ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμονής συνέχεια για τη Νίκη

αναμονής-συνέχεια-για-τη-νίκη-504727

Την ερχόμενη Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Βόλο ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου Στράτος Γιδόπουλος, όπως δήλωσε στον χθεσινό ΤΑΥΧΔΡΟΜΟ ο ίδιος ο παράγοντας των κυανόλευκων. Η Νίκη θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα είναι στο τιμόνι του συλλόγου.

Από την μία ο Στράτος Γιδόπουλος δείχνει την επιθυμία να αποχωρήσει από τα κοινά της Νίκης Βόλου μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην Νέα Ιωνία, τα οποία όμως δεν στέφθηκαν από επιτυχία όπως θα ήθελε ο ίδιος ή θα περίμεναν οι πιστοί φίλοι της ομάδας, που έχουν μάθει την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί.

Αν σκεφθεί κανείς πως ο κ. Γιδόπουλος κατάφερε με ένα μηδαμινό μπάτζετ να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, αποπληρώνοντας παράλληλα τις παλιές αμαρτίες της ομάδας, τότε ο αγαπημένος Στράτος των πρώτων ημερών μόνο ως επιτυχημένος μπορεί να χαρακτηριστεί. Βέβαια αυτό που απομένει πλέον είναι η Νίκη να μπει σε ένα δρόμο τέτοιο, ώστε μετά από τα τελευταία χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να ανεβεί και πάλι στην εκτίμηση του ποδοσφαιρικού κόσμου. Βέβαια όπως δήλωσε ο κ. Γιδόπουλος δεν θα ήθελε να μείνει σε μια ομάδα στην οποία υπάρχουν άτομα τα οποία τον αποδοκιμάζουν.

Από τη στιγμή όμως που ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει το θέμα είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στο κυανόλευκο στρατόπεδο, αφού η ομάδα βρίσκεται προς πώληση αλλά κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι σήμερα να ασχοληθεί ενεργά με την ΠΑΕ και να δώσει στο Στράτο Γιδόπουλο το ποσό των 350.000 ευρώ, προκειμένου να αγοράσει το πακέτο των μετοχών το οποίο εκείνος διαθέτει.

Πλέον ο ερχομός του Στράτου Γιδόπουλου στο Βόλο αναμένεται το αργότερο ως την Τετάρτη, μιας και για αύριο είναι προγραμματισμένη ΓΣ της ΕΠΑΕ, στην οποία πρέπει να δώσει το παρών ως εκπρόσωπος της Νίκης Βόλου. Από εκεί και πέρα με τον ερχομό του Στράτου Γιδόπουλου θα πρέπει να ξεκινήσει και η αποπληρωμή των νυν ποδοσφαιριστών της Νίκης που την στήριξαν την φετινή χρονιά διατηρώντας την στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές περιμένουν ακόμη τον ισχυρό άνδρα της Νίκης, ώστε να λάβουν χρήματα τόσο για την φετινή χρονιά, όσο και για την προηγούμενη. Πάντως αν δεν δουν φως στο τούνελ, τότε μοναδική λύση θα είναι η προσφυγή για εκείνους και η δικαστική οδός θα είναι μονόδρομος. Μέχρι στιγμής πάντως ο κ. Γιδόπουλος έχει μιλήσει με μερικούς ποδοσφαιριστές και τους έχει ζητήσει να περιμένουν, ενώ υπάρχουν και άλλοι με τους οποίους δεν έχει μιλήσει και έχουν ήδη κλείσει με άλλες ομάδες.

Μέχρι σήμερα παρελθόν από την ομάδα των κυανόλευκων αποτελούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές Νάνι και Σάντζες, ενώ ο Μωυσίδης έχει συμφωνήσει με την Καβάλα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στην Κύπρο και τον Ατρόμητο έχει κλείσει ο Παπαστεργίου, ενώ αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τους Μάγγο και Κωσνταντινίδη, οι οποίοι όμως περιμένουν την κίνηση του Στράτου Γιδόπουλου. Από εκεί και πέρα και τυπικά παίκτες της Νίκης ως τις 30 Ιουνίου είναι οι Αντώνης Σωτρίνης, Κώστας Καρακώστας, Καρμόνα Γκάλβεζ, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Δημήτρης Μοράλες, Αλέκος Γεωργιάδης, Πέτρος Καριώτης, Φανούριος Γκινής, Αλέξανδρος Κακαζούκης και Σπύρος Ζάγκας, ενώ συμβόλαιο ως το 2011 συμβόλαιο έχουν οι: Χρήστος Ζαρίφης, Γιάννης Φλάμος, Χρήστος Κατσίβελος και Σπύρος Ντακούρ και το 2013 λήγει το συμβόλαιο του Πολύβιου – Παύλου Παπαϊωάννου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου