ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερχεται για να φύγει…;

ερχεται-για-να-φύγει-430958

Την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη αναμένεται στην πόλη του Βόλου ο Στράτος Γιδόπουλος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι πρόκειται να κάνει. Μέχρι στιγμής το ποιο πιθανό σενάριο, όπως τονίζει και ο ίδιος, είναι να φύγει, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.
 
Σε επικοινωνία που είχε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ με το μεγαλομέτοχο των κυανόλευκων, τόνισε: «Είμαι υποχρεωμένος να έρθω την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα έτσι και θα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς». Για το ενδεχόμενο αν ο ίδιος επιθυμεί την αποχώρησή του από την ομάδα, ο ίδιος τονίζει: «Το πιο βασικό ενδεχόμενο είναι να φύγω. Δεν μπορώ να μείνω σε μία ομάδα στην οποία έχω βάλει ένα σκασμό λεφτά και μερικοί να με βρίζουν. Κανένας δεν θα έμενε». Ο κ. Γιδόπουλος φάνηκε πικραμένος από την κριτική που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα, ωστόσο φαίνεται να είναι αποφασισμένος για το μέλλον. «Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα είμαι στο Βόλο. Νωρίτερα δεν γίνεται, μιας και τη Δευτέρα υπάρχει Γενική Συνέλευση των Πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής». Σε ερώτηση για το εάν έχει μιλήσει με παίκτες και την ενδεχόμενη παραμονή τους, απάντησε: «Εάν αποχωρήσω εγώ, θα φύγουν όλοι». Πάντως ο κ. Γιδόπουλος έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι η ΠΑΕ πωλείται, αλλά μέχρι στιγμής κάποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει φανεί, με τον κ. Γιδόπουλο να δηλώνει: «Δεν έχω τίποτα από κανέναν». Πάντως ερωτηματικό αποτελεί το γεγονός στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος νέος επενδυτής τι θα πράξει ο Στράτος Γιδόπουλος και τι θα κάνει η ομάδα στη συνέχεια. Αν δηλαδή πορευθεί με τον κ. Γιδόπουλο στο τιμόνι της και ακολουθηθεί για ακόμη μία χρονιά μια πολιτική λιτότητας ή αν με τον ίδιο στο τιμόνι η Νίκη αλλάξει ρότα και πλέον από εκεί που πάλευε για την παραμονή τα τελευταία χρόνια ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια συσπείρωσης του κόσμου της με κινήσεις πρωταθλητισμού. Όλα μέχρι στιγμής φαίνονται να είναι ρευστά και όλα θα ξεκαθαρίσουν από εβδομάδα, μιας και δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. Η υπομονή τόσο των φιλάθλων, όσο και των διοικούντων την ΠΑΕ, φαίνεται να εξαντλείται, με αποτέλεσμα να έχουμε άμεσα εξελίξεις.
 
Μέχρι σήμερα πάντως παρελθόν αποτελούν από το κυανόλευκο συγκρότημα οι Μωυσίδης, Σάντσες και Νάνι, με τους τρεις προαναφερθέντες να έχουν κουνήσει μαντίλι στην Νέα Ιωνία. Από εκεί και πέρα προχθές έγινε γνωστό πως ο Παπαστεργίου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο της Κύπρου, ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, με τους περισσότερους των ποδοσφαιριστών να δεσμεύονται και τυπικά μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Άπαντες περιμένουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου, μιας και υπάρχουν και οφειλόμενα από την πλευρά της ΠΑΕ. Εάν οι παίκτες δεν ικανοποιηθούν, τότε υπάρχει και το ενδεχόμενο προσφυγών, κάτι όμως που απεύχονται πολλοί από αυτούς, μιας και έχουν δεθεί με την ομάδα της Νέας Ιωνίας και δεν θα ήθελαν να προσφύγουν στην έσχατη λύση.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου