ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφουν στο γήπεδο χωρίς να ξέρουν τη συνέχεια

επιστρέφουν-στο-γήπεδο-χωρίς-να-ξέρου-655954

Μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου από την τεχνική ηγεσία, οι κυανόλευκοι επιστρέφουν και πάλι στο γήπεδο από σήμερα, δίχως, ωστόσο, να ξέρουν το τι μέλλει γενέσθαι και το αν θα αγωνιστούν κανονικά την ερχόμενη Κυριακή.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει στον «αέρα» και η Νίκη Βόλου, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί χθες για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής απέναντι στην Ιστιαία, μετά και τον «πάγο» που μπήκε από την ΕΠΟ σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, ως απόρροια της επίθεσης στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα την περασμένη εβδομάδα.

Βάσει προγράμματος οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου θα φιλοξενούσαν χθες την ομάδα της Εύβοιας στο Π. Μαγουλάς για τη β’ φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, αλλά πλέον θα πρέπει να προετοιμάζονται για τον αγώνα απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Αναμφίβολα αυτή η διακοπή ήρθε να λειτουργήσει ως βάλσαμο στις πληγές των κυανόλευκων, οι οποίοι όμως θα πρέπει να περιμένουν το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Αλλωστε τα προβλήματα τραυματισμών δεν ήταν και λίγα και αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι η κατάσταση του Στέλιου Αλεξανδρή, με τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα της ομάδας να αναμένεται να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, αφού έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από οστικό οίδημα και έτσι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στην τελευταία προπόνηση, πουπραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο, μιας και εκτός από τον Αλεξανδρή, ενοχλήσεις αντιμετώπιζε και ο Φάνης Μαλακασιώτης, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ωστόσο, να αναμένεται να επιστρέψει κανονικά σε πρόγραμμα προπονήσεων από σήμερα Δευτέρα, ενώ στη λίστα με τους τραυματίες έχει μπει παράλληλα και ο Μιχάλης Σουάρες.

Από κει και πέρα απών από την τελευταία προπόνηση ήταν και ο Μπάμπης Πετράκος, ο οποίος πήρε σχετική άδεια, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του στη Βέροια και θα επιστρέψει με τη σειρά του σήμερα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου