έρθει στην θέση του, οι ίδιοι -αν φυσικά δουν ότι γίνεται προσπάθεια ανάλογη με αυτή που περιμένουν για πρωταθλητισμό- ετοιμάζονται ήδη να την στηρίξουν. «Εμείς κάνουμε και θα κάνουμε τις κινήσεις μας. Περιμένουμε μόνο κινήσεις και από το Γιδόπουλο. Αν όντως ενδιαφερθεί για να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, εμείς θα κάνουμε τα πάντα και θα είμαστε δίπλα του, αρκεί να δούμε κινήσεις», σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Κώστας Κανούτας.

Η αλήθεια είναι ότι και οι οργανωμένοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την αγαπημένη τους ομάδα. Θεωρούν δε ευκαιρία να παρουσιαστεί μια δυνατή Νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και περιμένουν από το Γιδόπουλο τις δικές του κινήσεις για να πειστούν ότι διαθέτει το ίδιο όραμα με αυτούς. Αλλωστε η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος της Νίκης δεν έχει αφήσει ποτέ την ομάδα μόνη της, ούτε σε πιο δύσκολους ακόμα καιρούς. Αν δεν δουν κάτι τέτοιο μέσα στις επόμενες ημέρες, δηλαδή ένα όραμα για την ομάδα και κινήσεις που θα αποδεικνύουν ότι ο Γιδόπουλος τη θέλει στην Β’ Εθνική, τότε θα υπάρξουν ξανά αντιδράσεις.

Κοντά στη Βέροια ο Σάντσεζ

Με τον πρώτο σκόρερ της Νίκης Βόλου την περσινή σεζόν Ερνέστο Γκόμεζ Σάντσεζ φέρεται να έχει συμφωνήσει η Βέροια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, η «βασίλισσα» θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και ο 28χρονος Ισπανός παίκτης που πέρσι έπαιξε 23 παιχνίδια και πέτυχε επτά γκολ με τη Νίκη Βόλου, θεωρείται καλή περίπτωση. Ο Σάντσεζ έμεινε ελεύθερος από το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, ενώ ακόμα κι αν υπήρχαν σχέδια για να μείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν, το όριο ηλικίας που μπήκε από τη διοργανώτρια αρχή για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τους κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στην εν λόγω κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι ήδη έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο Γεροσκήπου ο Παπαστεργίου, ο Μωυσίδης είναι από τον Μάιο γνωστό ότι θα φοράει την φανέλα της Καβάλας, ενώ κι άλλοι ποδοσφαιριστές της Νίκης πολύ κοντά στο να κλείσουν σε κάποια άλλη ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου