ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο θάνατός σου η ζωή μου

ο-θάνατός-σου-η-ζωή-μου-504703

Σήμερα Κυριακή διεξάγεται η 22η και τελευταία αγωνιστική της Α2 Ανδρών του πόλο, με την ομάδα του ΝΟΒΑ να ψάχνει τη σωτηρία κόντρα στον Ηλυσιακό, ο οποίος μαζί με τους Βολιώτες αλλά και τη Γλυφάδα καίγονται για νίκη που θα σημάνει ταυτόχρονα τη σωτηρία.

Ο Ο.Υ.Κ. Βόλου

Από την άλλη εκτός του ΝΟΒΑ σήμερα στην πισίνα ρίχνεται και ο Ο.Υ.Κ., ο οποίος όμως δεν ανησυχεί έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι πολίστες του Ζαφείρη Μαρινάγη θα αγωνιστούν εντός έδρας με αντίπαλο τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και θέλουν την νίκη για λόγους γοήτρου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. στο κολυμβητήριο του Βόλου και διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Βασιλείου και Μονιούδης. Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Τουριόγλου, Βαμβουνάκης, Ευαγγελός, Κουζέλης, Γεωργακόπουλος, Κουρτίδης, Μπενόπουλος, Μπλάνας, Μαρασλής, Χατζηγούλας, Ιωαννίδης, Γραμμένος, Χ. Μαρινάγης και Παλληκάρης, ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Καρκαλιάνης και Γλύκας.

Ο ΝΟΒΑ

Σε αντίθεση με τον Ο.Υ.Κ. ο ΝΟΒΑ καίγεται για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ηλυσιακού, από την οποία και θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 2 μ.μ.

Οι Βολιώτες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, μιας και στον αντίποδα η Γλυφάδα αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο σύλλογο της Σύρου, παρότι έχει δύο σημαντικές απουσίες, με το βασικό τερματοφύλακα της να απουσιάζει. Ο αγώνας είναι τελικός για το Σωτήρη Ζουμπουλιά και τους υδατοσφαιριστές του, οι οποίοι έχουν όμως καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία τρία θετικά αποτελέσματα που έχουν πάρει. Ο αγώνας πλέον είναι ζωής και θανάτου, μιας και με ήττα οι Βολιώτες αποχαιρετούν την κατηγορία. Τα σενάρια παραμονής πάντως δεν τελειώνουν εκεί, μιας υπάρχει και το σενάριο οι Βολιώτες να πάρουν την ισοπαλία και σε συνδυασμό με νίκη της Γλυφάδας να παραμείνουν στην κατηγορία έναντι του Ηλυσιακού. Αν όμως ο ΝΟΒΑ έρθει ισόπαλος με την ομάδα των Ιλισίων και η Γλυφάδα έρθει επίσης ισόπαλη στη Σύρο, τότε οι Βολιώτες χάνουν στην τριπλή ισοβαθμία με τις δύο ομάδες να έχουν από 16 βαθμούς. Βέβαια το σενάριο που θα βόλευε τόσο ΝΟΒΑ όσο και Ηλυσιακό θα ήταν μια ήττα της Γλυφάδας στην Σύρο και μία μεταξύ τους ισοπαλία. Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Σκαλοχωρίτης και Σταυρίδης. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Πωλογεώργης, Λέτσιος, Αθουσάκης, Μπαριωτάκης, Παύλου, Κ. Ζουμπουλιάς, Φασουλάς, Λ. Καρύδας, Ματσάγκος, Χαλάς, Καραμάνης, Χατζηιωάννου και Μερκουριάδης.

Τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν στην 9η θέση: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-7

ΝΟΒΑ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 4-4

ΝΟΒΑ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-6

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 3-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟΒΑ 9-6

Η 22η αγωνιστική

Κολ. Σύρου (2μ.μ.) ΝΟ ΣΥΡΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

(Χατζηαναστασίου, Σπανούδης)

Κολ. Βόλου (2μ.μ.) Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

(Βασιλείου, Μονιούδης)

Κολ. Κέρκυρας (2μ.μ.) ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

(Μπουδραμής, Αχλαδιώτης)

Κολ. Περιστερίου (2μ.μ.) ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΟΦΗ

(Δαμιανάκης, Κατσαρός)

Κολ. Ιλίσιο (2μ.μ.) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΟΒΑ

(Σκαλοχωρίτης, Σταυρίδης)

Κολ. Αλίμου (5μ.μ.) ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ

(Παϊρακταρίδης, Πολυχρονόπουλος)

Η Βαθμολογία

1. ΕΘΝΙΚΟΣ 243 – 96 42

2. ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 250 – 170 36

……………………………………………………………………..

3. ΟΦΗ 189 – 187 26

4. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 197 – 178 23

5. ΗΡΑΚΛΗΣ 213 – 203 22

6. ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 146 – 156 20

7. ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 176 – 176 18

8. Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ 163 – 186 16

9. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 141 – 177 15

10. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 132 – 188 15

……………………………………………………………………..

11. ΝΟΒΑ 142 – 185 15

12. ΝΟ ΣΥΡΟΥ 120 – 210 4

Σημείωση: Οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α1, ενώ οι 2 τελευταίες υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου