ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο τίτλος… που έγινε συνήθεια

ο-τίτλος-που-έγινε-συνήθεια-435604

Για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλη μια περίοδος για το ανεπίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ένας θεσμός που έχει τη δική του σημασία, τη δική του 30χρονη ιστορία, έχει τους δικούς του πολλούς θαυμαστές και βέβαια σε πολλές περιπτώσεις όσοι παρακολουθούν βλέπουν και θαυμάσιες ενέργειες από τους πρωταγωνιστές.
Το Ανεπίσημο Πρωτάθλημα που ξεκίνησε να παίζει στα γήπεδα της Μαγνησίας το 1980, είχε το περασμένο Σάββατο γιορτή, αφού έπεσε με κάθε επισημότητα… η αυλαία για το 28° Ανεπίσημο Πρωτάθλημα και Κύπελλο νομού Μαγνησίας.
Ο τίτλος έγινε συνήθεια τα τελευταία χρόνια για την ομάδα των μπισκότων Παπαδοπούλου «CAPRICE» που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια για 6η συνεχόμενη χρονιά.
Σ’ ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική, οι πρωταθλητές «CAPRICE» άφησαν στην 2η θέση την ομάδα “Βετεράνοι Θησέα” ένα βαθμό πίσω, ενώ στην 3η και 4η θέση έμειναν οι ομάδες των Καραϊσκάκη και ΠΑΟΠΑ αντίστοιχα, ομάδες από τις παλαιότερες στο θεσμό.
Η ομάδα «CAPRICE» Παπαδοπούλου έχοντας σταθερή πορεία όλη την χρονιά και παίρνοντας κεφάλι στην βαθμολογία από την πρώτη αγωνιστική, με μόλις μία ισοπαλία και μια ήττα, επιβεβαίωσε το σύνθημά της «ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ».
Πέρα όμως από την αγωνιστική ανωτερότητα, δεν πρέπει να παραβλέψουμε αυτό που τόνισε ο υπεύθυνος της ομάδας κ. Κώστας Αετόπουλος, για την βοήθεια που έχει η ομάδα αυτή τα 9 χρόνια ζωής της από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Εταιρίας κυρία Ι. Παπαδοπούλου, την Προσωπάρχη κυρία Ματζούτσου καθώς και από τον Διευθυντή του Εργοστασίου Βόλου κ. Ντόλια.
Εκτός από το αθλητικό υλικό που χρειάζεται αυτή η ομάδα και ανανεώνεται κάθε χρόνο, είναι γνωστές και οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους.
Όλα αυτά λοιπόν, που δεν τα βλέπουμε ούτε σε επίσημα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας, εξηγούν τη δυναστεία που έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα την τελευταία 10ετία, στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας.
Γι’ αυτό θα ευχηθούμε ακόμη μία φορά, αυτό που προσφέρουν στους εργαζόμενους τους τα μπισκότα Παπαδοπούλου να βρει μιμητές και σε άλλες επιχειρήσεις στον νομό μας.

Το περασμένο Σάββατο 12-6-2010 στο γήπεδο της Νεάπολης, διεξήχθη και ο φετινός τελικός του Ανεπ. Κυπέλλου Ν. Μαγνησίας μεταξύ των παλαιότερων ομάδων του πρωταθλήματος, του Καραϊσκάκη όπου υπεύθυνος είναι ο Α. Νικόπουλος και της ΠΑΟΠΑ, όπου υπεύθυνος είναι ο κ. Καταρτζής.
Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που παρακολούθησε πλήθος κόσμου και διαιτήτευσε με απόλυτη επιτυχία ο αξεπέραστος Στάθης Ευσταθιάδης, η ομάδα του Καραϊσκάκη πήρε την νίκη στα πέναλτι με 4-2.
Ο κανονικός αγώνας όπως και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Προηγήθηκε η ομάδα του Καραϊσκάκη στο 10΄ με γκολ του Κερμελή, για να ισοφαρίσει για την ομάδα της ΠΑΟΠΑ ο παλιός παίκτης της Νίκης Βόλου Τσέροβιτς στο 80΄ με κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, δεν μπήκε άλλο γκολ διότι και στις δύο ομάδες υπήρχαν δύο έξοχοι τερματοφύλακες, που με τις σωτήριες επεμβάσεις τους κράτησαν χαμηλά το δείκτη του σκορ.
Πρώτος παίκτης του γηπέδου ήταν ο τερματοφύλακας του Καραϊσκάκη Ελευθέριος Καρπαθάκης που με τις αποκρούσεις του τόσο στον αγώνα, όσο και στα πέναλτι, έδωσε το κύπελλο στην ομάδα του, ενώ ξεχώρισε και ο ακούραστος Γιώργος Ανδρεόπουλος που δείχνει πως κι αν τα χρόνια περνούν η νεότητα και το ταλέντο δεν χάνονται…
Άξιοι όμως και όλοι όσοι αγωνίστηκαν κάτω από αφόρητη ζέστη για 120΄ και προσπάθησαν για τη νίκη της ομάδας τους.
Για τις 2 ομάδες αγωνίσθηκαν:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Καρπαθάκης Ε, Ντάντος, Αντωνίου, Τανάγιας, Κερμελής, Γκίκα, Τριανταφυλλίδης, Βεργής, Κριτσίνης, Γιβρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Φυντανίδης, Σιάφας, Νικόπουλος Α, Νικόπουλος Η, Ibraimi, Thopai.

ΠΑΟΠΑ: Καρπαθάκης, Ντίνας, Τσιαμήτας, Παναγιωτόπουλος, Καλόγηρος, Περδίου, Σταμπούλης, Βαγενάς, Τσιαμπάσης, Τσέροβιτς, Τσιαμούρας, Ντιν, Βλαχόπουλος, Πέππας, Κουφογιάννης, Πεπονόπουλος, Τόγιας, Μπάκας, Νάκας, Καταρτζής.

Στο τέλος έγιναν οι απονομές των κυπέλλων σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, σε μία ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε από την επιτροπή του Ανεπίσημου Πρωταθλήματος νομού Μαγνησίας, οι οποίοι ευχαρίστησαν με την σειρά τους τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου που για μία ακόμη φορά παραχώρησε το στάδιο της Νεαπόλεως για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου και την εκδήλωση απονομής επάθλων.
Τα μέλη της φετινής επιτροπής του Ανεπισήμου πρωταθλήματος νομού Μαγνησίας, κ.κ. Κ. Μπλούκας, Α. Νικόπουλος και Κ. Αετόπουλος εύχονται σε όλους τους εμπλεκόμενους με το Ανεπίσημο πρωτάθλημα νομού Μαγνησίας, καλό καλοκαίρι και υγεία γι’ αυτούς και τις οικογένειες τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου